LP Domino Bratislava – Senica 0:4 (kon.) | Prešov – Ružomberok 1:2 (kon.)
konec
LP Domino Bratislava
0:4 (0:3)
FK Senica
sk Středa 26.09.2012, 16:00 • LP Domino Bratislava, Trnávka • Slovenský pohár - Slovnaft cup
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 16:00.
     
    Favoritom stretnutia 3. kola Slovnaft cupu je jednoznačne mužstvo FK SENICA. Záhoráci si v poslednom Corgoň ligovom stretnutí urobili na domácej tráve strelnicu a dokázali "zničiť" ViOn Zl. Moravce rozdielom triedy.
    Domáce mužstvo Domino Bratislava, účastník III. futbalovej ligy si v poslednom kole zmeral sily na pôde v Dunajskej Lužnej, kde zverenci Mariána Tibenského podľahli iba o jeden gól. V nedeľu sme ho videli sedieť na tribúne v Petržalke 1898, kde hrali juniori Slovana, ktorí dostali trojku.
    V mestskej časti Bratislava - Trnávka sa už dnes tešia na súpera, ktorého chcú v postupe do ďalšieho kola potrápiť a pobaviť svojich fanúšikov dobrým futbalom. Náš tip: 2
     
    Slovnaft Cup vo výsledkoch: Spartak MYJAVA vs FC Nitra 2:1, Dukla B.BYSTRICA vs Partizán Bardejov 4:1, ŠKF SEREĎ vs Spartak Trnava 2:3, Lokomotíva KOŠICE vs MFK Košice 1:3, MŠK ŽILINA vs AS Trenčín 3:1, ŠK Slovan BRATISLAVA vs ViOn Zl. Moravce 3.2.
     
    V Slovnaft Cupe pokračujú ďalej Spartak MYJAVA, Dukla BANSKÁ BYSTRICA, Spartak TRNAVA, MFK KOŠICE, MŠK ŽILINA a ŠK Slovan BARATISLAVA.
     
    LP DOMINO Bratislava, má svoj hlavný stan rozložený v bratislavskej Trnávke už viac ako 10 rokov. Svoju hlavnú činnosť venuje najmä mládeži, bokom nezostáva mužský futbal, ktorý má zastúpenie v III. futbalovej lige.
     
    LP DOMINO je súčasťou saleziánskeho mládežníckeho strediska, ktoré pôsobí pri Rímsko-katolíckej farnosti sv. Jána BOSCA v Bratislave - Trnávke (Mestská časť Bratislava – Ružinov).

     
    Marián TIBENSKÝ pôsobí na lavičke Domina Bratislava druhý rok. Hneď v úvodnom roku sa mu pošťastilo postúpiť medzi treťoligistov z tretieho miesta. Ako asistent trénera pôsobil na lavičke FC Nitra spolu s Jozefom Šuranom, rok bol na lavičke asistetna trénera v Banskej Bystrici, Dušanovi Radolskému. Ako tréner pôsobil v Pezinku a Bernolákove. Ja prezradím, že kopačky dral v Červenej Hviezde Bratislava spolu s Tiborom Jančulom a Štefanom Maixnerom, kde sa ich futbalové cesty rozišli. Jančula a Maixner odišli spolu s trénerom Jurajom Szikorom do Dunajskej Stredy a Marian Tibenský si to namieril do Spartaka Trnava.
     
    Známe porekadlo hovorí, "streda na futbal ísť treba" plníme do bodky. Vitajte pri priamom textovom prenose futbalového stretnutia o SLovnaft Cup ročníka 2012/13 jeho tretieho kola v ktorom sa stretnú treťoligový LP DOMINO Bratislava a Corgoňligový klub FK Senica.
     
    Na štadióniku LP DOMINO Bratislava prebiehajú posledné kozmetické úpravy pred dnešným duelom Slovnaft Cupu, ktorý je v klubovej minulosti najvážnejším meraním síl.
     
    Počasie v Bratislave je ideálne na futbal, trochu nepríjemnosti stvára silný vietor, ktorý má ešte štyridsaťpäť minút nato aby utíchol.
     
    O klube sme čo to už napísali načim dodať, že klub sa vo väčšej miere venuje mládežníckemu futbalu.
     
    Senický Fun club si rozprestrel svoje bojové transparenty, oskúšali svoje bicie (bubon) a hotujú sa povzbudzovať svojich, ktorí vybehnú na hraciu plochu v tradičných červeno-modrých dresoch.
     
    Zdá sa, že slnko nám zájde za mraky vietor utíchne a nebude rušívým elementom dnešného duelu, ktorý sa schyšuje k jeho začiatku. Hráči, ktorí sa rozcvičkou dostali do prevádzkovej teploty mieria do kabín.
     
    Slniečko, ktoré svietilo priamo do očí, zaliezlo za mraky, razom sú podmienky na futbal celkom iné a na komentovanie LIVE prenosu priam ideálne.
     
    Náhradníci obidvoch mužstiev zaujímajú miesta na lavičkách náhradníkov, čo je neklamný znak začiatku duelu o Slovnaft Cup.
     
    Hlavný rozhodca Prešinský spolu so svojími asistentmi privádzajú aktérov dnešného duelu na trávnik štadióna v Trnávke. Domáci v žlto-modrej kombinácii, hostia tradične v červeno-modrej kombinácii.
     
    Tradičný rituál v stredovom kruhu, domáci budú mať výkop a prvý kto sa dotkne lopty bude dvojica Futo a Gubančok už sa tak stalo.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    2
    Po mínäte hry sa nám mení výsledok stretnutia. Hostia sa dostali pred domácu bránu k lopte Juraj Piroška posunul ju Martinovi Frýdkovi, ktorý nabil Jaroslavovi DIVIŠOVI, ktorý prekonal strelou nad zemou domáceho Slovenčiaka
     
    4
    Lopta na kopačkách hostí pred bránou Švengera, už je to celkom inak domáci sa tlaku hostí úbránili, lopta je v strede hracej plochy.
     
    Úvodné zostavy:

    LP Domino Bratislava: 33 Slovenčiak,2 Čambal, 3 Vozár, 5 Kunzo, 6 Ondrejka, 7 Kondáč, 9 Mráz, 10 Gubančok,12 Futo, 14 Uhlík, 16 Balko "K".

    náhradníci: 4 Keszegh, 8 Fortuna,11 Genčúr, 13 Stančík, 19 Baránek, 20 Župa, 1 Bezdek
    Tréner: Marián TIBENSKÝ.:

    FK Senica: 29 Švenger,4 Pavlík,5 Krajčík, 6 Kóňa "K",7 Blackburn, 8 Brabec, 12 Wijlaas,14 Diviš, 22 Križko,28 Frýdek, 33 Piroska.

    náhradníci: 30 Malec NB,2 Štepánek, 13 Diarrassouba, 19 Kalabiška, 21 Štepanovský, 23 Babic.
    Tríner: Zdenek Psotka.

    Rozhodca: PREŠINSKÝ, Kubačka, Tomčík.
     
    6
    Domácim takmer vyšla štandardná sitácia, ktorú zahrával Čambal, ten poslal loptu do veľkého vápna kde na loptu číhal Vozár, ktorý z prvej trafil vysoko nad.
     
    8
    Rohový kop domácich vyrovnanie nepriniesol, ale "šlapák" Blackbena a ďalšia možnosť pre domácich na vyrovnanie, ku ktorému chýbalo len veľmi málo, brankár Švenger loptu zachytil pri pravej tyči svojej brány.
     
    10
    Tomáš Kóňa,ktorý si natiahol v dnešnom stretnutí kapitansku pásku sa márne snažil dostať cez obranu domácich, tá stojí po inkasovanom góle na pevných nohách.
     
    12
    Diviš nedokázal spravcovať loptu podľa predstáv posunul ju Piroškovi, tomu ju z kopačky vzali domáci futbalisti.
     
    13
    Lopta k Matejovi Krajčíkovi neprešla, hrá sa na pravej strane hracej plochy a hostia budú zahrávať prvý rohový kop, ten zahrá Tomáš Kóňa.
     
    15
    Signál, ktorý rozohrali hostia nevyšiel, zato je to druhý rohový kop.
     
    16
    Hostia zahrávali rohový kop po ktorom sa po druhý krát mení výsledok stretnutia. Kóňa zahrával lopta sa pohybovala vo veľkom vápne a domáci KRIŽKO Juraj prekonal domáceho brankára.
     
    19
    Domácim snaha v útočení na hosťujúcu bránu nechýba, opäť zahrávajú rohový kop a Švenger loptu boxuje mimo veľkého vápna do bezpečia.
     
    22
    Blackburn faulovaný na hranici veľkého vápna, domácim hráčom loptu na biely bod si postavil PIROŠKA Juraj a ten penaltu nepremenil, SLovenčiak v bráne domácich vystihol smer lopty a pekným zákrokom ju zneškodnil.
     
    24
    Diviš s Piroškom na pravej strane sa dostali pred veeľké vápno, kde im v ďalšom pohybe zabránil Balko.
     
    26
    Wijlaas vysunul Blacburna a je z toho rohový kop, ďalší a oba zahrával Juraj Piroška, no nezapršalo z nich. Po nevydarenej strele zostal na tráve Čambal ktorého trafila lopta do tváre.
     
    29
    Takmer gólová príležitosť hostí, nakoniec asistent rozhodcu videl Blackburna v ofsajde odmával a hlavný Prešinský pre porušenie pravidiel odpískal.
     
    30
    Hostia zvyšujú svoj náskok na tri góly po tom čo sa dostali na dostrel brány. K lopte sa dostal Martin FRÝDEK, ktorý umiestnenou strelou k ľavej tyči Slovenčiaka prekonal.
     
    32
    Križkov náprah a nevydarená strela smerom na bránu SLovenčiaka, ktorému nenarobila starosti.
     
    34
    Kondáč odkopol loptu pred Wijlaasom na rohový kop, ktrý už rozohral Piroška aj napriek frmolu vo velkom vápne sa stan stretnutia nemení.
     
    36
    Pred Divišom nadvihol loptu Čambal a to je práca pre Pirošku, ktorý zahrával ďalší rohový kop, ktorý zlikvidoval domáci brankár Slovenčiak.
     
    38
    Piroškov úmysel vysunúť Frýdka nevyšiel podľa predstáv, cestu lopte zahratali domáci obrancovia Čambal a Vozár.
     
    40
    Pavlík si ako prvý v dnešnom stretnutí vykoledoval od hlavného rozhodcu žlté napomenutie
     
    42
    Šanca domácich na zmenu výsledku po rohovom kope takmer vyšla, lopta smerujúca z pravej strany na zadnú tyč, kde mal byť Gubančok neprešla. Domáci ešte reklamovali ruku,no píšťalka rozhodcu zostala nemá.
     
    43
    Tomáš Uhlík po rohovom kope sa dostal na dostrel brány, no zlyhal tak závažne, že loptu, ktorá mu išla oproti netrafil podľa predstáv.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    Zdá sa, že v Bratislave - Trnávke je o výsledku stretnutia rozhodnuté. Hostia vedú rozdielom triedy. Myslím si, že sledujeme zaujímavé stretnutie v ktorom hostia hrajú toľko, koľko potrebujú. O víťazovi niet pochýb.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Zmeny v zostavách nenastali tie sú pôvodné,na striedania sú pripravení na prevádzkovú teplotu hráči oboch mužstiev rozcvičujúci sa za bránou.
     
    47
    Domáci sa dostali na dostrel brány, je z toho iba kop od brány v ktorej stojí Švenger.
     
    48
    Pavlík odzbrojil čisto a perfektným zákrokom Genčúra, po ktorom domáci zahrávali rohový kop Kondáčom, ktorý prebehol na ľavu stranu a zahráva ďalší aj po tom sa nič neudialo.
     
    51
    Diviš v pokutovom území ošetrovaný, po zrážke s domácim obrancom, Diviš si drží hlavu, v hre pokračuje.
     
    52
    Kalabiška je pripravený na striedanie, kto pôjde z hry dole uvidíme v najbližších minútach duelu.
     
    54
    Hosťujúci tréner sťahuje Blackburna z hry, do nej posiela Kalabišku, ktorý je už na hracej ploche.
     
    55
    Kondáč po ľavej strane zbehol veľmi rýchlo, zbavil sa Brabca, no jeho centrovaná lopta nenašla žiadneho spoluhráča, ktorý by sa bol dostal do zakončenia.
     
    57
    Kalabiška našiel Krajčíka pri rohovej zástavke na pravej strane, odkial sa mu podarilo vystretliť na bránu SLovenčiaka, ktorého poriadne popreťahoval, je z toho rovohoý kop hostí.
     
    58
    Nedorozumenie medzi Brabcom a Švengerom, ktorý poslal loptu do autu. Domáci vhadzujú...
     
    61
    Domáci tréner Marian Tibenský strieda, z hry sťahuje Mareka Gubančoka, ktorého nahradil Stančík Marián
     
    64
    Jaroslav Diviš opäť v šanci na zakončenie, keď reagoval na centrovanú loptu vyskočil vyššie ako domáci brankár, no zakončenie bolo žalostné, lopta si nenašla smer medzi žrde.
     
    65
    Štandardka pre domácich lopta pred velkým vápnom, zakončoval Čambal, netrafil bránu hostí.
     
    67
    Matej Krajčík usmernil loptu za bránkovú čiaru, domáci zahrávajú rohový kop, ktorý zahrával Kondáč, Švenger zluftoval no domáci sa nezmohli na zakončenie.
     
    69
    Genčúr sa dostal na dostrel pred bránu, nakoniec aj dobre tesne nad zemou vystrelil, no brankár hostí si udržal čisté konto.
     
    70
    Hostia využili ďalšiu možnosť striedania, Psotka stiahol z hry Križka, ktorého nahradil Babic.
     
    72
    Piroška zahráva rohový kop na Brabecovu hlavu z ktorej sa lopta nedostala do priestoru brány.
     
    Striedajú aj domáci z hry je stiahnutý Futo,ktorého nahradil muž ktorého meno má jedna stávková kancelária a prosím toto nie je reklama Erik FORTUNA.
     
    76
    Domáci odolávajú tlaku hostí v druhom polčase, ktorí si vypracovali viac gólových príležitostí no ani jedna neskončila za chrbátom domácho brankára Slovenčiaka.
     
    77
    Pavlík s prehľadom ukočíroval situáciu pre bránou, keď sa chcel k lopte dostať Genčúr.
     
    79
    Peter Štepanovský je pripravený na posledné Psotkové striedanie pri stredovej čiare.
     
    80
    Juraj Piroška v dnešnom stretnutí nepremenil prísne nariadený pokutový kop, je striedaný Petrom Štepanovským
     
    Blíži sa záver dnešného duelu o Slovnaf cup, ja by som chcel poďakovať vedeniu klubu Domino, ktorí vytvorili dobré podmienky pre LIVE prenos. Bez ich pomoci by fanúšikovia futbalu nemohli sledovať tento prenos. ĎAKUJEME.
     
    84
    Divišov center z pravej strany na bližšiu tyč nenašiel adresáta v červenom drese.
     
    86
    V samom závere ešte závar hostí pred SLovenčiakom na centrovanú loptu nik nereagoval tá prešla popred brankára do autu aj napriek tomu, že tam bol Diviš, ktorý loptu minul.
     
    88
    Stretnutie sa už iba dohráva, hostia majú loptu pod kontrolou,natlačení sú pred Slovenčiakovou bránou a nakoniec je z toho gól.
     
    88
    V závere stretnutia sa presadil kapitán mužstva Tomáš KÓŇA, ktorý upravuje výsledok stretnutia na rozdiel štyroch gólov.
     
    Koniec zápasu.
     
    Fanúšik, ktorý si našiel dnes cestu na futbal v Trnávke, čo je čast Bratislavy, nemusí ľutovať. Corgoň ligové mužstvo FK Senica potvrdila svoje kvality. Senica je ďalším postupujúcim do štvrtého kola Slovnaft Cupu. Ďakujeme za pozornosť, dočítania pri ďalších priamych prenosoch. Pekný deň. (17:47:05)

    Jozef Fajták

    Branky: 2. Diviš, 16. Križko, 30. Frýdek, 88. Kóňa

    Karty:   40. Pavlík Peter (SEN)


    LP Domino Bratislava: 33 Slovenčiak,2 Čambal, 3 Vozár, 5 Kunzo, 6 Ondrejka, 7 Kondáč, 9 Mráz, 10 Gubančok,12 Futo, 14 Uhlík, 16 Balko "K".

    náhradníci: 4 Keszegh, 8 Fortuna,11 Genčúr, 13 Stančík, 19 Baránek, 20 Župa, 1 Bezdek
    Tréner: Marián TIBENSKÝ.:

    FK Senica: 29 Švenger,4 Pavlík,5 Krajčík, 6 Kóňa "K",7 Blackburn, 8 Brabec, 12 Wijlaas,14 Diviš, 22 Križko,28 Frýdek, 33 Piroska.

    náhradníci: 30 Malec NB,2 Štepánek, 13 Diarrassouba, 19 Kalabiška, 21 Štepanovský, 23 Babic.
    Tríner: Zdenek Psotka.

    Rozhodčí: PREŠINSKÝ, Kubačka, Tomčík
    bahis siteleri