Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.)
konec
Tisková konference FC Slovan Liberec

Pondělí 16.07.2012, 13:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce, zítřejší zápas 2. předkola Ligy mistrů mezi Slovanem Liberec a Šachťorem Karaganda začíná na stadionu U Nisy v 19 hodin. To je ode mě pro dnešek vše, z města pod Ještědem se s vámi loučí Michal Šandor. Hezký zbytek dne. (13:37:21)
     
    Jaroslav Šilhavý (trenér Slovanu): "Ještě je to daleko, abych teď říkal, jestli pro páteční Superpohár s Olomoucí budou nějaké změny v sestavě. Uvidíme podle toho, jak se bude vyvíjet úterní zápas s Karagandou. Jestliže chceme hrát poháry, tak se musíme s nabitým programem vyrovnat."
     
    Radek Petráň (zástupce společnosti Nike): "My kroutíme teprve druhou sezónu ve Slovanu, s kterým zažíváme samé pozitivní věci a doufáme, že to bude pokračovat i dalším ročníku. Bílá sada dresu bude na domácí zápasy a oranžová sada dresu bude sloužit k venkovním duelům."
     
    Petr Šrain (tiskový mluvčí sázkové kanceláře Fortuna): "Jsme partnerem Slovanu Liberec už řadu let a zůstali jsme s ním v dobách dobrých i zlých. Minulá sezóna byla pro nás jakousi odměnou za vytrvalost. Fortuna bude nadále partnerem Slovanu Liberec v příští sezóně. Liga mistrů by byla velkým snem nejen pro hráče a klub, ale také pro nás. V zítřejším zápase by měl být Slovan favoritem. Vloni jsme měli kurz na vítězství Liberce v Gambrinus lize 40:1. Letos je ale třetí největší favorit s kurzem 5,5:1 a o nejvyšší příčky by se měl prát s Plzní a se Spartou. Věříme, že tato sezóna v Liberci bude úspěšná a přejeme klubu hodně štěstí."
     
    Jan Nezmar (hráč A-týmu): "Z pohledu kabiny byla příprava jiná, máme tam hodně nových tváří. Příprava byla pro nás krátká, protože už zítra začínáme ostrým startem. Většinu přípravy jsme absolvovali na hřišti, což bylo pro nás pozitivní. Věřím, že jsme se připravili natolik dobře, že uspějeme zítra i v odvetě. A získáme větší čas na sladění, a aby si to v té kabině všechno sedlo."
     
    Jaroslav Šilhavý (trenér Slovanu): "Příprava proběhla podle našich představ. Absolvovali jsme kondiční soustředění v Břízkách, následoval kemp v Rakousku. Špatné bylo, že nás během soustředění sužovaly nějaké zdravotní problémy hráčů, z čehož spokojený nejsem. Před zítřejším zápasem je ale skoro celý kádr připraven. Až na Michala Breznaníka, který si musí odpykat disciplinární trest, a Michael Rabušic, jenž je zdravotně indisponován. Zítra budeme mít ostrý start se soupeřem neznámým, ale podle informací, které máme, nás nečeká nic jednoduchého. Jejich velká zbraň jsou osobní souboje, rychlé protiútoky. Věřím ale, že tento mač zvládneme."
     
    Libor Kleibl (ředitel klubu): "Naším hlavním cílem pro novou sezonu bylo maximálně udržet kádr, a to se povedlo. Spekulovalo se o tom, jestli odejde Gebre Selassie, ale na základě zajímavé nabídky byl uvolněn. Pak nastala situace, jak ho nahradit. Posilovali jsme ze zahraničí, protože z domácí scény nebylo s kým jednat. Alespoň trochu zvětšíme konkurenci. Udělali jsme dvě změny, upravili jsme novinářskou lávku. Fanoušků se týká změna ceny vstupného. Jsou od 60 do 120 korun."
     
    Tisková konference se o několik málo minut opozdí.
     
    Kádr týmu FC Slovan Liberec pro podzimní část ročníku:

    Brankáři: Zbyněk Hauzr, Ondřej Kolář, David Bičík

    Obránci: Renáto Kelič, Miloš Karišik, Jan Nezmar, Sergej Liulka, Ondřej Kušnír, Martin Tóth, Tomáš Janů, Jiří Fleišman

    Záložníci: Artem Butenin, Lukáš Vácha, Miloš Bosančič, Michal Breznaník, Jevgenij Morozenko, Maicon Souza de Jesus

    Útočníci: Jan Blažek, Vojtěch Hadaščok, Michael Rabušic, Zbyněk Musiol, Josef Šural, Jiří Štajner, Dzon Delarge


    Realizační tým:


    Trenér: Jaroslav Šilhavý


    Asistenti trenéra: Zdeněk Klucký a Radim Nečas


    Trenér brankářů: Milan Veselý


    Kondiční trenér: Josef Zalabák


    Vedoucí týmu: Jiří Neuman


    Kustod: Petr Ulihrach


    Lékaři: MUDr. Ladislav Dzan a MUDr. Pavel Buchvald


    Maséři: Michal Konečný a Václav Brendl


    Videotechnik: Jan Seifert


    Tiskový mluvčí: Lukáš Váňa

     
    Příjemné pondělní odpoledne ze stadionu U Nisy v Liberci, kde je dnes na programu oficiální tisková konference úřadujícího mistra před zápasem 2. předkola Ligy mistrů a před zahájením nové sezóny Gambrinus ligy.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Michal Šandor

    bahis siteleri