Stuttgart – W. Brémy 4:1 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
4:1 (2:1)
Werder Brémy
Pátek 13.04.2012, 20:30 • Mercedes-Benz Aréna, Stuttgart (Německo) • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    A standardní situace dnes nejspíš rozhodli utkání! Skvělý centr do vápna poslal Sakai a hlavou nekompromisně zakončil CACAU, který je na hřišti pouhé čtyři minuty!
     
    53
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    A rohové kopy se dnes domácím daří. Opět skvěle zahraná standardka! Míč do vápna zakroutil Hajnal a ve skrumáži se nejlépe zorientoval MARTIN HARNIK, který si míč zpracoval na prsa a nikým nehlídaný napálil míč do branky. Wiese neměl žádnou šanci chytit míč.
     
    45
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    A z rohového kopu se domácí nakonec dočkávají druhé branky v utkání! Jejich tlak, který předvádějí celý druhý poločas se jim nakonec vyplatil. Centr Hajnala našel hlavu Tasciho, která sice byla skvěle umístěna, ale Wiese jí dokázal vyrazit, ale pouze před sebe, kde stál dobře postavený MARTIN HARNIK a nekompromisně hlavou dostal míč do prázdné branky Werderu.
     
    37
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    A krásnou branku domácí vyrovnávají! Tento gól je aspirantem na gól týdne, ale nebojím se říct, že i roku! Na lajně skvěle zasekl míč Schieber a posunul jej na CHRISTIANA GENTNERA, který z dobrých 24 metrů napřáhl a vymetl levý růžek branky, kterou střeží Wiese.
     
    25
    Brémy právě vstřelily branku!
    Pizarro vybojoval míč ve středu hřiště a poslal krásnou přihrávku do strany na Marina, který nacentroval krásný míč do vápna na úplně volného MARKUSE ROSENBERGA, který neměl problém uklidit míč za záda bezmocného gólmana Ulreicha.

    Michal Mezera

    Branky: 37. Gentner, 45. Harnik, 53. Harnik, 89. Cacau - 25. Rosenberg

    Karty:   87. Niedermeier (STU) - 76. Schmitz (BRM), 81. Papastathopoulos (BRM), 89. Fritz (BRM)


    VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Tasci, Niedermeier, Molinaro - Kvist, Gentner - Harnik (85. Cacau), Hajnal (80. Okazaki), Schieber (90. Traore) - Ibišević.
    Werder Brémy: Wiese - Ignjovski, Affolter (58. Fullkrug), Papastathopoulos, Schmitz - Fritz, Naldo, Junuzović - Marin (58. Trybull) - Rosenberg, Pizarro.

    Rozhodčí: Tobias Welz

    Diváci: 59000
    bahis siteleri