Česko – Rusko 1:7 (kon.)
konec
Česko
1:7 (1:0, 0:4, 0:3)
Rusko
Středa 29.08.2012, 17:00Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hra kočky s myší pokračuje, brzy už však skončí. Chochlačjev nahrál na druhou tyč ANTONU SLEPYŠEVOVI a ten se nemýlil. Asistence: Alexandr Chochlačjev.
     
    53:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná přetavila tuto přesilovku v další gól. Na ránu KIRILLA KAPUSTINA si Dolejš sáhl, puk přesto zamířil do sítě. Asistence: Alexandr Chochlačjev, Albert Jarullin.
     
    49:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hráči v rudých dresech využívají přesilovku. Po přihrávce Tkačeva vyslal od modré čáry dělovku ALEXEJ VASILEVSKIJ a kotouč zaplul od pravé tyče do brány. Tohle Rusové sehráli pěkně. Asistence: Vladimir Tkačev, Daniel Romancev.
     
    39:15
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sygarev vystihl českou rozehrávku a ujížděl na Dolejše. Na zakončení hráče ruské Penzy Dolejš stačil, na dorážku ANTONA ŠENFELDA už ale ne. Asistence: Andrej Sygarev, Daniel Fajzullin.
     
    36:08
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rychlá akce Ruska vede ke třetímu gólu favoritů. VLADIMIR TKAČEV si pohrál s Dolejšem a navýšil tak ruské vedení. Asistence: Maxim Šalunov.
     
    33:17
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Teď už bohužel ano. Po přihrávce Fajzullina posílá puk do sítě ANTON SLEPYŠEV. Asistence: Daniel Fajzullin, Nikita Něstěrov.
     
    25:09
    Rusko právě vstřelilo branku!
    MAXIM ŠALUNOV předvedl elegantní stahovačku a poté poslal kotouč do vzdálenějšího rohu brány. V Kravařích je tak srovnáno. Asistence: Andrej Sygarev.
     
    05:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Před bránu soupeře se proháčkoval MATĚJ BERAN a povedenou střelou otevírá skóre!

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 6. Beran - 26. Šalunov (Sygarev), 34. Slepyšev (Fajzullin, Něstěrov), 37. Tkačev (Šalunov), 40. Šenfeld (Sygarev, Fajzullin), 50. Vasilevskij (Tkačev, Romancev), 54. Kapustin (Chochlačjev, Jarullin), 60. Slepyšev (Chochlačjev)


    Česko: Horák (30. Dolejš) – Zadražil, Kokeš, Štencel, Buchta, Starý, Červený, Pavelka – Beran, Králík, Kasperlík, Švihálek, Březina, Simon, Kaše, Písařík, Wasserbauer, Kepka, Rousek, Němec, Doležal
    Rusko: Vasilevskij (30. Pěrevozčikov) – Šestopalov, Vasilevskij, Jarullin, Galin, Naumenkov, Něstěrov, Maleňkich, Djakov – Kapustin, Romancev, Prochorkin, Šalunov, Sygarev, Slepyšev, Šenfeld, Tkačjev, Tvěrdochljobov, Šměljev, Fajzullin, Chochlačjev, Jakimov, Filippov
    bahis siteleri