Uničov – Orlová 2:2 (kon.) | Slovácko B – Hlučín 1:3 (kon.)
konec
1.FC Slovácko B
1:3 (1:1)
FC Hlučín
Neděle 09.09.2012, 10:15 • Bělinka • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    78
    Hlučín právě vstřelil branku!
    Do otevřené obrany Slovácka pronikal Krčmařík spolu se třemi svými spoluhráči. Krčmařík Ideálně načasoval přihrávku na PETRA ONDRUŠÍKA, který udělal kličku brankáři Chvojkovi a akci zakončil do prázdné branky.
     
    61
    Hlučín právě vstřelil branku!
    Po hrubce obrany Slovácka s brankářem Chvojkou se dostal míč LUKÁŠI KRČMAŘÍKOVI, pro kterého nebyl problém míč vstřelit do prázdné branky Slovácka.
     
    37
    Hlučín právě vstřelil branku!
    Na pravé straně se uvolnil Dressler a míč nacentroval do pokutového území. Obrana Slovácka zapomněla na útočníka MARTINA HANUSE, který rybičkou překonal z blízka brankáře Chvojku.
     
    19
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Hráči Slovácka zužitkovali rychlý protiútok. Martykán přihrál míč do volného prostoru na Kerbra, ten s ním pelášil do středu hřiště a navázal na sebe dva protihráče, viděl na levé straně MARKA KUZMU a tak mu míč také předal. MAREK KUZMA vnikl do pokutového území, míč zasekl před obráncem a prostřelil brankáře Juráka.

    Tomáš Kučera

    Branky: 19. Kuzma - 37. Hanus, 61. Krčmařík, 78. Ondrušík

    Karty:   82. Fujerik (SOB) - 82. Ondrušík (HLU)


    1.FC Slovácko B: Chvojka - Hofmann, Reinberk, Lukáš, Kerbr, Jeleček (86: Haša), Kuzma (78. Nečas), Kolínek, Fujerik, Šturma (67. Franta), Martykán
    FC Hlučín: Jurák - Bogdáň (46. Krčmařík), Coufal, Skřehot, Hanus, Barcal (66. Štefek), Dressler, Čelůstka, Ondrušík, Binár, Lukáš (85. Mucha)

    Rozhodčí: Drozdy - Tomanec, Gloser

    Diváci: 93
    bahis siteleri