Hr. Králové – Tábor 8:0 (kon.) | Vsetín – Třinec 1:10 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 3:2 (po s.n.)
Olomouc – Warriors Brno 4:3 (po s.n.) | Havířov – Vítkovice 2:5 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
8:0 (0:0, 6:0, 2:0)
HC Tábor
Čtvrtek 04.10.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    52:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pokud můžu soudit, Lvům se zřejmě podařilo to, co si na střídačce malovali. Dvakrát totiž David Chalupa přihrával zpoza brány NICOLASI BUREŠOVI. Poprvé ještě Novák vytasil skvělý reflex držadlem hole, následně už ale tvrdou bombu neztlumil - 8:0. Asistence: David Chalupa, Tomáš Zahradník
     
    46:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Slušná pasáž Jihočechů je však ukončena sedmým gólem domácích. Štěpán Matějček na straně pásma vybojoval kotouč a poslal ho pod bruslemi obránce na úplně volného MARTINA HEJNU, který si nechal Romana Nováka odjet ke druhé tyčce a pak zpětným bekhendem pohodlně zavěsil - 7:0. Asistence: Štěpán Matějček, Radovan Pavlík.
     
    37:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    A přesilovka to byla úspěšná. Roman Novák si krátce po svém nástupu vybral hodně slabou chvíli, když dobře viděl na střelu ADAMA ČECHA od modré čáry, a přesto puk propustil mezi svými betony - 6:0. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    35:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    A další kotouč se třepetá v síti hostů. Užuž se zdálo, že FRANTIŠEK HNIK na puk před brankovištěm nedosáhne. Nakonec to ale dokázal a jeho zakončení prošlo Michalu Novákovi až do brány - 5:0. Také Hnik prožívá svou první extraligovou gólovou radost. Asistence: Dominik Matouš.
     
    35:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Táborská defenzíva je v troskách a teď už se to projevuje i na narůstajícím náskoku Královských lvů. Za Novákovými zády skončila střela ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, který se tak raduje ze svého prvního gólu za mladší dorost - 4:0. Bez asistence.
     
    34:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    To přichází až v okamžiku dalšího úderu domácího týmu. David Chalupa našel mezi dvěma beky rozjetého TOMÁŠE ZAHRADNÍKA, který své sólo proměnil naznačením blafáku a zakončením pod břevno - 3:0. Asistence: David Chalupa.
     
    26:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už ale ano! Nemohl to být znovu nikdo jiný než hradecký specialista na oslabení TOMÁŠ HOFMAN. Po přihrávce Davida Chalupy se opřel do puku a když do jeho trajektorie nejspíš zasáhl táborský obránce, skončil přesně v růžku - 2:0! Asistence: David Chalupa.
     
    20:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na úvodní gól jsme tedy po příchodu hráčů ze šaten nečekali dlouho! TOMÁŠ ZAHRADNÍK převzal kotouč na levém kruhu a milimetrově přesnou střelou do bližšího růžku otevírá skóre - 1:0. Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 21. Zahradník, 27. Hofman (Chalupa), 35. Zahradník (Chalupa), 36. Matějček, 36. Hnik (Matouš), 38. Čech (Matějček), 47. Hejna (Matějček, Pavlík), 53. Bureš (Chalupa, Zahradník)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (od 36. Weiss) – Čech, Veselý, Brádler, Píč, Mlčoch, Fanderlik, Hroudný, Bureš – Matouš, Hronek, Zahradník "C", Netušil, Hejna, Hnik, Hofman, Matějček, Hidveghy, Chalupa, Pavlík. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Tábor: Michal Novák (od 36. Roman Novák) – Dvořák, Brabec, Duben "C", Hošek, Vápeník, Štěpán, Hubáček, Růžek – Kalaš, Pastyřík, Vojtěch Prchal, Kadilak, Jansa, Václav Prchal, Šimánek, Skalický, Vlk, Martin Novák, Hajič, Jelínek. Trenér: Štěpán Kadilák.

    Rozhodčí: Lučan.
    bahis siteleri