Klatovy – Děčín 0:0 (17:00) | Havířov – Frýdek-M. 4:5 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:5 (1:0, 3:2, 0:3)
HC Frýdek-Místek
Pátek 02.03.2012, 18:00 • K&K pneu aréna • Liga juniorů
Partner:
     
    58:38
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Po závaru v útočném pásmu se ke střele dostal Filip Golasovský, jehož střelu tečoval do branky JAKUB MACH. Asistence: Filip Golasovský.
     
    54:06
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Velká chyba na modré čáře od domácích! RICHARD MAJOLA tak mohl ujet do brejku a přesnou střelou do růžku překonal Matouška. Asistence: Jakub Dubčák.
     
    43:55
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! FILIP GOLASOVSKÝ vystřelil přesnou ránu k tyči na kterou byl brankář Havířova krátký. Asistence: Jakub Mach, Bedřich Blahuta.
     
    34:58
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! FILIP GOLASOVSKÝ ujel v oslabení do úniku a střelou nad pravý beton překonal Matouška. Zápas se nám dramatizuje. Asistence: Jakub Mach.
     
    32:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ MRÁZ zvyšuje na 4:1. Jeho střelu z mezikruží ještě možná tečoval obránce hostů, každopádně puk prošel pod vyrážečkou Baldíka. Asistence: Daniel Smuž.
     
    27:54
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! JAKUB DUBČÁK využil trestné střílení. Nejdřív oklamal brankáře a poté se prosadil střelou zápěstím. Bez asistence.
     
    21:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    DOMINIK BARNOŠÁK pokračuje v brankostroji Havířova. Jan Putniorz poslal krásnou žabičku přímo na hůl Víta Patrmana, který už puk jen procedil do branky. Asistence: Jan Putniorz, Vít Patrman.
     
    20:46
    Havířov právě vstřelil branku!
    FILIP DÝRR zvyšuje na 2:0. Napřáhl z mezikruží a přesnou ránou nad vyrážečku překonal brankáře Carbola. Asistence: Marek Kopún, Jan Szewieczek.
     
    18:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    JAN PUTNIORZ se prosadil v oslabení. Unikl obraně a zcela sám "přeloboval" brankáře Carbola. Asistence: Jan Szewieczek, Dominik Barnošák.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 19. Putniorz (Szewieczek, Barnošák), 21. Dýrr (Kopún, Szewieczek), 22. Barnošák (Putniorz, Patrman), 33. Mráz (Smuž ) - 28. Dubčák, 35. Golasovský (Mach ), 44. Golasovský (Mach, Blahuta), 55. Majola (Dubčák), 59. Mach (Golasovský)


    AZ Havířov: Matoušek (Šrámek) – Barnošák, Divoký, Dýrr, Jaroch, Kostelník, Lešiga, Majda, Matějek, Matějíček, Mráz, Ovčaří “C“, Patrman, Putniorz “A“, Smuž, Szewieczek, Brezani, Kopún
    HC Frýdek-Místek: Carbol (Baldík) – Kocurek “C“, Kočko, Blahuta, Dubčák, Mach, Bartek, Mičulka, Vacula, Herman, Majola, Kurajský, Hamhalter, Ševčík, Gančarčík, Ručka, Fiala, Golasovský

    Rozhodčí: Aleš Langr - Radim Adamec, Marian Poruba

    Diváci: 250
    bahis siteleri