Honduras – Maroko 2:2 (kon.) | Mexiko – Jižní Korea 0:0 (kon.) | Španělsko – Japonsko 0:1 (kon.)
SAE – Uruguay 1:2 (kon.) | Gabon – Švýcarsko 1:1 (kon.) | Bělorusko – Nový Zéland 1:0 (kon.)
Brazílie – Egypt 3:2 (kon.) | V. Británie – Senegal 1:1 (kon.)
konec
Mexiko
0:0 (0:0)
Jižní Korea
Čtvrtek 26.07.2012, 15:30 • St. James’ Park • Olympijské hry - muži
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    90+3
    A největší šance zápasu na závěr! R. Jiménez si naběhl na krásnou přihrávku, elegantně se zbavil Y. Kima a vypálil zhruba zpoza vápna. Jeho střela pravačkou možná lízla tyčku! Jung se po pokusu sice natahoval, ale tohle by asi neměl.
     
    88
    A Mexiko mohlo rozhodnout. Wow, to byla ale tutovka. Centr z levé strany si ve vápně našel nabíhajícího Giovanniho dos Santose, který ve skluzu míč tečoval. Jung nereagoval dobře, měl ale kliku, že pokus skončil vedle tyčky.
     
    86
    Střídá Jižní Korea. Nam jde dolů, do hry přichází Ji.
     
    85
    Mexičané naposledy střídají. R. Jiménez mění Fabiána.
     
    80
    Další promarněná tutovka, Mexičané mají opravdu kliku. Krásná kombinace na pravé straně, po níž vyústil centr do šestnáctky na úplně volného kapitána Kooa. Ten zakončoval hlavou a branku minul o decimetr.
     
    77
    Tak blízko byla Korea brance! Centr Kiho z rohového kopu se dostal ke Hwangovi, který byl ve vyložené střelecké pozici. Jakmile si zpracoval, tvrdě vypálil. Lehce míč škrtal jeden z Mexičanů a to jim zachránilo život. Pokus skončil díky tomu jen vedle.
     
    76
    Jižní Korea poprvé střídá. Na hřiště přichází Baek za Ch. Parka.
     
    71
    Mexiko podruhé střídá. Do hry jde Enriquez, ze hry jediný potrestaný hráč zápasu žlutou kartou Herrera.
     
    70
    Panečku, takhle to zazdít! Největší šance celého zápasu. Centr mířící do branky vyrazil Ki pouze k úplně volnému Fabiánovi, jenž pálil z první, ale z bezprostřední blízkosti pouze a trestuhodně přestřelil.
     
    66
    Tena posiluje útok, to je jasné. Na hřiště jde Giovanni dos Santos, jediný hráč Mexika hrající v Evropě, ze hry Peralta.
     
    59
    První žlutá karta zápasu. Herrera nemohl jinak a zatáhl za záchrannou brzdu.
     
    58
    Teď se roztrhl pytel se šancemi! Mexiko mělo největší gólovku zápasu, musel zasahovat brankář Jung. Jak doteď skvěle Yun bránil Aquina, tak nyní mu prošel po straně. A Mexičanova střela byla hodně nebezpečná.
     
    55
    Corona se nyní vytáhl dosud nejlepším zákrokem! Ch. Park nabil svému spoluhráči Kiovi, jehož pumelici z dvaceti pěti metrů směřující pod břevno vytěsnil na rohový kop mexický muž v rukavících.
     
    53
    Tohle bylo hodně pěkné! Dlouhý pas se nakonec přes jednu teč spoluhráče dostal ke kapitánovi Kooovi, který z úhlu vypálil nad. Jižní Korea je ale brance čím dál blíže.
     
    50
    A první nebezpečnější střela na branku, která nakonec skončila pouze vedle! B. Kim napřáhl svou levačkou a pořádně se opřel do míče. Brankář Corona stál jako zabitý na místě.

    Viktor Sandev

    Branky:

    Karty:   59. Herrera (MEX)


    Mexiko: Corona - Salcido, Mier, Chávez, Herrera (71. Enriquez), Fabián (85. R. Jiménez), Peralta (66. Giovanni dos Santos), Aquino, Reyes, Vidrio, Ponce.
    Na lavičce: I. Jiménez, Cortés, Araujo, Rodríguez.
    Trenér: Luis Fernando Tena.

    Jižní Korea: Jung - Yun, Y. Kim, Ki, B. Kim, Ch. Park (76. Baek), Nam (86. Ji), Hwang, Koo, Ch. Kim, J. Park.
    Na lavičce: Oh, K. Kim, Jung, H. Kim, Lee.
    Trenér: Hong Myung Bo.

    Rozhodčí: Jedidi - Hassani, Hassan
    bahis siteleri