Vsetín – Karviná (Baník) 6:2 (kon.) | Opava – Frýdek-M. 3:4 (po s.n.) | Val. Meziříčí – Prostějov 5:8 (kon.)
Přerov – Nový Jičín 5:4 (po s.n.) | Poruba 2011 – Havířov 1:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
AZ Havířov
Středa 26.09.2012, 18:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:59
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba se dočkala zaslouženého snížení. Lukáš Prokop zpoza branky našel výborně u pravé tyče volného MARTINA BUČKA a ten střelou z první nedal Danečkovi žádnou šanci. Poruba se tak dostává zpět do utkání. Asistence: Lukáš Prokop.
     
    37:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    A odměnou jim je třetí gól v Gleichově síti. Po nenápadné akci se v předbrankovém prostoru prosazuje přízemní střelou ANTONÍN PECHANEC. Asistence: Robert Říčka.
     
    13:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov hraje skutečně výborně a střílí zaslouženě již druhou branku. Haas šikovně vyhnal Gleicha z brankoviště a ještě vylepšil pozici pro MARKA KOPÚNA, který se nemohl do prázdné porubské klece mýlit. Asistence: Radim Haas.
     
    04:25
    Havířov právě vstřelil branku!
    Výborně sehraná přesilová hra znamená vedení havířovského AZetu, jehož fanoušci se právě dostali do varu. Najdek poslal puk na Prokopa a ten ještě vylepšil pozici pro JANA MARUNU, který se z první přízemní střelou nemýlil. Asistence: Petr Prokop, Robert Najdek.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 45. Buček (Prokop L.) - 5. Maruna (Prokop, Najdek), 14. Kopún (Haas), 38. Pechanec (Říčka)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Tihlář) – Wolf, Hruzík, Šindelář, Zientek L., Slavík, Prokop, Mládenka, Spusta – Krayzel, Matějka, Buček – Pavlačka, Vaněk R., Vrána – Holuša, Sedlář, Šimkovič – Galajda, Vidlák, Seidler.
    AZ Havířov: Daneček L. (Matoušek) – Prokop, Vydra, Krisl, Hegegy, Rimmel, Zientek M., Balčík, Hartmann – Najdek, Maruna, Daneček J. – Klimša, Pechanec, Říčka – Sztefek, Potočný, Stránský – Pavlas, Kopún, Haas.

    Rozhodčí: Vaněk – Vengřín M., Záviský.
    bahis siteleri