Zaragoza – Santander 2:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Getafe 0:0 (kon.) | Mallorca – Levante 1:0 (kon.)
Granada – Real Madrid 1:2 (kon.) | Sevilla – Rayo Vallecano 5:2 (kon.) | Barcelona – Espanyol 4:0 (kon.)
Gijón – Real Betis 2:1 (kon.) | Atlético – Malaga 2:1 (kon.) | Valencia – Villarreal 1:0 (kon.)
Osasuna – Real Sociedad 1:0 (kon.)
konec
Valencia CF
1:0 (0:0)
Villarreal CF
Sobota 05.05.2012, 21:00 • Mestalla, Valencia (ESP) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Přestože ve Valencii propukla obrovská radost, nutno říci, že dnešní utkání bylo obrovským zklamáním. Oba týmy téměř nic nepředvedly. Domácí se snažili, ale stále jim něco chybělo. Hosté se soustředili na obranu, což se jim nakonec nevyplatilo. Z mé strany je to pro dnešek vše. Přeji příjemný zbytek sobotního večera! (22:49:55)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Za protesty inkasuje žlutou kartu Valero.
     
    90+2
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencia se nakonec dočkala! Přestože po celý zápas nemohla najít recept na obranu, dlouhý centr zleva skončil na hlavě Adurize, který našel JONASE. Ten již neměl problém s usměrněním míče do sítě - 1:0!
     
    90
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Taktické střídání Villarrealu. Hřiště opustil Rubén a jeho místo zaujal Martinuccio. Rychlost tohoto střídání se rovnala šnečímu sprintu.
     
    89
    Po osobním souboji s Adurizem zůstal na zemi ležet Rodríguez a hra je přerušena. Hostující kapitán se zvedáním se příliš nepospíchá.
     
    88
    Ke střele se dostal také Feghouli. Jeho pokus ovšem nezaplachtil mezi tři tyče. Stav utkání se nezměnil a domácí stále drží míč.
     
    87
    Obrovská šance Adurize. Útočník Valencie se zprava dostal do vápna a trefil pouze břevno Lopézovy branky!
     
    86
    Na polovině hřiště se dopustil faulu Rodríguez a uviděl žlutou karutu.
     
    85
    Druhé střídání Villarrealu. Tentokrát opustil hřiště Hernán Pérez a jeho místo zaujal Camuňas.
     
    84
    Velká šance Valencie. Centr z pravé strany vracel na zadní tyči Ricardo Costa a míč se dostal k neobsazenému Adurizovi, kterému se ovšem míč zapletl pod nohy. Domácímu útočníkovi se již nepodařilo překonat Diega Lopéze.
     
    83
    Valencia se stále drží na útočné polovině, ale nedaří se jí dostat k přímému ohrožení branky. Poslední roh, který domácí vybojovali, rozehrála nakrátko a nakonec celá akce skončila centrem, na který nikdo nedosáhl.
     
    82
    Poslední střídání Valencie. Hřiště opustil Tíno Costa, kterého nahrazuje Topal.
     
    81
    Valencia drží míč ve své moci a drží také útočnou polovinu. Hosté se ovšem zodpovědně zformovali a drží obrannou linii. Další střelecký pokus Adurize končí mimo.
     
    80
    Další tvrdý zákrok Ricarda Costy na polovině hřiště končí faulem a menším zdržením, protože hráč Villarrealu byl zasažen do krku.
     
    79
    Obrana Villarrealu cítí, že je blízko bodu a tentokrát získala míč po špatné rozehrávce Valencie. Z brejku nezahrozila a k míči se dostali opět domácí. Těm se nepodařilo ohrozit Diega Lopéze.
     
    78
    Míč na kopačkách hráčů Valencie. Ti s ním kombinují na útočné polovině a čekají na okénka v obraně Villarrealu. Ty se zatím neobjevují.
     
    77
    Pro faul si došel jeden z hráčů Villarrealu na levé straně. Z přímého kopu vedle vápna nepřišlo ohrožení branky. Střela byla zblokována zdí a následně byl míč odkopnut daleko od branky.

    Daniel Ryl

    Branky: 90+2. Jonas

    Karty:   9. Barragán (VAL), 41. Rami (VAL), 43. Costa (VAL), 54. Jonas (VAL), 71. Costa T. (VAL) - 86. Rodríguez (VLR), 90+3. Valero (VLR)


    Valencia CF: Guaita - Barragán, Rami, Ricardo Costa, Jordi Alba - Pablo, Albelda (61. Maduro), Tíno Costa (82. Topal), Jonas, Piatti (61. Feghouli) - Aduriz
    Villarreal CF: Diego Lopéz - Zapata, Rodríguez, Musacchio, Costa - Gaspar, Wakaso (72. De Guzman), Bruno, Hernán Pérez (85. Camuňas) - Valero - Rubén

    Rozhodčí: Delgado Ferreiro
    bahis siteleri