Keirin (muži) (kon.) | Omnium - stíhací závod (ženy) (kon.)
Sprint - semifinále (ženy) (kon.) | Omnium - hladký závod (ženy) (kon.)
Omnium - závod na 500 m (ženy) TROTTOVÁ (GBR) (kon.) | Sprint - Finále (ženy) MEARESOVÁ (AUS) (kon.)
Keirin - Finále (muži) HOY (GBR) (kon.)
konec
Omnium - stíhací závod (ženy)

Úterý 07.08.2012, 11:19Olympijské hry - Dráhová cyklistika
Sledujte:
     
    PRŮBĚŽNÉ POŘADÍ PO 4. DISCIPLÍNÁCH (TOP 5)

    1. S. HAMERROVÁ (USA) 13 bodů
    2. L. TROTTOVÁ (GBR) - 14 bodů
    3. T. WHITTENOVÁ (CAN) - 21 bodů
    4. A. EDMONDSONOVÁ (AUS) - 21 bodů
    5. J. D´HOOROVÁ (BEL) - 28 bodů
    ------------------------------------------------------- (12:47:50)
     
    Čtvrtou disciplínu Omnia máme tedy za sebou a ve stíhacím závodě si nejlépe vedla SARAH HAMMEROVÁ s časem 3:29.554. Díky vítězství v této disciplíně se také dostává do čela Omnia po čtyřech disciplínách.
     
    J9
    Pořadí se po poslední jízdě znovu mění. Obě závodnice jdou do čela. Stíhačku vyhrává HAMMEROVÁ s časem 3:29.554. Druhá pak v této jízdě i celkově TROTTOVÁ (GBR) 3:30.547.
     
    J9
    Po kilometru mají obě dvě závodnice zatím nejlepší mezičasy ze všech.
     
    J9
    Už nás čeká jen poslední jízda a v ní dvě favoritky na zlato TROTTOVÁ (GBR) vs.HAMMEROVÁ (USA).
     
    J8
    WHITTENOVÁ (CAN) předvedla skvělou jízdu a s časem 3:31.114 je zatím průběžně první. EDMONDSONOVÁ (AUS) také nezajela špatně, ale byla přece jen pomalejší - 3:35.958 a průběžně druhá, nejhůře čtvrtá. Obě závodnice se nyní srovnali i v celkovém bodování Omnia, ale to se ještě poslední jízdou může změnit.
     
    J8
    Poslední dvě jízdy. V té předposlední zatím v celkovém pořadí Omnia čtvrtá T. WHITTENOVÁ (CAN) a třetí EDMONDSONOVÁ (AUS). Obě mají však již poměrně ztrátu na první dvě v pořadí TROTTOVOU a HAMERROVOU, jejich jízda přijde na závěr.
     
    J7
    Časy obou závodnic na nejlepší výkony nestačí. D´HOOROVÁ (BEL) - 3:41.495 a průběžné čtvrté místo. WOJTYROVÁ, (POL) - 3:45.083, až osmé místo.
     
    J7
    A už nás čekají ty nejlepší z celkového pořadí Omnia. Šestá Polka WOJTYROVÁ, proti páté D´HOOROVÁ (BEL), obě musí zajet dobré časy, pokud chtějí ještě pomýšlet na medaili.
     
    První v pořadí tedy po sedmi jízdách zatím ŠARAKOVOVÁ (BLR), druhá WILDOVÁ (NED) a na třetím místě CALLEOVÁ WILLIAMSOVÁ (COL)
     
    J6
    WILDOVÁ vyhrála duel, ale na průběžné místo to s časem 3:39.741 nestačí, na druhé ano. E. ROMANJUTOVÁ (RUS) 3:42.301 a zatím páté místo.
     
    J6
    V šesté jízdě zajímavý duel Nizozemky WILDOVÉ a vítězky dvou letošních závodů světového poháru Rusce ROMANJUTOVÉ.
     
    J5
    Běloruska ŠARAKOVOVÁ předvedla skvělý čas 3:38.301 a nejen, že vyhrála tuto jízdu, ale také jde na průběžné první místo. MEJIASOVÁ GARCIOVÁ (CUB) - 3:41.897 a průběžně třetí místo.
     
    J5
    Pátá jízda by ještě nemusela vedoucí čas ohrozit, střetnou se v ní MEJIASOVÁ GARCIOVÁ (CUB) a ŠARAKOVOVÁ (BLR).
     
    První průběžně stále CALLEOVÁ WILLIAMSOVÁ (COL), která předvedla opravu skvělou jízdu, ale ty nejlepší závodnice nás ještě čekají.
     
    J4
    Tento duel vyhrává KIESANOWSKI (NZL) 3:44.971, průběžně druhé místo. OLABERRIAOVÁ DORRONSOROVÁ (ESP) 3:46.317, průběžně čtvrté místo.
     
    J4
    OLABERRIAOVÁ DORRONSOROVÁ musí mít asi velké problémy při podepisování s takovým příjmením. Uvidíme jakým problémem pro ni bude dnešní stíhačka. Proti sobě má Zélanďanku KIESANOWSKI.
     
    J3
    LEE sice porazila jasně Francouzku SANCHEZOVOU, ale nebyl to úchvatný čas. LEE (KOR) 3:46.871 a průběžné třetí místo. SANCHEZOVÁ zajela zatím jednoznačně nejhůře a s časem 3:56.800 je poslední.
     
    J3
    SANCHEZOVÁ bude za chvíli skoro dojeta Korejkou LEE, která se přibližuje každým metrem.

    Zdeněk Plánka

    bahis siteleri