Převýšov – Roudnice 2:2 (kon.) | Sparta B – Chrudim 3:0 (kon.) | Kolín – Č. Lípa 1:0 (kon.)
H. Měcholupy – Kunice 0:2 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
3:0 (1:0)
MFK Chrudim
Neděle 09.09.2012, 10:15 • Strahov, Praha • Česká fotbalová liga
Předzápasové kurzy
     
    62
    Sparta právě vstřelila branku!
    Co teď předváděla chrudimská obrana, netuším! Jediný hráč na sebe navázal hned tři protihráče a poté pohodlně vybídl ke skórování ALEŠE ČERMÁKA, který do prázdné branky potřetí překonal bezmocného Mrázka - 3:0!
     
    55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je tvrdá rána pro chrudimský tým! Hosté se zvedali, ale nyní přišel jeden rychlý protiútok Sparty a je všechno jinak. Na levé straně unikl Linhartovi střídající Kraják a milimetrovou přihrávkou vybídl před prázdnou brankou stojícího ALEXANDRA JAKUBOVA, pro kterého nebyl problém zavěsit - 2:0!
     
    34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tu úvodní branku dnešního duelu! Adámek propadl na levé straně, kde Jirásek posunul míč na JAKUBA BRABCE. Ten si vyběhl do středu hřiště a přesnou ranou k tyči z velké dálky otevírá střelecký účet klání - 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 34. Brabec, 55. Jakubov, 62. Čermák

    Karty:   33. Griffiths (SPB), 77. Kraják (SPB)


    AC Sparta Praha B: Holý – Jánoš, Hovorka, Hybš, Brabec, Kučera, Jirásek, Juliš (48. Jakubov), Polom, Sýkora (54. Kraják), Griffiths (35. Čermák)
    MFK Chrudim: Mrázek – Štěpánek, Linhart, Radouš (56. Vácha), Adámek (46. Drahoš) – Dostálek, Mastík, Vodrážka, Hauf (80. Vladyka), Kesner – Holub

    Rozhodčí: Váňa - Pechanec, Hrkal
    bahis siteleri