Trnava – Myjava 1:1 (kon.) | Senica – Košice 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Žilina 1:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
1:1 (1:0)
MŠK Žilina
Neděle 29.07.2012, 19:30Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    92
    Hosté naposledy střídají. Odešel Barčík, přišel Gergel.
     
    90
    Žlutou kartu viděl i žilinský Pečovský.
     
    89
    Další žlutou kartu uviděl za svůj faul na polovině hřiště domácí Marko Milinkovič.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 528 diváků.
     
    87
    Za protesty uviděl žlutou kartu hostující Jozef Piaček.
     
    86
    Hosté střídají. Ze hřiště odešel Majtán, kterého nahradil Leitner.
     
    82
    Domácí nakopli míč a ten propadl až za hostující obranu. K míči se dral Filip Šebo, který mohl postupovat sám na brankáře. Útočníka Slovanu ale na poslední chvíli fauloval Ognadon Serge Akakpo, který tak dostává červenou kartu!
     
    80
    Další střídání domácích. Odešel Lester Peltier a přišel Ákos Szarka.
     
    80
    Ke střele z rohu velkého vápna se dostal Ernest Mabouka, ale jeho projektil skončil těsně vedle pravé tyče. Střela byla podle rozhodčího tečována a Žilina bude tedy zahrávat rohový kop.
     
    77
    Po rohu se ke střele dostal opět aktivní Robert Pich, ale jeho střela skončila mimo.
     
    76
    Slovan střídá. Dohrál Grendel, přišel Kolčák.
     
    73
    Hosté střídají. Odešel Jakub Paur, přišel Petr Šulek.
     
    71
    Tak to byla obrovská šance hostů. Barčík našel dlouhým míčem Roberta Picha, ten prošel přes dva domácí hráče, ale z malého vápna pouze napálil Putnockého.
     
    67
    Do další velké šance se dostal domácí Lester Peltier, ale hostující brankář vytáhl parádní zákrok! Rohový kop pro Slovan.
     
    66
    Domácí poprvé střídají. Ze hřiště odešel Filip Hlohovský, kterého nahradil Juraj Halenár.
     
    64
    Žilina právě vstřelila branku!
    Barčík poslal přízemní přihrávku do vápna Slovanu, kde byl osamocený ROBERT PICH, který se nerozmýšlel a z první napálil míč do levého horního rohu Putnockého branky. Nádherný fotbalový moment.
     
    60
    K hlavičce z malého vápna se dostal Lester Peltier, ale jeho hlavička končí nad brankou Žiliny. Další obrovská šance domácích!
     
    53
    Ve velkém vápně se dostal ke střele Erik Grendel, ale jeho dělovka končí nad brankou. To byla další obrovská příležitost.
     
    51
    Krásná přihrávka Roberta Picha našla jednoho z jeho spoluhráčů. Ten upaloval na branku Slovanu, ale v poslední chvíli ho zastavil dobrým skluzem Mamadou Bagayoko.
     
    46
    Slovan dal gól! V nastavení centroval do vápna Žiliny Lester Peltier, míč se odrazil od několika hráčů a dostal se až k FILIPOVI ŠEBOVI, který z malého vápna překonává hostujícího brankáře a posílá Slovan do vedení.
     
    45
    Marko Milinkovič napřáhl na hranici velkého vápna, ale jeho střela skončila těsně vedle. Dobrá šance pro domácí.
     
    37
    Další žlutou kartu uviděl domácí Kamil Kopúnek.
     
    35
    Žlutou kartu uviděl za svůj faul domácí Erik Grendel. Domácí fanoušci nejsou s tímto verdiktem hlavního rozhodčího spokojení a dávají to najevo pískotem.
     
    29
    Lukáš Pauschek teď netrefil míč a do velké šance se dostal Bruno Guima, který se řítil ze strany sám na brankáře Putnockého. Jeho střela ale skončila vedle branky.
     
    26
    Do dobré šance se dostal Erik Grendel, ale hostující brankář byl pozorný!
     
    25
    Filip Šebo se dostal ke střele, ale jeho pokus nakonec posílá do zámezí jeden z obránců Žiliny. To byla další obrovská šance Slovanu, který bude zahrávat alespoň rohový kop.
     
    23
    Parádní přízemní centr poslal do vápna Žiliny Filip Lukšík, ale na jeho centr nedosáhl Filip Šebo. To byla velká šance domácích.
     
    13
    Ke střele se dostal Robert Pich, ale jeho pokus končí nad brankou Putnockého. To byla zatím určitě největší šance tohoto zápasu.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 46. Šebo - 64. Pich

    Karty:   35. Grendel (SBA), 37. Kopúnek (SBA), 89. Milinkovič (SBA) - 87. Piaček (ZIL), 90. Pečovský (ZIL)   82. Ognadon Serge Akakpo (ZIL)


    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký - Bagayoko, Gorosito, Pauschek, Lukšík - Milinkovič, Hlohovský(66.Halenár), Grendel(76.Kolčák) - Kopúnek, Šebo (C), Peltier(80.Szarka)
    MŠK Žilina: Dúbravka - Angelovič, Akakpo, Majtán(86.Leitner), Barčík (C) (92.Gergel), Pečovský, Piaček, Pich, Guima, Paur(73.Šulek), Mabouka

    Rozhodčí: Vnuk - Benko, Weiss

    Diváci: 1528
    bahis siteleri