APOEL – Real Madrid 0:3 (kon.) | Benfica – Chelsea 0:1 (kon.)
konec
APOEL Nikósia
0:3 (0:0)
Real Madrid
Úterý 27.03.2012, 20:45 • GSP Stadium, Nikósie • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90
    Real právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok Realu znamená třetí branku v síti domácích. Ronaldo přihrál na pravou stranu na Özila a jeho přihrávka z hranice vápna našla na zadní tyči volného KARIMA BENZEMU, který se nemýlil.
     
    84
    Poslední střídání v dnešním utkání. Ze hřiště odchází Nuri Sahin a místo něj si v závěru utkání zahraje Esteban Granero.
     
    82
    Real právě vstřelil branku!
    Marcelo se uvolnil na levé straně a prohnal se ve vápně kolem obránce. Paulo Jorge jej fauloval, Marcelo však nečekal na rozhodčího a pokračoval v akci. V pádu přihrál zpět před branku a KAKÁ poslal míč do sítě.
     
    78
    Marcelo zpoza vápna přehodil obranu a Benzema zůstal ve vápna sám proti brankáři. Chiotis včas vyběhl proti Benzemovi a ten tak z velké blízkosti trefil pouze brankáře domácích.
     
    76
    Real mohl přidat další branku. Benzema zatáhl míč do vápna a poslal zpětnou přihrávku. Ronaldo zůstal neobsazený na značce pokutového kopu. Jeho střela mířila po zemi doprostřed branky a Chiotis ji dokázal vyrazit.
     
    74
    Real právě vstřelil branku!
    Real se dočkal první branky. Marcelo poslal výbornou přihrávku z otočky na Kaká. Ten na levé straně měl hodně prostoru a z hranice vápna poslal lehký centr před branku. KARIM BENZEMA se dokázal uvolnit a hlavou poslal Real Madrid do vedení.
     
    72
    Apoel naposledy střídá. Ze hřiště odchází Hélio Pinto a místo něj si zahraje Esteban Solari.
     
    64
    Ve stejný moment provádí Real druhé střídání. Ze hřiště odchází Fábio Coentrao a místo něj si zahraje Marcelo.
     
    64
    José Mourinho se rozhodl vystřídat. Ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín a místo něj nastupuje Kaká.
     
    46
    Domácí o poločase provádí střídání. Ze hřiště odešel Nektarios Alexandrou a místo něj si ve druhém poločase zahraje Hélder Sousa.
     
    33
    Real sehrál rychlou kombinaci. Ronaldo přihrál na Sahina, ten přihrával před branku na Benzemu. Karim Benzema ze dvou metrů přestřelil prázdnou branku.
     
    28
    Real si vypracoval zajímavou situaci. Mezi třemi obránci poslal míč do běhu na Ronalda Sahin. Ronaldo se z úhlu rozhodl bez přípravy vypálit. Jeho střelu nadvakrát chytil brankář Chiotis.
     
    13
    Domácí poprvé v dnešním utkání střídají. Zraněný Marcelo Oliveira nebyl schopný pokračovat ve hře a místo něj nastupuje Kaká.
     
    12
    Po centru z levé strany se Higuaín pokusil hlavičkovat. Míč odehrál obránce jen na volného Özila. Jeho střelu vyrazil do bezpečí brankář Chiotis.

    Jakub Šifel

    Branky: 74. Benzema, 82. Kaká, 90. Benzema


    APOEL Nikósia: Chiotis - Boaventura, Paulo Jorge, Oliveira, Poursaitidis - Alexandrou, Pinto, Morais, Charalambidis - Trickovski, Aílton
    Real Madrid: Casillas - Coentrao, Ramos, Pepe, Arbeola - Sahin, Khedira, Özil - Ronaldo, Benzema, Higuaín

    Rozhodčí: Felix Brych - Mark Borsch, Stefan Lupp
    Středa 04.04.2012
    Real Madrid - APOEL 5:2

    Branky: 26. C. Ronaldo, 37. Kaká, 75. C. Ronaldo, 80. Callejón, 84. Di Maria - 67. Manduca, 82. Solari (pen.)

    Karty:   75. Poursaitides (APO)

    bahis siteleri