Atlético – Ath. Bilbao 2:1 (kon.) | Gijón – Mallorca 2:3 (kon.) | Real Sociedad – Levante 1:3 (kon.)
Valencia – Zaragoza 1:2 (kon.) | Villarreal – Real Madrid 1:1 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:1 (0:0)
Real Madrid
Středa 21.03.2012, 22:00 • Estadio El Madrigal, Vila-real • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.
     
    Dobrý večer. 29. kolo Primera División se hraje nezvykle v týdnu a poslední zápas dnešního programu obstarají Villarreal s Realem Madrid.
     
    Domácí El Submarino Amarillo nezažívá vůbec dobrou sezónu. Je na sedmnáctém místě a od sestupu ji dělí jen tři body. Tato situace vedení valencijského klubu donutila ke změně na pozici hlavního trenéra a tak o víkendu nahradil José Francisca Molinu Miguel Ángel Lotina, jemuž pro zranění budou chybět Borja, Catalá a Rosssi, hrát navíc nebude ani karetní hříšník Marchena.
     
    Real jede na El Madrigal s vědomím, že se mu proti Žluté ponorce daří. V posledních pěti vzájemných utkáních navíc konto soupeře zatížil dohromady osmnácti góly a jistě by v podobném trendu rád pokračoval i z toho důvodu, že z posledního utkání s Málagou bral jen bod. José Mourinho do tohoto utkání jistojistě pošle sestavu bez zraněných Di Maríi a Carvalha, z jeho vlastního rozhodnutí nenastoupí ani Albiol s Coentraem, jenž byl při oslavě svých narozenin přistihnut s cigaretou u úst a španělská média se tak zřejmě právem domnívají, že právě toto je důvodem jeho absence.
     
    Úvodní sestavy:

    Villarreal CF: Diego López - Mario, Musacchio, Zapata, Oriol - Ángel, Senna, Bruno, Cani - Nilmar, Marco Ruben.

    Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo - Lass, Khedira, Xabi Alonso - Özil, Benzema, Cristiano Ronaldo.

    Rozhodčí: Paradas Romero.
     
    Hráči se již navzájem zdraví na trávníku, utkání za chvíli začne.
     
    Výkop budou mít domácí fotbalisté.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Villarreal sice měl míč, avšak zahájil velmi nervózně a zbytečně se připravil o míč.
     
    1
    C. Ronaldo si vyvedl míč od postranní čáry do středu hřiště, zkusil to z velké vzdálenosti, Diego López ale měl dostatek času na odhadnutí dráhy letu míče a jeho zkrocení u své pravé tyče.
     
    2
    C. Ronaldo si narazil s Xabim Alonse, musel však vystřelit, neboť neměl komu přihrát a přes Oriola přestřelil.
     
    3
    Senna se slibným pasem pokusil vysunout Nilmara, ten se přes Arbelou a Pepeho prodral ke koncové čáře, odkud nacentroval jen mimo hrací plochu.
     
    4
    Villarreal uplatňuje rychlé přistupování k soupeři, Lass tak musel odcentrovat v tísni od postranní čáry a našel jen rukavice Diega Lópeze.
     
    4
    Lass si krátce nato povyskočil ve středovém kruhu do souboje se Sennou a právem vidí žlutou kartu.
     
    5
    Krásnou akci Villarrealu na jeden dotek zastavil Ramos, který zblokoval Rubenův pokus o centr na rohový kop.
     
    6
    Své povinnosti si tak musel splnit Senna, jemuž se podařilo najít hlavu Zapaty, ten však dva metry před malým vápnem hlavičkoval vedle.
     
    7
    Villarreal nadále aplikuje ostrý pressing, který prozatím dělá hráčům Bílého baletu problémy.
     
    7
    Mírně dezorientovaný Ángel daroval míč C. Ronaldovi, jenž přetáhl centr na Özil, jemuž se ale už nepodařilo ideálně vrátit míč Lassovi a dopředu tak může Villarreal.
     
    8
    Ruben ale svůj souboj prohrál a s míčem začíná Real.
     
    8
    Oriol špatně vyřešil situaci jeden na jednoho, volný prostor se pak otevřel před Sennou, jehož dělovka ze třiceti metrů ale pouze prověřila tvrdost kostí před ním stojícího Xabiho Alonsa.
     
    9
    Senna na druhé straně před vlastním pokutovým územím poslal k zemi Arbelou a Real tak má výhodu standardní situace z velmi slibné pozice.
     
    9
    Xabi Alonso natáhl míč na zadní tyč, kde se jej před bránu pokusil vrátit Pepe, Zapata ale na brankové čáře ramenem vyrazil míč na roh!
     
    10
    Po nezdařeném rohovém kopu se sice Real udržel u míče, Villarreal jej ale vytlačil na jeho vlastní polovinu.
     
    11
    Obrana Realu sice znovu nezapracovala přesvědčivě, Villarreal je ale zatím v útočné fázi poměrné rozpačitý a tak nadějnou situaci nevyužil k přečíslení svého dnešního soupeře.
     
    11
    Senna opět potvrdil svůj vysoký přehled ve hře, krásnou dlouhou přihrávkou za obranu vysunul Nilmara, tomu ale v souboji s vybíhajícím Casillasem chyběl krok.
     
    12
    Senna opět založil nadějnou akci svého týmu, ta ale skončila na kopačkách Rubena, jenž si nedokázal s nastalou situací poradit. Real šel dopředu a možnost katastrofy takticky ve středovém kruhu zastavil faulem Angel.
     
    13
    Ruben přetlačil u postranní čáry Ramose, pak se dral sám na branku, ale nezbyly mu síly a pro Pepeho se tak domácí útočník stal jednoduchou kořistí.
     
    14
    Real opět zmáčkl Villarreal před jeho velkým vápnem, krásně pracující Benzema si zasekl v šestnáctce míč a poslal jej pod sebe, kde ho pod svou správu vzal Khedira, jemuž se nepodařilo Diega Lópeze ani přehodit a ani obstřelit.
     
    14
    Benzema si dobře pokryl míč dva metry před šestnáctkou a pak jej zboural Senna. Podobná situace jako v deváté minutě, tentokrát však více do strany.
     
    15
    Özil svou levou nohou míč dobře zatočil metr před malé vápno, kde se nejlépe do vzduchu dostal Ramos, ten však hlavou přestřelil. Velká škoda pro Real, neboť Diego López by skákal naprázdno.
     
    16
    Cani se pokoušel projít do šestnáctky Realu po pravé straně, tam mu ale byla vystavena stopka. Typický obrázek dnešního utkání.
     
    16
    Máme tu i první ofsajd utkání, ocitl se v něm Benzema. Villarreal tak mohl rozehrát, ale když se dostal na soupeřovu půlku, míč znovu ztratil.
     
    17
    Cani si chtěl napravit reputaci z předchozích okamžiků, v tísni před Xabim Alonsem napřáhl z pětadvaceti metrů a Casillas celkem vystrašil k jeho pravé tyči, avšak míč skončil těsně vedle.
     
    18
    Real opět házenkářskou kombinací ohrozil Villarreal, avšak Marcelova rána po Özilově rutinní přihrávce nabrala směr tribuna za brankou Diega Lópeze.
     
    19
    Nestává se to příliš často, ale Khedira se pokusil zrychlit hru od půlící čáry a daroval tak míč Villarrealu.
     
    19
    Na hřišti bylo velmi rušno! Nejprve jeden z hráčů zůstal ležet na trávníku, pak Mario skvěle vysunul dopředu Nilmara, jehož od skórování dělilo jen jediné - aby před sebou neměl skvělého Casillase, jenž zasáhl na roh.
     
    20
    Rohový kop úspěch neslavil, žlutou navíc obdržel Ruben.
     
    20
    Pepe skončil za postranní čárou po zákroku Rubena, jenž se dnes s beky Realu opravdu nemaže.
     
    22
    C. Ronaldo se naivně pokoušel získat další volný kop pro svůj tým. To se mu ale nepodařilo, neboť hlavní sudí Paradas Romero jeho podlý úmysl odhalil.
     
    21
    Mezitím si Senna splnil své defenzivní povinnosti a zatím je jedním z nejlepších hráčů na trávníku.
     
    22
    Real sice mohl pokračovat ve svém útočném snažení, pískalo se však proti Villarrealu z celkem neznámého důvodu.
     
    23
    Real musel s rozehrávkou počkat, u míče zůstal jediný Özil, jenž opět míč točil na zadní tyč, kde si na něj sice naskočil Diego López, domácí brankář ale byl mírně přistrčen a míč mu tak vypadl na rohový kop.
     
    23
    Roh se bude opakovat, před nabíhajícím Ramosem směrem nad vlastní branku zasáhl Zapata.
     
    24
    Pepe po předchozích zkušenostech raději jednoduše vyřešil souboj s Rubenem a daroval Villarrealu šedesát metrů.
     
    24
    Domácí toho využili k zisku rohového kopu, na nějž míč poslal Xabi Alonso.
     
    25
    Real ale neměl problém s bráněním a ještě mohl jít dopředu, to by ale Pepe nesměl při urputné snaze faulovat.
     
    25
    Krásná fotbalová situace! Cani nabíjel pod sebe Mariovi, ten ale měl k míči moc daleko, naštěstí si z druhé vlny naběhl Senna, jenž výbornou ranou jen o pár centimetrů minul levou tyč Casillasovy branky.
     
    26
    U lavičky se k nástupu na plac připravuje Callejón.
     
    27
    C. Ronaldo s Benzemou vykombinovali soupeře na malém prostoru, francouzský útočník pak ale celou situaci zadupal.
     
    27
    Následná snaha madridských hostů byla rovněž jalová.
     
    28
    C. Roandlo se skvěle uvolnil podél pravé strany, metr před šestnáctkou jej mírně sestřelil Oriol. Standardní situace pro Real z velkého úhlu.
     
    29
    Avizované střídání je tu: Callejón nahradil Lasse.
     
    29
    I po této standardní situaci to před Diegem Lópezem trochu zahořelo, avšak Benzema po centru Xabiho Alonsa hlavičkoval jen do středu branky, kde stál připravený domácí brankář.
     
    30
    Marcelo si počínal příliš drsně proti Canimu a Villarreal tak bude mít další šanci otestovat pružnost obrany Realu ze standardní situaci. U míče samozřejmě Senna.
     
    31
    Po Sennově centru nastal mírný zmatek v šestnáctce Realu, který vyřešil až Callejón hlavičkou za koncovou čáru.
     
    31
    Následoval tedy rohový kop Senny, jenž se zajímavě stočil na malé vápno, kde ale za dres přitažený Nilmar dokázal pouze poslat míč vedle branky.
     
    32
    C. Ronaldo si opět došel pro faul a tentokrát se už zažlutilo před Mariem.
     
    33
    Exekuce se tentokrát ujal C. Ronaldo, zkusil to přímo na brankáře, Diego López si ale poradil a k dorážce nepustil ani Pepeho.
     
    34
    C. Ronaldo sice vystihl špatný záměr domácích fotbalistů v kombinaci, pak ale rovněž chyboval a svou individuální akci dovedl k zápornému konci.
     
    34
    Tentokrát si faul vymodlil Marcelo a znovu to bylo za žlutou, tentokrát pro Ángel.
     
    35
    Teď už se Pepe k zakončení po standardní situaci dostal, z příjemné vzdálenosti ale nasměroval míč jen do náruče Diega Lópeze.
     
    35
    Diego López znovu zkrotil míč ve svých rukavicích, tentokrát si pro něj došel až na šestnáctku, kde ukončil naděje Benzemy na ukořistění Pepeho pasu.
     
    36
    Real Madrid v útoku, stále ale pořádně Diega Lópeze neohrozil.
     
    37
    C. Ronaldo chytře předal míč na střed hřiště Khedirovi, toho ale zradil první dotek s míčem, jenž po nepříliš kvalitně provedeném předkopnutí skončil za koncovou čárou.
     
    38
    Xabi Alonso přišlápl kotníky Canimu a i on tak od této chvíle bude hrát v podmínce.
     
    38
    Brunův centr přišel možná moc brzo po rozehrávce nakrátko, hráči ve žlutém se totiž nestačili protlačit před Casillase a Ruben tak hlavičkoval z malého vápna velmi nepřesně.
     
    39
    Zápas je dnes velmi tvrdý, hráči se vůbec nešetří a jde to i trochu na účet fotbalu samotného.
     
    40
    Real se hloupě zbavil míče, Özil nakonec musel faulovat, ale Villarreal rozehrál velmi zbrkle a o míče přišel. Jak těžce jej vybojoval, tak lehce jej ztratil.
     
    41
    Avšak Villarreal zůstává před Casillasovou šestnáctkou.
     
    41
    To byl ale Maria nesmělo zradit zpracování u rohového praporku.
     
    41
    Ruben dojel Ramosa u postranní čáry, bek Realu samozřejmě upadl na zem a pískal se faul. Ofenzivní hráči Villarrealu jsou dnes mírně přemotivovaní.
     
    42
    Real si znovu zkomplikoval cestu za ohrožením Diega Lópeze zbytečnou hrou na vyšší obtížnost.
     
    43
    Hosté nakonec dlouze podrželi míč, hráli přes mírně zranění Callejóna, Marcelo nádherně prostrčil míč Benzemovi, ten ale situaci vyřešil po vzoru flegmatika, neboť zbytečně zakončil do boční sítě a nevyužil tak volného Özila, jenž by už míč dával do prázdné branky.
     
    44
    Callejón je již na nohou, ty ho ale teď moc neposlechly, neboť míč nasměrovaly za domácí branku.
     
    45
    Arbeloův šikovně se točící míč přeletěl skoro všechny v bílém, nakonec se k němu natlačil C. Ronaldo, ovšem při své snaze fauloval Zapatu a Real tak přišel o možnost zahrávat rohový kop.
     
    45
    C. Ronaldo se snaží svůj tým uklidnit gólem do šatny, jeho rána zpoza šestnáctky byla zblokována.
     
    45+1
    Bude se přidávat jedna minuta navíc.
     
    45+1
    Ve středovém kruhu leží Pepe, drží se za ret, ale sudí Romero mu ukazuje žlutou kartu.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    V momentě, kdy Pepe ukazuje sudímu Romerovi svůj natržený spodní ret, můžeme konstatovat, že po prvním poločase na El Madrigalu mohou být spokojenější domácí fotbalisté. Ti mírně překvapivě drží s prvním týmem tabulky krok, dokonce si dokázali vytvořit pár slušných příležitostí a do druhého poločasu, jenž začne krátce po jedenácté hodině, půjdou s nadějí, že se jim podaří jednou za Casillase míč prodrat a Realu se to samé nepovede u jejich branky.
     
    Na El Madrigalu je vše připraveno k začátku druhého poločasu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Altintop nahradil Callejóna. Zřejmě se jedná o vynucené střídání.
     
    46
    Real se hned na úvod prvního poločasu dostal k rohovému kopu, C. Ronaldovi se ale volej hrubě nepovedla.
     
    47
    Villarreal měl možnost projít dopředu, Nilmar pak ale Rubenovi nepředložil ideální přihrávku. Ruben se ale nevzdal a vydupal si faul na Ramosovi.
     
    48
    K míči se tedy postavil Senna, centr lehce pozměnila zeď a Casillas musel na malém vápně míč jen boxovat před sebe. Našel tím Caniho, ten ale branku netrefil.
     
    48
    Marcelo daroval soupeři rohový kop.
     
    49
    Senna poslal míč na penaltu, kde jej minul jeden z hráčů Realu Madrid, překvapený Zapata ale nedokázal míč zpracovat a ani zakončit.
     
    49
    Paradas Romero přiběhl ke střídačce Realu a důrazně domlouvá José Mourinhovi!
     
    50
    Nakonec nebyl vykázán José Mourinho, ale fitness trenér Rui Faria.
     
    50
    Altintop teď velmi bolestivě na malém vápně nakopl Oriola, jenž vyřešil nešťastnou situaci v šestnáctce svého týmu.
     
    51
    Marcelo dobře zamíchal s míčem, pak ale předvedl až moc kliček a před šestnáctkou místo střely přišla ztráta míče.
     
    52
    Tak to vypadá, že ven z lavičky nebyl vykázán jen Faria, ale s ním i další jeho kolegové.
     
    53
    Hra je teď hodně rozházená, vše se zřejmě pokusí změnit José Mourinho třetím a tedy posledním střídáním.
     
    53
    Žlutou kartu za zákrok na půlící čáře proti Canimu obdržel Ramos.
     
    54
    Sudí Romero je teď středem zájmu více než míč, navíc opět domlouvá hostující lavičce, které se znovu něco nelíbí.
     
    55
    Benzema dojel souboj s Musacchiem.
     
    55
    Ruben naskočil na záda Arbeloovi a uviděl druhou žlutou kartu, přesto se z hřiště neporoučí.
     
    56
    Tak teď si nejsem jist, zda nás neklame i oficiální zápis. Podle všeho by to měla být druhá žlutá pro domácího útočníka, ten se ale z trávníku neporoučel.
     
    57
    Podstatné tedy je, že Real Madrid má k dispozici další rohový kop.
     
    57
    I tomu se Villarreal ubránil. V posledním minutách domácí fotbalisté příliš fotbalových okamžiků nepředvádějí.
     
    57
    Marcelo krásně přešel přes dva protihráče, nakonec se od Zapaty odrazil metr před šestnáctku ke Khedirovi, jenž měl krásně nabito, přesto netrefil branku!
     
    58
    Nejaktivnějším mužem na trávníku momentálně je Marcelo a zřejmě to bude on, kdo se co nejdříve pokusí rozseknout tenkou obrannou blánu Villarrealu.
     
    59
    Cani dojel u postranní čáry Pepeho, u míče Xabi Alonso.
     
    59
    Xabi Alonso to nakonec zkusil přímo na branku a Diego López měl v záklonu obrovské štěstí, že míč jeho branku přeletěl!
     
    60
    Villarreal přichystal dvojici střídání.
     
    61
    Caniho nahradil Camuňas.
     
    61
    Hráči Realu jsou sice hodně nazlobení, ale došlo i ke druhému střídání: De Guzman nahradil Rubena, jenž dnes dvakrát uviděl žlutou kartu (i podle oficiálních stránek Primera Division) a končí až teď.
     
    62
    Real právě vstřelil branku!
    Střídání se ale domácím nevyplatilo. CRISTIANO RONALDO krásně na jeden dotek zakombinoval s Özilem, dostal se za obranou soupeře, položil si Diega Lópeze, obešel jej a svým třicátým třetím gólem v lize láme odpor soupeře.
     
    63
    Real se drží u šestnáctky Villarrealu s míčem a chce co nejrychleji přidat druhý uklidňující gól.
     
    63
    Altintop ve snaze vybojovat míč doslova odstranil Musacchia, přesto bude Real zahrávat rohový kop. Konkrétně Özil.
     
    64
    Özil sice opět zahrál roh kvalitně, ovšem tentokrát nenašel žádného ze svých spoluhráčů a Real tak musí zpět.
     
    64
    Villarreal ale v malém počtu lidí nevymyslel nic.
     
    65
    Po tvrdém zákroku Ángela zezadu se ze země zvedá Xabi Alonso. Dnešní utkání bolí snad každého, byť se třeba na utkání jen dívá. Někdy bolí tělo za hráče, někdy oči z předváděné hry.
     
    66
    Dezorientovaný Mario raději hlavou posunul míč za koncovou čáru.
     
    67
    Po obrovském závaru způsobeném rohem Özila a hlavičkou Ramose musel míč z brankové čáry vykopávat Bruno!
     
    68
    C. Ronaldo faulován Sennou, zřejmě přijde střídání domácích.
     
    69
    Ángela v době tlaku nahrazuje Martinuccio.
     
    70
    Benzema krásně udržel před šestnáctkou míč, pak jej ale musel dát od nohy a Xabi Alonso z druhé vlny zamířil velmi nepřesně.
     
    71
    Senna si opět neodpustil jeden ze svých menších zločinů u postranní čáry, tentokrát ale neobral Marcela o míč, nýbrž o pár sil.
     
    72
    Zapata na půlce vytvořil velkou hrubku, míč potáhl C. Ronaldo a společně s Benzemou a následně i dalšími spoluhráči jej udržel před šestnáctkou soupeře.
     
    73
    Villarreal ale mírně zavřel dům a nepustil Real do zakončení.
     
    73
    Real stále mačká svého soupeře, jenomže bez jakéhokoliv zakončení.
     
    73
    Navíc Ramosovi uletěl do pryč pokus o vyřešení celé situace.
     
    74
    Arbeloa musel zastavit snahu Nilmara o přechod do rychlého protiútoku faulem ve středovém kruhu.
     
    75
    Hra je momentálně velmi nudná a zřejmě dopomůže tomu, že utkání skončí současným stavem.
     
    75
    Villarreal se sice zajímavě dostal před Casillasovu branku, několikrát měl šanci vystřelit, jenomže vždy se každý jednotlivec pokusil najít ještě lépe postaveného spoluhráče a podle toho to dopadlo.
     
    76
    Senna výborně přenechal míč Camuňasovi, jeho centr ale zachytila pozorná obrana domácích, De Guzman navíc následně dal nohu až moc vysoko a za zákrok na Marcela si tak vysloužil žlutou kartu.
     
    77
    Poslední střídání utkání Realu zbylo na Real: Benzemu vystřídal Higuaín.
     
    78
    Khedira přenechal u postranní čáry míč Arbeolovi, tomu se ale nepovedl centr a přidal tak další nepřesnost do dnešní mozaiky.
     
    79
    Oriol teď přeskočil svého soka Altintopa a získal tak alespoň autové vhazování pro svůj tým. Je ale velmi smutné, že se Villarrealu daří kombinovat jen na své vlastní polovině.
     
    80
    Příliš dopředu se ale nežene ani Real. Ten ale velmi spolehlivě brání a zatím má své jisté.
     
    81
    Villarreal mohl přečíslit Real, De Guzman ale nezvolil za půlkou úplně vhodné řešení situace a vracející se Marcelo celou akci zvládl.
     
    82
    Altintop ve snaze získat míč šel do skluzu a fauloval Oriola. Hvizd přišel velmi pozdě a José Mourinho si raději zakrývá oči.
     
    83
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec dostali příležitost standardní situace zhruba z devatenácti metrů před brankou. K míči se samozřejmě postavil MARCOS SENNA, zeď Realu se pohnula, Casillas převážil váhu na špatnou nohu a tak proti střele k tyči, kterou by měl pokrýt, nedokázal zasáhnout.
     
    84
    José Mourinho ironicky zatleskal na adresu sudích, byl odeslán pryč z lavičky a na té za chvíli zřejmě zůstane jen masér s kondičním trenérem.
     
    85
    Vše navíc vyostřuje druhá žlutá pro Sergia Ramose za sestřelení Nilmara, jenž zákroku ale hodně přidal.
     
    85
    Za protesty dostává červenou také Mesut Özil! Tak nejen, že Realu nikdo nezbude na lavičce, ale s takovým tempem snad ani na trávníku.
     
    86
    Upřímně řečeno, toto je jedno velké divadlo, co předvádí sudí Romero. Pokud se potvrdí to, že Marco Ruben měl po druhé žluté jít ven, tak tato dvě vyloučení budou opravdu něčím speciálním. Na jednu stranu lavička Realu na pár vyjádření reagovala hystericky, teď se jí ale nelze divit. Málokdo by se zachoval jinak.
     
    87
    C. Ronaldo nedotáhl svůj průnik po levé straně k dokonalosti.
     
    88
    C. Ronaldo se pokusil vystřelit, jeho rána byla schována do tří protihráčů.
     
    88
    Khedira vidí žlutou kartu za taktický faul.
     
    89
    Tunelem, kterým přicházejí hráči na trávník, by teď neprojel ani sovětský tank. Nejen, že je tam tolik lidí, ale také tak hustá atmosféra.
     
    90
    Poslední minuta řádné hrací doby těžko popsatelného zápasu.
     
    90
    Villarreal tlačí devítičlenný tým Realu, Senna se snaží vzít zodpovědnost na sebe, k další střele na Casillase se ale nedočkal.
     
    90+1
    Ještě čtyři minuty. Snad už se utkání dohraje.
     
    90+1
    Real se ale snaží vstřelit vítězný gól.
     
    90+1
    C. Ronaldo si zpracoval míč v šestnáctce a pak po jednom z kontaktů s Musacchiem upadl, penalta se však nepískala.
     
    90+2
    Khedira následně úmyslně poslal na zem Sennu, jenž si chvíli poleží.
     
    90+3
    Villarreal kombinuje před vlastní šestnáctkou, bod mu stačí.
     
    90+3
    Dojetý Arbeloa se zvedá z trávníku. Real touží pomstít se.
     
    90+4
    Poslední minuta utkání.
     
    90+4
    Mario proti C. Ronaldovi zasáhl na rohový kop.
     
    90+4
    Xabi Alonso svým centrem našel jen pěsti Diega Lópeze, následně Altintop nevrátil míč ke svým spoluhráčům.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou ještě po závěrečném hvizdu dostává Higuaín.
     
    Co napsat. Snad jen, že toto je fotbal. Villarreal, který dlouhou dobu v druhém poločase vypadal na umření, dohnal Real Madrid k šílenství. Real sice vedl gólem Cristiana Ronalda ze 62. minuty, pak ale po trochu zvláštně nařízeném přímém kopu srovnal Marco Senna. Real následně přišel o dva hráče a dohrál tak utkání bez vyloučených Ramose s Özilem, díky čemuž se zmenšil jeho náskok v boji o titul před Barcelonou na šest bodů.
    Velkou záhadou, a tipuji že nejen pro mě, bude působení Marca Rubena v dnešním utkání. Ten podle všeho obdržel dvě žluté karty (první ve 20. minutě a druhou v 55. minutě), přesto jej z utkání až v 62. minutě stáhl jeho vlastní kouč Ángel Lotina. Vyloučení Ramose a Özila tak v tomto ohledu působí velmi komicky.
    Pokud jsem dnes udělal nějak chybu, tak mi to prosím promiňte. Já se budu utěšovat tím, že pořádek na trávníku neměl ani hlavní rozhodčí Paradas Romero.
    Přeji vám dobrou noc a do dalších životních etap větší klid, než jaký dnes předvedli na El Madrigalu hlavní protagonisté. (23:55:09)

    Daniel Polách

    Branky: 83. Senna - 62. C. Ronaldo

    Karty:   20. Ruben (VLR), 32. Mario (VLR), 34. Ángel (VLR), 55. Ruben (VLR), 76. De Guzman (VLR) - 4. Lass (REA), 38. Xabi Alonso (REA), 45+1. Pepe (REA), 53. Ramos (REA), 88. Khedira (REA), 90+4. Higuaín (REA)   85. Ramos (REA), 85. Özil (REA)


    Villarreal CF: Diego López - Mario, Musacchio, Zapata, Oriol - Ángel (69. Martinuccio), Senna, Bruno, Cani (61. Camuňas) - Nilmar, Marco Ruben (62. De Guzman)
    Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo - Lass (29. Callejón, 46. Altintop), Khedira, Xabi Alonso - Özil, Benzema (77. Higuaín), Cristiano Ronaldo

    Rozhodčí: Paradas Romero
    bahis siteleri