Sputnik – Motor ČB 1:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Toruń 0:0 (zruš.) | Litvínov – Kladno 4:1 (kon.)
Sparta – Pardubice 2:1 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 2:2 (kon.) | Most – Kadaň 7:4 (kon.)
Olomouc – Hr. Králové 5:4 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 5:5 (kon.) | K. Vary – Chomutov 4:2 (kon.)
Benátky n/J – Beroun 2:1 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 0:3 (kon.) | Prostějov – Břeclav 5:2 (kon.)
Jablonec n/N – Soligorsk 0:0 (zruš.) | Jastrzębie – Šumperk 4:5 (po s.n.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
2:2 (0:1, 0:1, 2:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 09.08.2012, 17:30 • Zlatopramen Arena, Masarykova 232, Ústí nad Labem-Bukov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z Ústí nad Labem přeji příjemný zbytek večera a někdy příště na shledanou. Zdeněk Kamínek ml. (19:45:30)
     
    Do zápasu lépe vstoupili Pražané, kteří v 19. minutě vstřelili při přesilové hře gól do šatny. Ve druhé části přidal druhou trefu do ústecké sítě Marek Tomica. Tečka za zápasem byla infarktová. Nejprve 71 sekundu před koncem utkání snížil Robin Kovář. Poté při závěrečné power-play a současné početní výhodě se navíc tentýž hráč zapsal do listiny střelců znovu. Jedenáct vteřin před závěrečnou sirénou se zasloužil o remízu 2:2, kterou uhráli žlutomodří i proti Mostu.
     
    59:54
    Slovan se ještě hrne do útoku.
     
    59:49
    Lvi právě vstřelili branku!

    Gól v power-play! Využitá přesilovka! Tak to je neuvěřitelné! Většina i ústeckých fanoušků svůj tým už dávno odepisovala. ROBIN KOVÁŘ se po dobré kombinaci s Filipem Pavlíkem v útočném pásmu zasluhuje o vyrovnání. Asistence: Filip Pavlík.
     
    59:31
    Poživil mířil od modré čáry jen těsně vedle.
     
    59:16
    Lvi bez brankáře.
     
    59:16
    Další příležitost Ústeckých. Tomáš Hertl (SLA) míří na trestnou lavici, neboť obdržel menší trest za podražení.

    Vyloučení celkem v zápase: 4:4.
     
    58:49
    Lvi právě vstřelili branku!

    Pozor, ještě není konec! ROBIN KOVÁŘ mířil úplně sám na Dominika Furcha, kterého si položil a následně dopravil touš za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Poživil, Milan Vobořil.
     
    56:30
    Zdá se, že je rozhodnuto. Toto hostům vyhovuje, zahrají si přesilvoku. Lukáš Poživil (UNL) vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.

    Vyloučení celkem v zápase: 4:3.
     
    48:57
    První vážnější šance v přesilovce, při které zahodil možnost skórovat Pavlík, jenž měl před sebou odkrytou branku. Na přízemní střelu snažil Furch reagovat, když při rychlém přesunu k opačné tyči vytasil svůj pravý beton.
     
    47:53
    Přesilovka by měla domácí nakopnout. Tomáš Micka (SLA) potrestán menším trestem za hákování.

    Vyloučení celkem v zápase: 3:3.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 068 diváků, včetně dvou desítek příznivců Slavie.
     
    Ve druhé třetině přidali hosté do sítě Vladislava Koutského další trefu. Tentokrát se o ní zasloužil ve 25. minutě Marek Tomica. Na zvrat utkání mají Ústečtí ještě dvacet minut.
     
    Zásahy brankářů ve druhé dvacetiminutovce:

    Vladislav Koutský - 12;
    Dominik Furch - 9.
     
    Statistiky druhého dějství:

    Vyloučení: 1:1.
    Bez využití.
    V oslabení: 0:0.
    Zakázaná uvolnění: 0:0.
    Ofsajdy: 1:2.
    Vyhraná vhazování: 9:12.

    Další třetina začne přibližně v 19:08 h.
     
    39:14
    Na závěr druhé třetiny si zahrají Lvi v přesilovce. Tomáš Beňovič (SLA) potrestán dvouminutovým trestem za hákování.

    Vyloučení celkem v zápase: 3:2.
     
    32:35
    Filip Švaříček (UNL) míří na trestnou lavici na dvě minuty za napadení. Třetí přesilová hra pro svěřence Vladimíra Růžičky.

    Vyloučení celkem v zápase: 3:1.
     
    31:56
    Od pravého mantinelu vystřelil Ludvík, dráhu puku lehkou tečí pozměnil Roubík. Touš minul levou tyč jen o pár centimetrů!
     
    24:26
    Slavia právě vstřelila branku!

    Z další pohledné akce se prosazují hokejisté z tuzemského hlavního města. Tomáš Hertl hledal v mezikruží volného MARKA TOMICU, který přízemní střelou k levé tyči zajišťuje druhý zásah hostů. Asistence: Tomáš Hertl, Tomáš Micka.
     
    23:01
    Daniel Boháč s Janem Klozem prověřili z bezprostřední blízkosti pozornost Dominika Furcha. I následným dorážkám maskovaný muž hostí odolal.
     
    20:51
    Krenželok si položil ústeckého brankáře, ale puk nedokázal usměrnit mezi tyče.
     
    V prvním dějství měli diváci možnost shlédnout vyrovnaný hokej, o maličko lepším týmem byla Slavia. Pražané dokázali těžit z přesilové hry zásluhou Vladimíra Růžičky. Po dvaceti minutách hry je stav z pohledu domácího celku 0:1.
     
    Zásahy brankářů v úvodní dvacetiminutovce:

    Vladislav Koutský - 9;
    Dominik Furch - 8.
     
    Statistiky úvodního dějství:

    Vyloučení: 2:1.
    Využití: 0:1.
    V oslabení: 0:0.
    Zakázaná uvolnění: 0:1.
    Ofsajdy: 0:1.
    Vyhraná vhazování: 13:11.

    Další třetina začne přibližně v 18:19 h.
     
    18:27
    Slavia právě vstřelila branku!

    Využitá přesilovka! Pražané se prosadili nádhernou kombinací, na jejíž konci stál VLADIMÍR RŮŽIČKA ml. Tomáš Pospíšil adresoval z pravého rohu touš již zmiňovanému VLADIMÍRU RŮŽIČKOVI, který z prostoru mezi kruhy střelou k opačné tyči nedal Vladislavu Koutskému šanci. Asistence: Tomáš Pospíšil, Jiří Kučný.
     
    16:53
    Rozhodčí Martin Novák je dnes nekompromisní. Za katr nyní musí usednout Jan Kloz (UNL), jenž obdržel menší trest za držení protihráče.

    Vyloučení celkem v zápase: 2:1.
     
    14:30
    Početní výhoda nyní i pro mužstvo Slavie. Martin Belluš (UNL) inkasoval od hlavního rozhodčího menší trest za podražení.

    Vyloučení celkem v zápase: 1:1.
     
    12:25
    Hlavní sudí Martin Novák má zdviženou pravici. Na trestnou lavici usedá Lukáš Žejdl (SLA), jenž obdržel dvě minuty za podražení.

    Vyloučení celkem v zápase: 0:1.
     
    11:44
    Krenželok stíhaný ústeckými obránci prchal sám na ústeckého gólmana. Žlutomodří mohou znovu děkovat svému maskovanému muži, který si i se střelou slávistického forvarda z prostoru mezi kruhy dokázal poradit.
     
    06:45
    Kuboš vyslal do brejkové situace Tomicu. Poslední jmenovaný měl při nájezdu na severočeského brankáře volit lepší zakončení, úmysly Tomici v podobě blafáku totiž Koutský výborně přečetl.
     
    04:44
    Pohledná kombinace hostů v útočném pásmu. Krenželok nalezl u levého mantinelu Stránského, který zahlédl v prostoru mezi kruhy volného Dreslera. Koutský si připisuje další důležitý zákrok.
     
    01:59
    Puk skákající před brankovištěm Koutského se snažil usměrnit Poletín. Ústecký gólman vyrazil puk před sebe, odkud musel čelit další ráně Žejdla.
     
    V brankovišti týmů na začátku stanou:

    HC Slovan Ústečtí Lvi: Vladislav Koutský (v přípravě 0 zápasů);

    HC Slavia Praha: Dominik Furch (v přípravě 1 zápas; 1 prohra; 3 obdržené branky).
     
    V sestavě hostů nalezneme hodně hráčů, kteří prošli i ústeckou kabinou. Jedná se například o Jiřího Kučného, Tomáše Micku, Tomáše Hertla či Jana Alinče. Všichni jmenovaní dnes budou mít zvýšenou motivaci ústecký klub porazit.
     
    Sázkové kanceláře v dnešním klání favorizují celek z české elitní soutěže. Ústečtí hokejisté, jakožto účastníci druhé nejvyšší české hokejové ligy, mohou pouze překvapit, i když výsledku dnes nebudou trenéři přikládat vysokou váhu.
     
    Krásný čtvrteční podvečer z krajské metropole Ústeckého kraje. Přesně po čtyřech měsících se ve Zlatopramen Areně představí divákům hokejisté Ústeckých Lvů. Letošní domácí premiéru, byť v přípravě, si Slovan odbyde s ambiciózní Slavií Praha. Svěřenci Vladimíra Růžičky minulý týden uspěli na ledě Litvínova a na severu Čech, tentokrát v Ústí nad Labem, se budou chtít z výhry radovat znovu. Žlutomodří pro změnu letos vítězství na kontě ještě nemají, v úterý remizovali na ledě Mostu.

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky a nahrávky: 59. Kovář (Poživil, Vobořil), 60. Kovář (Pavlík) - 19. Růžička ml. (Pospíšil, Kučný), 25. Tomica (Hertl, Micka)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Koutský (Petrásek) - L. Poživil, Smetana, F. Pavlík, Vobořil, Vl. Brož, Kramár, Holomek, Švaříček - Sklenička, M. Čermák, Laš - R. Kovář, Roubík, Ludvík - Kloz, T. Sýkora, Daniel Boháč - Pořický, Belluš, Suchánek. Trenéři: Jaromír Šindel, Jiří Mička, Tomáš Mareš.
    HC Slavia Praha: Furch (Dlouhý) - Beňovič, Kadlec, Kuboš, J. Krejčík, Kučný, Dresler, Kempný, J. Šulc - Micka, Alinč, Sklenář - Kalla, Hertl, Tomica - Pospíšil, V. Růžička ml., Krenželok - Stránský, Žejdl, Poletín. Trenér: Vladimír Růžička.

    Rozhodčí: Martin Novák - M. Biedermann, Loskot

    Diváci: 1 068
    bahis siteleri