Slavia – Sparta 3:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 04.10.2012, 18:15 • O2 arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Sparta hraje v šesti a bez brankáře!
     
    58:37
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:14
    Slavia právě vstřelila branku!

    Sklenář se dostal k odraženému puku za brankou, poté nahrál na pravý kruh Alinčovi, který výstřelil, a puk propadl skrz betony brankáře Sparty. TOMÁŠ HERTL ho doklepl do branky. Slavia zaslouženě vede. Asistence: Jan Alinč, Jakub Sklenář.
     
    56:53
    Hertl se probil až před fantasticky chytajícího Neuvirtha, ale ten znovu obstál!
     
    55:42
    Neskutečný závar před brankou Sparty! Sobotka zakončoval na brankovišti nikym nehlídán, poté Kolařík a nakonec z otočky Pospíšil. Všichni sparťané pomáhali Neuvirthovi s chytáním.
     
    53:36
    Sparťané najížděli v situaci 2 na 1 směrem ke Kopřivovi, ale zakončující Vantuch byl zblokovaný Pospíšilem! Zakončoval by do prázdné branky.
     
    53:08
    Za nedovolené bránění vyloučen Dominik Pacovský.
     
    51:31
    Rozhodčí rozhodl, že žádný gól nepadl.
     
    51:31
    Přerušení a prohlíží se záznam hry kvůli zmiňované situaci, která zaváněla gólem Sparty
     
    50:36
    Sparta tlačila a při jedné ze střel se zdálo, jako by puk vyletěl z branky. Rozhodčí naznačoval, že se o přerušení půjde podívat na video!
     
    38:05
    Jakub Sklenář se probíjel do útoku, ale byl nečistě zastaven Troyem Milamem. Tenhle chlapík zřejmě používá doma hokejku na malování stropu. Jeho druhý faul vysokou holí za dnešek. Velmi ošklivý faul. Slavia bude hrát čtyřminutovou přesilovku!
     
    35:40
    Slavia právě vstřelila branku!

    Slavia se horlivě vydala za útokem, z rohu pásma dostala puk ke Kempnému na modrou, který vystřelil "z voleje" a před brankou tečoval puk MICHAL POLETÍN. Neuvirth neměl nárok zastavit puk v cestě za jeho záda. Asistence: Michal Kempný.
     
    31:12
    Kempný dostal holí do obličeje od Troye Milama. Ten je vyloučen za hru vysokou holí. Slávisté mají výhodu 5 na 3.
     
    30:10
    Vyloučen kapitán sparty Radek Philipp za držení.
     
    26:31
    Sparta právě vstřelila branku!

    Hosté předvedli, jak má vypadat přesilová hra. Přímo vzorově! Od modré nahrál Vallin nahrál od modré k levé tyči Kopřivovy branky Hlinkovi, a ten poslal puk křižně přes mezikruží na modrou PETRU TONOVI, který střelou z první prostřelil slávistického brankáře. Asistence: Ari Vallin, Jaroslav Hlinka
     
    25:44
    Petr Ton se probíjel skrz slávistickou obranu, ale Šulc mu v cestě nechal hokejku, a tím pádem je slávistický bek vyloučen za podražení. 5 na 3 pro hosty!
     
    25:27
    Sparta vytěžila z tlaku přesilovku. Tomáš Micka jde za sekání ven.
     
    25:17
    Jaroslav Hlinka se zmocnil puku v rohu slávistického pásma a obránci domácích ho nepochopitelně nechali projít až mezi kruhy, odkud forward Sparty dvakrát zakončoval! Kopřiva Slavii podržel.
     
    22:47
    Peter Jánský je vyloučen za hákování.
     
    21:06
    Obránce Dresler se snažil několikrát procedit puk skrz betony brankáře hostů, ale Neuvirth Spartu dnes drží.
     
    20:32
    Petr Kadlec se dostal k odraženému puku do mezikruží a prostřelil Neuvirtha, ale puk se došoural jen do tyče! K cestě za brankovou čáru scházelo pár centimetrů.
     
    17:50
    Překvapivé střídání brankářů na straně Slavie. Dominika Furcha střídá Miroslav Kopřiva. Furch má zřejmě nějaký zdravotní problém.
     
    17:50
    Slavia právě vstřelila branku!

    Od modré nastřeloval puk Petr Kadlec, v mezikruží se k němu dostal Jelínek, od jehož hokejky se puk odrazil před brankoviště, kde číhal VLADIMÍR RŮŽIČKA, který zakončoval do odkryté klece. Asistence: Petr Jelínek, Petr Kadlec.
     
    12:07
    Sparta právě vstřelila branku!

    Kempný se nechal v rohu kluziště připravit o puk, Jánský pak vyslal křižnou přihrávku na levý kruh TOMÁŠI RACHŮNKOVI a ten zakončoval téměř do prázdné branky. Asistence: Peter Jánský
     
    10:37
    Krásná výměna první formace Slavie! Sobotka přenechal puk Pospíšilovi a ten přihrál Červenkovi, který byl zcela sám před Neuvirthem, který opět skvěle zakročil!
     
    09:01
    Hertl se po Alinčem vyhraném vhazování zmocnil puku, zakončil z otočky, puk se odrazil ke Kolaříkovi a ten svou bekhendovou střelou vytvořil před Neuvirthem nebezpečný závar! Mladý gólman Capitals obstál.
     
    08:03
    Červenka ujel po levém křídle a úplně sám najížděl ze strany na Neuvirtha. Jeho střela mířila jen nad.
     
    05:24
    Krenželok najížděl v situaci 2 na 1 s Janem Alinčem, ale namísto přihrávky zvolil jen střelu. Ta však postrádala přesnost a zamířila do ochranné sítě. Vhazování po Neuvirthově levici.
     
    01:20
    Petr Ton ujel a najížděl po levém křídle na Furcha, trefil však jen jeho chrániče!
    Marken.cz

    David Mičke

    Branky a nahrávky: 18. Růžička (Jelínek, Kadlec), 36. Poletín (Kempný), 58. Hertl (Alinč, Sklenář) - 13. Rachůnek (Jánský), 27. Ton (Hlinka, Vallin)


    HC Slavia Praha: Furch (18. Kopřiva) - Kadlec, Kučný, Kuboš, Dresler, Kolařík, Kempný, Šulc - Pospíšil, Červenka, V. Sobotka - Hertl, Alinč, Krenželok - Jelínek, V. Růžička ml., Sklenář - Stránský, Kalla, Poletín - Micka
    HC Sparta Praha: Neuvirth - Philipp, Vallin, Milam, Krstev, Gawryletz, Husák, D. Kočí - Pacovský, J. Hlinka, I. Rachůnek - Ton, Foster, Tenkrát - Jánský, Luňák, Bahenský - Žálčík, Simon, Forman - Vantuch, T. Rachůnek

    Rozhodčí: Hribik, Šindler - Bláha, Kostka

    Diváci: 6771
    bahis siteleri