Liberec – Sparta 2:3 (kon.) | HC Litvínov – Černí Vlci 12:6 (kon.) | Opava – Kometa Brno 0:10 (kon.)
konec
HC Litvínov
12:6 (4:3, 6:2, 2:1)
HC Černí Vlci
Pátek 30.03.2012, 15:00Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    51:05
    Černí Vlci právě vstřelili branku!
    Tentokrát sehráli hráči v červených dresech přesilovku na jedničku. Zpoza branky našel Raška výborně DOMINIKA KRÁSU, který si sjel mezi kruhy a přesnou střelou prostřelil Uhera. Asistence: Dominik Raška.
     
    50:36
    Reichel unikal sám na Šindelku, když se rázem ozval hvizd hlavního sudího, který vylučuje Marka Macháče za hrubost. Přesilovka pro Černé Vlky.
     
    45:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Bečvář s Reichelem dlouhou motali hlavy rožnovské obraně. Nakonec se Bečvář dostal do dobré střelecké pozice, Šindelka zasáhl, ale přímo na hůl volného JOSEFA MYŠÁKA, který nemohl mít problém dopravit puk do prázdné svatyně. Asistence: Jan Bečvář, Kristian Reichel.
     
    41:09
    Zdeněk Vébr usedá na trestnou lavici, když si pomohl hákováním. Přesilovka pro Černé Vlky.
     
    40:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ale nyní již byl zcela krátký na přesnou střelu FILIPA HELTA. Asistence: Martin Havelka, Dana Pelikánová.
     
    36:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se dočkal magické desítky ještě ve druhé třetině a odskakuje tím už na pět gólů. Po závaru před brankou plácla v mezikruží do touše DANA PELIKÁNOVÁ a Šindelkovi nezbývalo nic jiného než se jen ohlédnout za sebe na touš. Bez asistence.
     
    33:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak tříbrankový náskok nevydržel příliš dlouho, protože Litvínov opět bleskově skóruje. Vébr našel u druhé tyče MARTINA KLIKU a ten nedal Šindelkovi žádnou šanci. Asistence: Zdeněk Vébr, David Drašar.
     
    32:45
    Černí Vlci právě vstřelili branku!
    Také Černí Vlci se nenechávají zahanbit a střílí gól v přesilové hře. Opět se vyplatil důraz před brankou DAVIDU KOFROŇOVI, který se tak postaral o hattrick a snižuje na rozdíl tří gólů. Bez asistence.
     
    32:30
    Naopak sami si vyzkouší po delší době přesilovou hru. Martin Kučera odchází na trestnou lavici na 2 minuty za krosček.
     
    30:09
    Litvínov docílil ihned po buly branky, ale ta nemohla být uznána, protože byla dosažena vysokou holí.
     
    30:05
    Další přesilovka pro Litvínov. Štěpán Fryšara si pomohl kolenem a míří na lavici hanby.
     
    28:37
    Hosté si vzali oddechový čas, zároveň do branky nastoupil Martin Šindelka.
     
    28:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Skutečně se nejedná o utkání házené, ale jde o zápas ledního hokeje! Domácí přidávají trefou JANA BEČVÁŘE již svůj osmý gól a odskakují na rozdíl čtyř branek. Asistence: Kristian Reichel, Zdeněk Vébr.
     
    27:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nevídané, hraje se jakoby bez obran a gólmanů. Další střelu propouští Dobečka za svá záda, tentokrát z hole MARTINA HAVELKY. Asistence: Filip Helt, Štěpán Urbánek.
     
    26:28
    Černí Vlci právě vstřelili branku!
    Přestřelka pokračuje i ve druhé části. LUKÁŠ KOFROŇ potvrzuje svou roli výborného střelce a snižuje z prostoru kruhu na rozdíl dvou branek. Asistence: Daniel Dostál, Ondřej Imrich.
     
    24:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A také druhá přesilovka Litvínova je využita! Před brankou Vlků to opět pořádně hořelo, nejlépe se zorientoval KRISTIAN REICHEL a zasunul touš do prázdné kasy. Asistence: Jan Bečvář, David Drašar.
     
    23:49
    Přesilovku si zahraje pro změnu Litvínov, když se hákováním provinil Dominik Krása. Svou první přesilovku dnes dokázal využít. Jak s ní naložít tentokrát?
     
    21:26
    Černí Vlci si zahrají již třetí přesilovku. Na lavici hanby odchází Jan Pleva – 2 min. za sekání.
     
    20:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak zdá se, že nás v dnešním utkání čeká pořádné porce branek. Litvínov využívá svou přesilovku poté, co Heltovu střelu dokázal před Dobečkou dorazit do poloprázdné svatyně MARTIN HAVELKA. Asistence: Filip Helt.
     
    19:11
    Na závěr třetiny ještě jedno vyloučení. První přesilovku si zahraje Litvínov, když se Lukáš Fojtášek provinil podražením.
     
    18:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A kanonáda pokračuje! Litvínov během pouhých devatenácti vteřin otáčí zápas na svou stranu. Autorem jeho čtvrté branky je ZDENĚK VÉBR. Asistence: Jan Bečvář, Kristian Reichel.
     
    18:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nevídaný závěr úvodní tercie pokračuje i nadále. Střela ZDEŇKA VÉBRA propadla Dobečkovi až do branky. Asistence: Jan Bečvář, Kristian Reichel.
     
    17:47
    Černí Vlci právě vstřelili branku!
    Tak s góly se nám roztrhnul pytel! Ihned při další útočné akci se prosazují Vlci, kteří jdou již potřetí v zápase do vedení, tentokrát zásluhou JANA KALUSE. Asistence: Dominik Raška.
     
    17:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to byla blesková odpověď Litvínova! V předbrankovém prostoru se dobře zorientoval DAVID DRAŠAR. Asistence: Jan Bečvář, Kristian Reichel.
     
    17:00
    Černí Vlci právě vstřelili branku!
    Mírně aktivnější hosté jdou podruhé v zápase do vedení. Litvínovská obrana naprosto propadla a Černí Vlci šli do přečíslení, to vyřešil DAVID KOFROŇ přesnou střelou, která skončila až za zády Uhera. Asistence: Štěoán Fryšara, Daniel Dostál.
     
    11:58
    Tomáš Holiš byl nešetrně sražen a na trestnou lavici tak odchází Josef Myšák – 2 + 10 min. za zásah do oblasti hlavy a krku. Další přesilovka pro hosty.
     
    11:00
    Naopak je tady rychlý protiútok. V situaci dva na jednoho střílel těsně nad horní tyč autor první branky Matěj Mach.
     
    09:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Na modré se opřel do puku KRISTIAN REICHEL a překvapil gólmana Dobečku, který měl možná i trošku zakrytý výhled. Asistence: Dana Pelikánová, Josef Myšák.
     
    03:15
    Zbytečný útočný faul Martina Havelky. Ten si odsedí 2 minuty za podražení. První přesilovka pro Černé Vlky.
     
    01:45
    Černí Vlci právě vstřelili branku!
    Hlavní rozhodčí Hrubý nakonec ukazuje na středový kruh a Černí Vlci se tím dostávají do rychlého vedení! MATĚJ MACH zapracoval výborně na brankovišti a na několik pokusů došťoural touš za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    01:45
    Velmi zajímavá situace, Černí Vlci pravděpodobně docílili branky, ale trojice rozhodčích se ještě radí.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 10. Reichel (Pelikánová, Myšák), 18. Drašar (Bečvář, Reichel), 19. Vébr (Bečvář, Reichel), 19. Vébr (Bečvář, Reichel), 21. Havelka (Helt), 25. Reichel (Bečvář, Drašar), 28. Havelka (Helt, Urbánek), 29. Bečvář (Reichel, Vébr), 34. Klika (Vébr, Drašar), 37. Pelikánová, 41. Helt (Havelka, Pelikánová), 46. Myšák (Bečvář, Reichel) - 2. Mach, 17. Kofroň (Fryšara, Dostál), 18. Kalus (Raška), 27. Kofroň (Dostál, Imrich), 33. Kofroň, 52. Krása (Raška)


    HC Litvínov: Uher (Orct) – Havlíček, Urbánek, Macháč, Ziegler, Vébr, Pleva, Myšák, Kellermann, Pinda, Drašar, Kučera, Pelikánová, Helt, Reichel, Bečvář, Klika, Havelka.
    HC Černí Vlci: Dobečka (Šindelka) – Holiš, Gřesík, Prepsl, Fryšara, Fojtášek, Kalus, Imrich, Dobeš, Kofroň, Cvečka, Dostál, Mach M., Krása, Gonos, Raška.

    Rozhodčí: Hrubý – Daněk, Grundler
    bahis siteleri