Česko – Německo 3:2 (po s.n.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:8 (3:1, 1:3, 1:4)
Philadelphia Flyers
Sobota 14.04.2012, 01:30Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hvězdy utkání:

    1. Sean Couturier (3+1)
    2. Claude Giroux (3+3)
    3. Chris Kunitz (2+0) (04:58:06)
     
    Statistiky

    Střely na branku: 28 - 31
    Zasáhy: 40 - 34
    Vyloučení: 3 - 5
    Využití: 2 - 1
    V oslabení: 0 - 2
     
    Ještě jednou se Vám všem, fanouškům nejlepší hokejové soutěže, omlouvám. Dnes mě ovšem porazila technika a stejným rozdílem jako Philadelphie smetla v koncertě Pittsburgh.

    Viděli jsme výtečný zápas, hodný finálového utkání Stanley Cupu. Oba týmy bojovaly ze všech sil a praly se o každou píď ledové plochy. Vylučovalo se daleko více než v prvním utkání. Jestli ovšem dneska někdo doháněl střelce k šílenství, tak to byl Ilja Bryzgalov, který zlikvidoval několik tutovek domácích.

    Viděli jsme také dva hattricky. Svůj první v NHL zaznamenal Sean Couturier, který se prosadil před koncem druhé části a na začátku té třetí. Svůj první hattrick v play-off zaznamenal také Claude Giroux. Z českých hráčů se bodové prosadili všichni Letci. Jakub Voráček nasbíral dvě asistence. Jeho kolega Pavel Kubina bral po návratu jeden bodík za přihrávku a Jaromír Jágr vstřelil vítěznou branku Philadelphie.

    Přeji dobrou noc, příjemně strávenou sobotu a snad se nám příště poštěstí více, abychom si mohly zápas užít.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hřebíček do rakce. Na polovině hřiště vybojoval kotouč CLAUDE GIROUX a trefou do prázdné klece si připsal svůj první hattrick v play-off NHL. Asistence: Sean Couturier.
     
    59:41
    Oba týmy již dohrávají zápas ve středu hřiště.
     
    59:18
    Puk je v obranné třetině Philadelphie, ale oba týmy bojují o kotouč v rohu kluziště. Obráncům Flyers se zatím daří držet puk od Bryzgalova.
     
    59:06
    Domácím scházejí hlavně psychické síly. Další icing Flyers a hráči Pens jsou výrazně otřesení. Hosté si berou oddechový čas.
     
    58:44
    Další icing Letců. Ti si dnes pravděpodobně dokráčejí i pro druhé vítězství na ledě Pens. Domácí se ovšem nevzdávají a vytváří si tlak.
     
    58:35
    Fleury je již z branky a máme tu zakázané uvolnění Flyers. Brankář Pens je výrazně otřesený a na střídačce si sype popel na hlavu.
     
    58:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Zatímco na druhé straně neuspěl Crosbyho útok, hosté ujeli do brejku. K puku se dostal před odkrytou klecí SEAN COUTURIER a dokonal svůj první hattrick kariéry v NHL. Asistence: Claude Giroux, Jakub Voráček.
     
    57:37
    Pittsburgh drží Philadelphii v kleštích. Té se daří vytlačit Pens ze své obranné třetiny, ale ne na dlouhou dobu. Pittsburgh tlačí.
     
    57:14
    Okénko v obraně málem potrestali hosté a pro nahozený kotouč si musel jít Fleury. Naštěstí to stihl a dostal touš za modrou čáru. Z toho vzešla šance Pens, kterou likvidoval Bryzgalov svou lapačkou.
     
    56:39
    Pittsburgh uzavírý Letce v jejich obranné třetině a zjevně se schyluje k finálnímu tlaku a bušení do hostující branky.
     
    55:58
    Couturier je dnes při chuti. Tentokrát zakončil z levé strany svůj protiútok, ale jeho rána byla velmi nepřesná.
     
    55:46
    Hra opět před Bryzgalovem, který musel ukrýt slabé nahození od modré čáry. Vhazuje se po pravici ruského brankáře.
     
    55:34
    Další útok Pittsburghu musel likvidovat opět Bryzgalov. Následně se vhazovalo po jeho pravici, ale ihned po vhazování byl kotouč vyhozen.
     
    54:48
    Nadvakrát musel zasahovat brankář Letců proti Crosbyho lajně. Nejdříve se po pravé straně prodíral k brance Dupuis a zakončil. Jeho ránu vyrazil Bryzgalov betonem a dorážející Crosby, bráněný obráncem Grossmanem, nedokázal přesně dorazit. Komerční přestávka.
     
    54:21
    Oba týmy spíše nahazují puky od své modré a snaží se na delší dobu vybojovat útočnou třetinu. To je pro oba týmy aktuálně velký oříšek. Vhazuje se po levici Bryzgalova.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 1. Crosby (Sullivan, Dupuis), 13. Kunitz (Neal , Malkin), 20. Martin (Crosby, Dupuis), 32. Kunitz (Neal, Malkin), 42. Kennedy (Cooke, Staal) - 13. Talbot (Giroux), 26. Giroux (Voráček, Timonen), 32. Giroux (Talbot), 40. Couturier (Coburn, Grossmann), 42. Couturier, 50. Jágr (Kubina, Giroux), 59. Couturier (Giroux, Voráček), 60. Giroux (Couturier)


    Pittsburgh Penguins: Fleury - Z. Michálek, Orpik, Letang, Martin, Engelland, Strait - Kunitz, Malkin, Neal - Dupuis, Crosby, Sullivan - Cooke, Kennedy, Staal J. - Asham, Vitale, Adams
    Philadelphia Flyers: Bryzgalov - Carle, Timonen, Grossman, Coburn, Kubina, Lilja - Jágr, Giroux, Hartnell - Voráček, Briere, Schenn - Simmonds, Wellwood, Read - Talbot, Couturier, Rinaldo

    Rozhodčí: Peel, Kozari - Lazarowich, Murray

    Diváci: 18. 626
    bahis siteleri