Dánsko – Portugalsko 2:3 (kon.) | Nizozemsko – Německo 1:2 (kon.)
konec
Dánsko
2:3 (1:2)
Portugalsko
Středa 13.06.2012, 18:00 • Arena Lviv, Lviv (UKR) • Mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
     
    87
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Kouč Paulo Bento musí být se střídáním, ke kterému se rozhodl víc než spokojený! Výborně postavený v pokutovém území byl totiž SILVESTRE VARELA, který poprvé promáchl, ale podruhé se nemýlil a dopravil míč do sítě. Svoji střelou na bližší tyč nedal Andersenovi žádnou šanci míč chytit.
     
    80
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Portugalsko šok! Deset minut před koncem srovnává skóre NICKLAS BENDTNER, který hlavičkoval na přední tyč. Míč se odrazil do branky ještě od tyče.
     
    41
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Míč se odrazil ke Krohnu-Dehlimu, který hlavičkou prodloužil míč na NICKLASE BENDTNERA. NICKLAS BENDTNER byl včas na správném místě, kde hlavičkou uklidil míč do branky, a vstřelil tak kontaktní gól.
     
    36
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Po levé straně pospíchal úplně volný Coentrao, který odcentroval míč na zadní tyč. Míč se odrazil od jednoho z obránců, ale naštěstí ho Portugalci ještě zachytili na svých kopačkách. Výbornou přihrávku pak přichystal Nani HELDÉRU POSTIGOVI, který si výborně našel prostor na malém vápně a bezchladně zakončil.
     
    24
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Veloso zahrával volný přímý kop, ze kterého Portugalsko vytěžilo rohový kop. Centrovaný míč mířil na přední tyč, kam si výborně seběhl PEPE a ještě lepší hlavičkou rozvlnil Andersenovu síť.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Lucie Rapantová

    Branky: 41. Bendtner, 80. Bendtner - 24. Pepe, 36. Postiga, 87. Varela

    Karty:   56. Poulsen (DEN), 81. Jacobsen (DEN) - 29. Meireles (POR), 90+2. Ronaldo (POR)


    Dánsko: Andersen - Kjaer, Agger, Poulsen, Jacobsen - Kvist, Eriksen, Zimling (16. J. Poulsen), Krohn-Dehli (90. Schöne), Rommedahl (60. Mikkelsen) - Bendtner.
    Portugalsko: Patrício - Alves, Pepe, Coentrao, Pereira - Veloso, Moutinho, Meireles (84. Varela) - Ronaldo, Nani (89. Rolando), Postiga (64. Oliveira).

    Rozhodčí: Craig Thomson (SCO) - Alasdair Ross (SCO), Derek Rose (SCO)
    bahis siteleri