Lecce – Fiorentina 0:1 (kon.) | AS Řím – Catania 2:2 (kon.)
konec
AS Řím
2:2 (0:0)
Calcio Catania
Sobota 05.05.2012, 20:45Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    77
    AS Řím právě vstřelilo branku!
    A risk se vyplácí. Krásná učebnicová kombinace domácích. Po křídle unikl Pjanic a adresoval krásný pas FRANCESCO TOTTIMU, který druhým přesným zásahem dostává domácí zpět do zápasu - 2:2.
     
    67
    Catana právě vstřelila branku!
    Katastrofální obranné rozestavení Říma. Při standartce z pravé strany ani jeden hráč nehlídal prostor pro sbíhání hráčů z druhé vlny. Toho hosté chytře využili. GIOVANNI MARCHESE si nikým nerušen seběhl do vápna a ranou bez přípravy posílá hosty do vedení 2:1!
     
    58
    Catania právě vstřelila branku!
    S ledovým klidem si s penaltou poradil FRANCESCO LODI. Po zemi k pravé tyči. Lobont zvolil opačnou stranu.
     
    52
    AS Řím právě vstřelilo branku!
    No panečku. FRANSCO TOTTI a jeho kopací technika, to je věc! Jeho druhý pokus během krátké chvíle končí v Carrizově síti. Zkušený matador dal míči neuvěřitelnou faleš. Nejprve se zdálo, že míč jde tak metr mimo tři tyče, ale k údivu všech se vykroutil přesně k pravé tyči. Domácí se ujímají vedení 1:0.

    Pavel Zeman

    Branky: 52. Totti, 77. Totti - 58. Lodi (pen.), 67. Marchese

    Karty:   44. De Rossi (ASR), 57. Heinze (ASR), 68. Pjanic (ASR), 78. Taddei (ASR) - 45. Barrientos (CTN), 79. Lodi (CTN)


    AS Řím: Lobont - Taddei, Kjaer, Heinze, Marquinho - Pjanic (85. Simplicio), De Rossi, Gago - Totti - Borini (71. Lamela), Osvaldo (64. Bojan)
    Calcio Catania: Carrizo - Marchese, Legrottaglie, Bellusci, Motta - Almiron, Lodi, Izco - Barrientos (81. Seymour), Bergessio (80. Catellani), Gomez

    Rozhodčí: Sebastiano Peruzzo
    bahis siteleri