Trenčín – HC Slovan 3:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:4 (1:4, 1:0, 1:0)
HC Slovan Bratislava
sk Pátek 30.03.2012, 18:00 • ZŠ Pavla Demitru, Trenčín. • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    50:05
    Trenčín dal gól!
    Využitá presilovka domácich! Voľný puk prevzal MAREK BIRO, ten urobil ešte krok, vystrelil do protipohybu Konráda a znížil tak na rozdiel jedného gólu! Asistencie: Mikula, Kováč.
     
    19:20
    Trenčín dal gól!
    Dukle sa v druhej tretine ešte podarilo znížiť! JAKUB GAŠPAROVIČ po Tyborovej prihrávke vystrelil z prvej z medzikružia, puk sa pár krát odrazil od hráčov a nakoniec sa prekotúľal pomedzi betóny Konráda. 2:4! Asistencia: Tybor
     
    19:40
    Slovan dal gól!
    A ďalší gól! Neuvriteľné! Opäť zlá rozohrávka obrany, puk zachytený na modrej čiare, prihrávka pred bránu našla TOMÁŠA BULÍKA a ten usmernil puk do siete. Asistencie: Baránus, Skokan
     
    19:23
    Slovan dal gól!
    Gól do šatne! Obrana opäť nestíhala na dvoch hráčov Slovana, ROMAN KUKUMBERG nemal problém si nájsť priestor na strelu. Kováč nemal šancu na tvrdý projektil umiestnený pod žrď. Asistencia: Jerofejevs.
     
    09:05
    Slovan dal gól!
    Stretnutie otočené! Po 34. sekundách pridáva Slovan druhý gól, keď po prečíslení sa k zakončeniu dostal MARTIN BAKOŠ a ten kľučkou po druhý krát prekonal Hiadlovského. Asistencia: Hudec.
     
    08:31
    Slovan dal gól!
    To čo sa nepodarilo Šatanovi sa o malý moment podarilo LIBOROVI HUDÁČKOVI. Ten si nakorčuloval z pravého rohu na okraj kruhu, dokázal vystreliť a Hiadlovský prekonaný. Bez asistencie.
     
    03:21
    Trenčín dal gól!
    Nečakaný úvodný gól! Po nádhernej prihrávke si TIBOR MELICHÁREK sám nakorčuloval po pravej strane a tvrdou strelou do ľavého vinkla prekonáva Konráda! Asistencia: Fabuš.

    Peter Marienka

    Branky a nahrávky: 4. Melichárek (Fabuš), 20. Gašparovič (Tybor), 51. Biro (Mikula, Kováč) - 9. Hudáček, 10. Bakoš (Hudec), 20. Kukumberg (Jerofejevs), 20. Bulík (Skokan, Bartánus)


    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský - Gabriš, Biro, Hlubuček, Nechala, Nemčík, Habšuda, Imrich - Pardavý, Šťastný, Fabuš, Mikula, Melichárek, Sojčík, Tybor, Tvrdoň, Lelkeš, Filo, Jakúbek.
    HC Slovan Bratislava: Konrád - Švárný, Dobroň, Ďatelinka, Fruhauf, Jerofejevs, Štajnoch, Kudrna, Kozák - Hudáček, Lipiansky, Šatan, Skokan, Bulík, Bartánus, Bakoš, Kukumberg, Hudec, Harvey, Preisinger, Buc

    Rozhodčí: Mullner, D.Konc - Novák, Stano

    Diváci: 6150