Česko – Německo 3:2 (po s.n.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:8 (3:1, 1:3, 1:4)
Philadelphia Flyers
Sobota 14.04.2012, 01:30Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hřebíček do rakce. Na polovině hřiště vybojoval kotouč CLAUDE GIROUX a trefou do prázdné klece si připsal svůj první hattrick v play-off NHL. Asistence: Sean Couturier.
     
    59:06
    Domácím scházejí hlavně psychické síly. Další icing Flyers a hráči Pens jsou výrazně otřesení. Hosté si berou oddechový čas.
     
    58:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Zatímco na druhé straně neuspěl Crosbyho útok, hosté ujeli do brejku. K puku se dostal před odkrytou klecí SEAN COUTURIER a dokonal svůj první hattrick kariéry v NHL. Asistence: Claude Giroux, Jakub Voráček.
     
    57:14
    Okénko v obraně málem potrestali hosté a pro nahozený kotouč si musel jít Fleury. Naštěstí to stihl a dostal touš za modrou čáru. Z toho vzešla šance Pens, kterou likvidoval Bryzgalov svou lapačkou.
     
    49:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Další velký obrat Philadelphie. JAROMÍR JÁGR posílá Letce do vedení 6:5! Útočník Flyers si za svou branku vyslechl od fanoušků své. Asistence: Pavel Kubina, Claude Giroux.
     
    44:35
    Skvělý zákrok Bryzgalova, který musel chytat dorážku Crosbyho před jeho brankou. Ruský brankář vytasil skvělý zákrok.
     
    42:05
    Omlouváme se, ale z nenadálých technických důvodů Vám můžeme nabídnout pouze komentář třetí třetiny. Všem čtenářům se omlouvám, ale technika vážně selhala a dříve se jí nedalo napravit. Viděli jsme zatím vyrovnané utkání. Pens opět do zápasu vlétli a zatlačili. Philadelphia ovšem drží krok a nerozhodný stav je zasloužený.
     
    41:21
    Philadelphia právě vstřelila branku! Obrovská chyba obránců Pittsburghu. Ti výrazně podcenili rozehrávku před svou brankou, čehož dokázal využít SEAN COUTURIER a tváří v tvář Fleurymu potrestal chybu domácích. Bez asistence.
     
    41:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nástup Pittsburghu. TYLER KENNEDY dokázal využít spolupráce s Cookem a poslal Pittsburgh do vedení. Asistence: Matt Cooke, Jarod Staal.
     
    39:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphii se podařilo přeci jen zaskočit soupeře a brankou do šatny srovnat stav utkání. Po střele Coburna se prosadil SEAN COUTURIER. Asistence: Braydon Coburn, Nicklas Grossmann.
     
    31:10
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Netrvalo to příliš dlouho. O šest vteřin později přidal svou druhou branku v utkání CHRIS KUNITZ a Pittsburgh šel opět do vedení. Asistence: James Neal, Jevjenij Malkin.
     
    31:04
    Philadelphia právě vstřelila branku! Další zásah při menším počtu mužů na ledě si může připsat tým z Philadelphie. Tentokrát si hlavní aktéři role vyměnili. Talbot pobídl CLAUDEA GIROUXE, a ten se nemýlil. Asistence: Maxim Talbot.
     
    25:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Další úder z přesilovky. Tentokrát našel Voráček CLAUDEA GIROUXE, které přidal druhou branku Flyers. Asistence: Jakub Voráček, Kimo Timonen.
     
    19:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh zasadil hostům těžkou ránu. Osmnáct vteřin před koncem úvodní části přidává třetí branku Pens PAUL MARTIN. Asistence: Sidney Crosby, Pascal Dupuis.
     
    12:44
    Philadelphia právě vstřelila branku! Oslabení Letcům v základní části šlo a potvrdili to i teď. Po přihrávce Girouxe se dostal do zakončení MAXIM TALBOT a snížil stav zápasu. Asistence: Claude Giroux.
     
    12:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Po deseti minutách hry je to o dvě branky. Autorem dalšího gólu domácích je CHRIS KUNITZ. Asistence: James Neal, Jevjenij Malkin.
     
    0:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh se rozjíždí ve velkém. Po asistenci Sullivana se po patnácti vteřinách hry prosadil SIDNEY CROSBY a Pens jdou do vedení 1:0! Asistence: Steve Sullivan, Pascal Dupuis.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 1. Crosby (Sullivan, Dupuis), 13. Kunitz (Neal , Malkin), 20. Martin (Crosby, Dupuis), 32. Kunitz (Neal, Malkin), 42. Kennedy (Cooke, Staal) - 13. Talbot (Giroux), 26. Giroux (Voráček, Timonen), 32. Giroux (Talbot), 40. Couturier (Coburn, Grossmann), 42. Couturier, 50. Jágr (Kubina, Giroux), 59. Couturier (Giroux, Voráček), 60. Giroux (Couturier)


    Pittsburgh Penguins: Fleury - Z. Michálek, Orpik, Letang, Martin, Engelland, Strait - Kunitz, Malkin, Neal - Dupuis, Crosby, Sullivan - Cooke, Kennedy, Staal J. - Asham, Vitale, Adams
    Philadelphia Flyers: Bryzgalov - Carle, Timonen, Grossman, Coburn, Kubina, Lilja - Jágr, Giroux, Hartnell - Voráček, Briere, Schenn - Simmonds, Wellwood, Read - Talbot, Couturier, Rinaldo

    Rozhodčí: Peel, Kozari - Lazarowich, Murray

    Diváci: 18. 626
    bahis siteleri