Petržalka – Podbrezová 0:0 (kon.) | Bodva Moldava – Ružomberok B 1:1 (kon.)
konec
FC Petržalka
0:0 (0:0)
FK Železiarne Podbrezová
sk Neděle 29.04.2012, 10:30 • Štadión futbalového klubu Rapid Bratislava v Prievoze. • MONACObet liga
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 10:30.
     
    Všetkým fanúšikom a priaznivcom textových prenosov pekný slnečný deň z Bratislavy.
     
    Dnes budete mať možnosť spolu so mnou, sledovať stretnutie druhej futbalovej ligy. Domáci MFK Petržalka 1898 hostí druhé mužstvo v poradí a tým je FK Šport PODBREZOVÁ.
     
    Už včera sa hrali stretnutia druhej ligy, a preto vám ich zopakujem:
    MFK Dolný Kubín vs FK Lučenec 3:1, MFK L.Mikuláš vs TJ Spartak Myjava 0:2, SFM Senec vs MFK Dubnica 4:0, MFK Zemplín Michalovce vs MŠK R.Sobota 0:2. Dnes sa hrajú dve stretnutia MFK Petržalka vs Šport Podbrezová a vo večerných hodinách pod lustrami sa predstaví Moldava ktorá vyzve béčko Ružomberka.
     
    Na štadióne v Prievoze si domáci fanúšikovia vyvesili svoje bojové transparenty, na hracej ploche sa pripravujú hráči obidvoch mužstiev k dnešnému duelu. V mužstve hostí sa rozcvičuje aj Vratislav Greško.
     
    Rozhodcovia po kratkej zahrievacej rozcvičke pred duelom shcádzajú z hracej plochy pripravení na duel 27. kola II. futbalovej ligyy.
     
    VITAJTE!
     
    Delegátom stretnutia je Ladislav Benedikovič, delegát pozorovateľ: Tibor Jančovič. Náhradným rozhodcom je Peter Královič.
     
    Rozhodcovská trojica je dnes v tomto zložení: Peter VLČEJ hlavný rozhodca, asistenti rozhodcu: Roman Poracký a Branislav Hrdlička.
     
    Hudba z konca minulého storočia znie štadiónom v Prievoze, hudba "ide" do uší a fanúšikovia si pospevujú v spominkach na zašlú slávu svojho mužstva, ktoré je na chvoste ligovej tabuľky.
     
    Héééeeej baby znie z amplionov a hostia , ktorí sa rozcvičili schádzajú do kabín, čo je neklamným znakom blížiaceho sa začiatku duelu v 27 kole II. futbalovej ligy.
     
    Osemdesiat päť ročný hlásateľ začal svoju prácu privítaním fanúšikov, futbalistov i funkcionárov ŽP Šport Podbrezová. Nuž VITAJTE na štadióne v Prievoze.
     
    Hlavný rozhodca Vlčej spolu so svojími asistentmi privádzajú aktérov dnešného duelu na zelený trávnik štadióna v Prievoze, kde sa odohrá duel medzi MFK 1898 Petržalka a ŽP Šport Podbrezová.
     
    Domáci futbalisti tradične v bielo-čiernej kombinácii, hostia v zeleno-modrej kombinácii, rozhodcovia v červeno-čiernych dresoch.
     
    Domáci brankár Jenčo, ktorý je zároveň kapitánom mužstva si vybral bránu, ktorá je bližšie k dialnici, hosťujúci Hanák putuje pod hodiny.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Duel sa práve začal, lopta na kopačkách domáceho mužstva Hanzel rozohral a našiel loptou Hečka, ktorý ju nedokázal spracovať.
     
    2
    Klenovský v obrane si poradil s dobiedzajúcim Snitkom,ktorý sa snažil dostať do pokutového územia.
     
    3
    Hlavička Rusnáka nesmerovala do priestoru Jenčovej brány, ale hostia od úvodu hrozia...
     
    4
    Štefúň si prevzal loptu v strede hracej plochy a poď ho smerom na hosťujúcu bránu, pred hranicou pokutového územia premrhal ten správny čas na strelu a skončilo iba pri nájazde.
     
    6
    odvíja sa čakaný scenár dnešného duelu, hostia tlačia a ten tlak sa stupňuje.
     
    8
    V bratislavskom Prievoze sa hrá na jednu bránu, na túúú domácu, no hostia aj napriek tlaku si vyloženú šancu do týchto chvíl nevypracovali.
     
    10
    Jenčov dlhý výkom nič nerieši, nenašiel svojho spoluhráča, iba hostia ponúkli loptu hosťom keď ju dostali do autu. Domáci Klenovský vhadzoval a opäť musím zdvorazniť, že nepresne.
     
    12
    Veľa nepresností je na domácej strane, tentoraz nepresne vhadzoval Stranianek mladší.
     
    13
    Hosťujúci tlak stále trvá, ale na druhej strane udrelo keď Jurkovič poslal do brejku Vargu a ten popod obrancu poslal prvú akú takú strelu na bránu hostí, ktorá starosti brankárovi Hanákovi nenarobila.
     
    15
    Kochanov pokus spoza hranice veľkého vápna stál zato, skončil na nohách domácich obrancov.
     
    16
    Domáca koncovka je žalostná,aj napriek snahe Vargu, Štefuna a Jurkoviča sa lopta na dostrel brány nedostala, kombinácia končí pred hranicou veľkého vápna.
     
    18
    Čekovský sa nedostal cez obrancov domáceho mužstva, lopta končí v aute a tlak hostí stále trvá, rohový kop z ktorého nezapršalo.
     
    20
    Čekovský na pravej strane pri rohovej zástavke chcel odcentrovať, trafil iba Stranianeka.
     
    20
    Rýchly presun domácich futbalistov pred bránu hostí, získali rohový kop, ktorý zahrával Drobňák, loptu nad očakávanie poslal na zadnú tyč, kde stál Stranianek, ktorý ju posunul do ohňa, nič z toho však neb olo.
     
    24
    Hostia striedajú z hry odstupuje Rusňák, ktorého nahradí Sedliak
     
    27
    K Tomášovi Čekovskému sa dostala lopta na hranicu šestnástky, oproboval z prvej, lopta iba o milimetre minula domácu bránu, Jenčo smer lopty kontroloval.
     
    30
    Snaha v týchto chvílach nestačila Kralovičovi, ktorý sa chel predrať za obranu hostí, nenašiel sa nik so spoluhráčov, ktorý by mu pomohol.
     
    32
    Havrilko chcel preniesť hru na pravú stranu hracej plochy, to bol dobrý zámer, no lopta si nenašla smer na spoluhráča, ale k bráne Jenča atak ju zadarmo odovzdal súperovi.
     
    33
    Sprievodným znakom dnešného duelu je nepresnosť. Nepresnosť na jednej i druhej strane, množstvo prihrávok končí na súperovej kopačke. Či sú to domáci, alebo hostia.
     
    34
    Potlesk Jenčovi, ktorý dobre čítal hru, po akcii Kochana, ktorý poslal loptu za obranu Sedliakovi išiel na trávnik a črtajúcu sa gólovú príležitosť hostí zlikvidoval.
     
    36
    Dlhú loptu poslal Klenovský zpoza autovej čiary, pri dobre stavaných obrancoch hostí nemali nizky hráči Petržalky šancu na úspech, aj keď sa Jurkovič o získanie lopty snažil.
     
    38
    Hostia zahrávali rohový kop, lopta si našla cestu nahlavu Noska, ktorý ju poslal dobrým smerom, no chýbala jej razancia a Jenčo ju v phode zlikvidoval.
     
    40
    Domáci mali šťastie, keď sa už, už dostával do šance Tubonemi, bol však rýchlejší ako blesk, rozhodcovia ho videli v postavení mimo hry.
     
    42
    V závere prvého polčasu sme svedkami série rohových kopov a hostia boli najbližšie ku gólu, keď jenčo vytiahol parádny zákrok, keď z vinkla vyrazil loptu na ďalší rohový kop...
     
    43
    Ďalšia šanca hostí, ktorí nechali vyniknúť opäť Jenča, ktorý loptu opňť vyrazil na ďalší rohový kop.
     
    44
    Rohový kop iných v dimenziách zahrávali hostia z ľavej strany, tu už bol Jenčo prekonaný, zastúpili ho obrancovia.
     
    45
    Nadstavovat sa nebude, rzohodva Vlčej končí prvý polčas duelu medzi MFK Petržalka 1898 vs ŽP Šport Podbrezová. Gól sme nevideli,
     
    Prvý polčas skončil.
     
    Aj napriek tomu, že hostia sú v tomto stretnutí lepším mužstvom, gól v sieti domáceho mužstva sme nevideli, vyniká predovšetkým Jenčo v bráne, ktorý odolal v závere prvéhopolčasu veľkému tlaku hostí, ktorí hrozili najmä z rohových kopov. Domáci záverečný tlak hostí ustáli aj preto je stav nerozhodný nula, nula.
     
    Hostia sú už na trávniku, čakáme na rozhodcov a domácich hráčov Petržalky. Aj to patrí k taktike, zdržiavanie.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    V zostávach zmeny nanastali, pokračujeme v stretnutí druhej futbalovej ligy.
     
    47
    Jenčo bude posielať lopty do hry z malého vápna, to je v týchto chvíľach skutočnosťou, ale pri lopte už hostia loptu získal Tubonemi.
     
    49
    Čekovský sa chcel individuálne presadiť, domáci zoradení pred pokutovým územím mu v tom zabránili.
     
    50
    Obraz hry je podobný tomu z konca prvého polčasu. Tubonemi sa snažil o hlavičku, lopta mala dobrý smer, Jenčo bol však rýchlejší a Tubomemimu nedal šancu hlavičkovať.
     
    52
    Sedliak sa chcel dostať cez Stranianeka,nevyšlo mu to. Stranianek bol hrdinom okamihu v danej chvíli.
     
    54
    V domácom prvá zmena, z hry bol stiahnutý Varga, nahradil ho Malecký.
     
    58
    Čekovský z pravej strany rohu šestnástky pohrozil nadzemnou strelou, ktorá mala zlý falš, krútila sa smerom od brány do poľa hracej plochy.
     
    59
    Tubonemi sa rútil sám na brankára Jenča, ktorý svojím vybehnutím zmaril pokus, ktorým vynikol brankár domáceho mužstva.
     
    60
    Po rohovom kope ktorý zahrávali domáci sa k lopte dostal Královič jeho pokus skončil iba o milimetre vedľa ľavej tyče Hanákovej brány.
     
    61
    Striedanie v domácom mužstve, z hry odstúpil Drobňák, ktorého nahradil Kozák Michal.
     
    65
    Obraz hry je nemenný, hostia sa snažia neustále útoči domáci sa bránia zubami, nechtami, gól nie a nie padnúť. Aj napriek tomu, že si to diváci žiadajú.
     
    69
    Hostia striedajú z hry je stiahnutý Kochan, na hraciu plochu vybehol Vratislav Greško.
     
    74
    Nezmenený obraz hry pokračuje, hostia útočia do plných a domáci sa len sporadicky dostávajú pred hosťujúcu bránu.
     
    76
    Ojedinelý pokus v druhom polčase a to ešte z veľkého uhla vystrelil Štefúň.
     
    77
    Domáci striedajú z hry odišiel Klenovský, ktorého nahradil Beňo.
     
    79
    Domáci odkop a ďalší pokus hostí o zdolanie brány domáceho mužstva.
     
    82
    Posledné striedanie hostí, z hry bol stiahnutý Čekovský, ktorého nahradil Trnovec
     
    85
    V tutovke zlyhal pri rohovom kope Minčič, ktorého našla lopta úplne volného pred Jančom, hlavu realizoval v záklone čo bol jeho najvúčší problém.
     
    86
    Hosťom sa nedarí vystupňovať záverečný tlak na domácu bránu, hra je prerušená pre ošetrovanie Stranianeka, ktorý bol faulovaný pred Jenčom.
     
    88
    Stranianek podobrom zákroku v obrannej činnosti a jeho dlhý odkop lopty do bezpečia odkial nebezpečenstvo nehorzí.
     
    90
    Posledná minúta roadneho hracieho času beží v Prievoze v stretnutí druhej ligy medzi domácim MFK Petržalka a ŽP Podbrezová. Tri minúty sa budú nadstavovať.
     
    90+
    Jenčov výkop na súperovú polovicu, a zakladá sa jeden z posledných útokov hostí na bránu domácej Petržalky. Dobojované!
     
    Koniec zápasu. (12:21:46)

    Jozef Fajták

    Branky:


    FC Petržalka: 18 Jenčo, 2 Stranianek, 3 Klenovský, 11 Jurkovič, 14 Královič, 16 Drobňák, 17 Hečko, 20 Hanzel, 24 Štefúň, 25 Varga, 26 Kratochvíl

    Náhradníci: 31 Hrnčiarik, 5 kozák Michal, 9 Malecký, 13 Brányik, 15 Gabura, 28 Beňo

    FK Železiarne Podbrezová: 1 Hanák "K", 2 Havrilko, 5 Minčič, 6 Rusňák, 10 Andrič, 11 Kochan, 14 kožička, 15 Tubonemi, 18 Čekovský, 20 Nosko, 21 Snitka.

    Náhradníci: Palider, 3 Betka, 8 Gembický, 12 Sedliak, 13 Greško, Gombala, Trnovec

    Rozhodčí: VLČEJ, Poracký, Hrdlička

    Diváci: 285
    bahis siteleri