Poruba 2011 – Opava 6:2 (kon.) | Přerov – Vítkovice 4:3 (po s.n.) | Cracovia – Havířov 4:6 (kon.)
konec
Comarch Cracovia
4:6 (0:4, 2:1, 2:1)
AZ Havířov
Sobota 18.08.2012, 17:30O pohár RT TORAX
Partner:
     
    57:52
    Kraków právě vstřelil branku!
    Tak Krakowu se ještě podařilo vykřesat jiskru naděje, když dvě minuty před koncem snižuje na rozdíl dvou gólů kapitán DANIEL LASZKIEWICZ. Bez asistence.
     
    51:25
    Další vyloučení na straně AZetu. Robin Pavlas dostává 2 minuty za sekání. Krakow bude v přesilovce pokračovat.
     
    48:27
    Krakow si zahraje přesilovku. Na lavici hanby usedá Jan Daneček – 2 minuty za sekání.
     
    47:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov bleskově odpovídá! Mrázovu střelu polský gólman pouze vyrazil k volnému ANTONÍNU PECHANCOVI, který se v takových momentech nemýlí. Asistence: Tomáš Mráz, Robin Pavlas.
     
    47:16
    Kraków právě vstřelil branku!
    Tak vylučovat se nakonec nebude, protože Cracovia dokázala signalizovanou výhodu přetavit v gól. Do předbrankového prostoru si dobře sjel ARTUR ZIELINSKI a nemýlil se. Asistence: Lukasz Rutkowski.
     
    43:40
    Pechanec sám před brankou Krakowa, mířil do horní části branky, ale Radziszewski fantastickým zákrokem jeho střelu vymrštěným betonem zneškodnil!
     
    41:46
    Haas v pádu ještě dokázal u pravé tyče vystřelit, a vůbec ne špatně, jeho pokus šel do tyče!
     
    39:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    V další signalizované výhodě se Havířov už přece jen dokázal prosadit, když se přesně trefil obránce MAREK ZIENTEK, zdálo se, že Mráz ještě jeho pokus tečoval, ale rozhodčí byli jiného názoru. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    37:52
    Piotrowski dostává 2 minuty za sekání, přesilovku si zahraje Havířov.
     
    26:59
    Kraków právě vstřelil branku!
    Další snížení Cracovie po nenápadné akci. Daniel Laszkiewicz ještě neuspěl, ale LESZEK LASZKIEWICZ už dokázal touš usměrnit za ležícího Danečka. Asistence: Daniel Laszkiewicz.
     
    22:36
    Kraków právě vstřelil branku!
    Cracovia se dočkala snížení po velmi pohledné rychlé kombinaci. Piotrowski našel před brankou dobře najetého ADRIANA KOWALÓWKU a ten střelou z první nedal Danečkovi žádnou šanci. Asistence: Michal Piotrowski, Lukasz Rutkowski.
     
    16:28
    Havířov má drtivý tlak! Až je mi Radziszewskiho líto, jak musí skákat od tyče k tyči a převalovat se v brankovišti jako kapr na souši. Havířov však usměrnit kotouč do branky nedokázal. Nakonec ani Sztefek, jenž měl před sebou odkrytou polovinu branky skórovat nedokázal.
     
    15:47
    Krásná individuální akce Krisla! Ten se zbavil elegantní prohazovačkou obránce, dostal se až před gólmana, udělal kličku do strany, ale nedokázal již trefit téměř odkrytou klec!
     
    10:20
    Klimša našel výborně před brankou úplně volného Haase, ten svou střelu usměrnil jen těsně nad horní tyč.
     
    06:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to už vypadá na pořádný debakl! Havířov hraje skutečně skvěle a velice pohledná byla i tato přesilovková akce. Na jejím konci Maruna dobře našel u tyče nekrytého JANA DANEČKA, který neměl problém zasunout puk do prázdné svatyně. Asistence: Jan Maruna, Petr Prokop.
     
    05:55
    Piotr Kmiecik dostává 2 minuty za nedovolené bránění. Tlak Havířova bude pokračovat.
     
    02:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak toto je nástup z říše snů pro havířovské hokejisty! Utkání má za sebou něco málo přes dvě minuty a Havířov vede již 3:0. Další díry v obraně Krakowa dokázal využít ANTONÍN PECHANEC přesnou střelou do růžku branky. Asistence: Jiří Krisl.
     
    01:38
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je výborný vstup AZetu do utkání. Další pěkná akce znamená již druhou branku. Na konci zakončoval přesně za záda Radziszewskiho MICHAL SZTEFEK. Asistence: Marek Zientek.
     
    00:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se dostává bleskově do vedení, když Říčka vyslal do jízdy RADIMA HAASE a ten vykoupal brankáře polského celku a zasouval do prázdné branky. Asistence: Robert Říčka.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 23. Kowalówka A. (Piotrowski, Rutkowski), 27. Laszkiewicz L. (Laszkiewicz D.), 48. Zielinski (Rutkowski), 58. Laszkiewicz D. - 1. Haas (Říčka), 2. Sztefek (Zientek), 3. Pechanec (Krisl), 7. Daneček J. (Maruna, Prokop), 40. Zientek (Pechanec), 48. Pechanec (Mráz, Pavlas)


    Comarch Cracovia: Radziszewski (Mrugala) – Sznotala, Besch, Klys, Myjak, Kowalónka A., Noworyta, Witowski, Zielinski – Laszkiewicz L., Kowalówka S., Laszkiewicz D. – Chmielewski, Dvořák, Kostecki – Kmiecik, Rutkowski, Piotrowski – Zietara, Horowski, Cieslicki.
    AZ Havířov: Daneček L. (Matoušek) – Hartmann, Prokop, Zientek M., Krisl, Hegegy, Vydra, Balčík – Maruna, Najdek, Daneček J., Sztefek, Potočný, Stránský, Klimša, Haas, Říčka, Pavlas, Mráz, Pechanec.

    Rozhodčí: Mikula – Barteček, Rožánek.
    bahis siteleri