Senica – Ružomberok 2:0 (kon.) | Žilina – Zlaté Moravce 1:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina
1:0 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Pátek 04.05.2012, 17:30 • Pod Dubňom • Niké liga
     
    90
    Toto je zrejme posledný klinec do rakvy Zlatých Moraviec. Pečovský sa prehnal stredom poľa, unikal sám na bránu. V poslednej chvíli zatiahol ručnú brzdu Patrik Pavlenda a Ježík ho poslal predčasne do šatne.
     
    84
    Hostia cítia, že ich čas sa kráti. Orávik v snahe získať loptu fauloval Nunesa, za čo vidí žltú kartu.
     
    77
    Hra naberá na obrátkach. Pinter stiahol unikajúceho hráča Žiliny, ktorý by išiel sám na bránu. Ježík mu bez váhania ukázal červenú kartu.
     
    71
    V tejto chvíli došlo k nepríjemnému stretu Mabouku s jedným z hráčov ViOnu. Mabouka si loptu príliš hodil pred seba. Následne išiel tvrdo do súboja s Husárom. Obaja hráči ostávajú na trávniku, v akcii sú i nosidlá. Horšie to vyzerá s hráčom Zlatých Moraviec, ktorý je naďalej v opatere lekárov. Žilinský legionár vidí žltú kartu.
     
    58
    Patrik Pavlenda si počínal nedovolene, keď stiahol unikajúceho Majtána. Ježík mu udeľuje žltú kartu.
     
    35
    Martin Husár v strede poľa nepríjemne "skosil" Barčíka. Ten je však v poriadku. Za tento zákrok vidí hráč Zlatých Moraviec žltú kartu.

    Milan Gončár

    Branky: 75. Leitner

    Karty:   58. Pavlenda (ZIL), 71. Mabouka (ZIL) - 35. Husár (ZMO), 84. Orávik (ZMO)   77. Pinter (ZMO), 90. Pavlenda (ZMO)


    MŠK Žilina: Krnáč - Mabouka, Piaček, Akakpo (46. Leitner), Nunes - Pečovský - Barčík (K), Bello (62. Šulek), Pich - Majtán, Novák (78. Deza)
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak - Pavlovič, Pavlenda, Paur (81. Pilát), Orávik- Majerník (K), Kováč, Husár (72. Pinter), Hruška, - Bernáth, Hodek (80. Brčák)

    Rozhodčí: Ježík - Weiss, Bóllo
    bahis siteleri