Doněck – Banská Bystrica 6:2 (kon.) | Sanok – Kyjev 3:5 (kon.) | Zvolen – Kadaň 5:4 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:4 (0:0, 2:1, 3:3)
Sportovní klub Kadaň
sk Čtvrtek 16.08.2012, 19:00Memoriál Pavla Zábojníka
Partner:
     
    56:55
    Zvolen dal gól!
    Po prehratom buly sa podarilo domácim získať puk na vlastné hokejky po súbojoch v medzikruží, Radovan Puliš bojoval o puk v medzikruží, vybojoval puk pre KAMILA BRABENCA, ktorý po ľade strelou pomedzi betóny dostáva puk do bránky hostí. Asistencie: Radovan Puliš, Andrej Podkonický.
     
    51:49
    Zvolen dal gól!
    Zvolen konečne ukázal peknú kombinačnú akciu, na ktorej konci bol JÁN MUCHA. Tomáš Škvaridlo si viedol puk za bránkou, vymenil si ho s Lukášom Juríkom, ktorý už videl premiestňujúceho sa Jána Muchu, ten bez prípravy strieľa popod vyrážačku Hanuliaka. Asistencie: Lukáš Jurík, Tomáš Škvaridlo.
     
    50:05
    Kadaň dala gól! KAREL TON využíva aktivitu Jakuba Trefného, ktorý mu prihráva presne na čepel hokejky a Karel Ton ihneď strieľa gól do prázdnej bránky, keďže Škrečko sa nestihol presunúť. Asistencia: Jakub Trefný.
     
    48:12
    Kadaň dala gól! Lukáš Škrečko najprv vyriešil situáciu v bránkovisku, keď lapačkou doslova pridržal puk na mieste, hráč hostí nemohol dorážať, následne však jeden z domácich obrancov poslal puk von z pásma, trafil pritom práve RADEKA HRABÁKA, ktorý z otočky strieľa na bránku HKm a prekvapujúco prekonáva Lukáša Škrečka - ten ostáva šokovaný a znechutený po tomto góle. Asistencie: Marek Račuk, Filip Hanták.
     
    47:12
    Zvolen dal gól!
    Po peknej práci Michala Chovana sa dostáva do šance LUKÁŠ JURÍK, ktorý je v medzikruží sám a môže strieľať. Jeho prvý pikus mieril iba do betónov Hanuliaka, z dorážky však už uspel a triafa prázdnu bránku. Asistencia: Michal Chovan.
     
    44:53
    Kadaň dala gól! Do bránky dotlačil puk po skrumáži pred bránkou ROMAN CHLOUBA, ktorý sa najrýchlejšie zorientoval pred zvolenskou bránkou a vyrovnáva stav - 2:2. Bez asistencii.
     
    31:02
    Zvolen dal gól!
    Rutinérske zakončenie predviedol obranca HKm PETER HRAŠKO ! Ten prečíslenie HKm neriešil prihrávkou, ale strelou do ľavého horného rohu. Asistencie: Ľubor Zuzin, Peter Zuzin.
     
    26:48
    Kadaň dala gól! V samostatnom nájazde sa pohral so Škrečkom MARTIN MAZANEC, ktorý posiela puk pomedzi betóny brankára HKm. Asistencia: Radek Hrabák.
     
    25:59
    Zvolen dal gól!
    Kamil Brabenec strieľa od modrej čiary, jeho strela je tečovaná ANDREJOM PODKONICKÝM, ktorý otvára skóre tochto stretnutia. Asistencie: Kamil Brabenec, Radovan Puliš.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 26. Podkonický (Brabenec, Puliš), 32. Hraško (Ľubor Zuzin, Peter Zuzin), 48. Lukáš Jurík (Michal Chovan), 52. Mucha (Lukáš Jurík, Tomáš Škvaridlo), 57. Brabenec (Puliš, Podkonický) - 27. Mazanec (Hrabák), 45. Chlouba, 49. Hrabák (Račuk, Hanták), 51. Ton (Trefný)


    HKM Zvolen: Škrečko (Šimko) - Ťavoda, Mucha - Hraško, Juraško - Pichnarčík, Výborný - Zošiak, Špila - Chovan, Lukáš Jurík, Škvaridlo - Lubor Zuzin, Podkonický, Méry - Puliš, Brabenec, Peter Zuzin - Leskovjanský, Huňady, Sikela
    Sportovní klub Kadaň: Hanuliak (Strmeň) - Mazanec, Kolář - Opalek, Pavlas (C) - Trefný, Schmidt - Kolčava, Dostál - Andres, Charuousek (A), Seman - Stoklasa, Tvrdek, Hofmeister - Ton, Chlouba, Račuk - Hrabák, Hanták, Deveri

    Rozhodčí: Štefík - Babeliak, Mikúš
    bahis siteleri