Lipt. Mikuláš – Bardejov 5:3 (kon.) | Prešov – Senica 3:4 (po s.n.) | Spišská N. Ves – Trebišov 7:4 (kon.)
Trnava – Michalovce 3:2 (kon.) | Detva – Topoľčany 3:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Prievidza 1:3 (kon.)
konec
HK DOXXbet Detva
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
HC Topoľčany
sk Úterý 16.10.2012, 17:30 • Zimný štadión, Detva • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    Po tuhom boji ostáva plný bodový zisk na detvianskom účte v ligovej tabuľke. Topoľčianci však smutní byť nemusia. Ich výkon bol v dnešnom zápase veľmi dobrý, no nedokázali to dotiahnuť až do víťazného konca.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:42:22)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:25
    Topoľčany dali gól!
    Hostia strieľajú 35 sekúnd pred koncom tretej tretiny kontaktný gól! Po peknej prihrávke prekonal gólmana Hippíka JOZEF MIHÁLIK! Asistencie si pripisujú hráči Martin Havlíček a Libor Káčer.
     
    55:18
    Domáci majú šancu na zvýšenie svojho náskoku v početnej výhode. Na dve minúty za držanie si odchádza sadnúť Roman Guričan.
     
    47:09
    Detvianci budú hrať v oslabení. Michal Šiška si odchádza sadnúť na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 280 divákov.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    36:33
    Domáci budú hrať opäť v oslabení. Za nedovolené bránenie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Slavomír Buda.
     
    28:34
    Detva dala gól!
    Detvianci strieľajú už druhý gól v oslabení! Tentokrát sa do skvelého samostatného nájazdu dostal BRANISLAV SRNKA, ktorý bez problémov prekonáva gólmana Hippíka. Bez asistencií.
     
    28:00
    Na trestnú lavicu tentokrát poputuje domáci hráč - Marek Hataš, ktorý nám predviedol nedovolené podrazenie.
     
    25:43
    Detvianci si zahrajú v ďalšej početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť Roman Guričan z Topoľčian.
     
    20:42
    Presilová hra hostí sa končí. Juraj Gráčik si odchádza sadnúť za údery na topoľčiansku trestnú lavicu. Sily na ľade sa vyrovnajú.
     
    20:27
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty Milan Čanky za hákovanie.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    13:28
    Presilovú hru si v prvej tretine zahrajú aj domáci hráči. Na trestnú lavicu hostí si odchádza na dve minúty sadnúť Andrej Drahovský za podrazenie.
     
    09:48
    Detva dala gól!
    Domáci hráči nenechali na seba dlho čakať! V oslabení sa dokázal po skvelje prihrávke od Síkelu presadiť MILAN ČANKY! Ten posiela gólové vedenie opäť na domácu lavičku. Asistencie si pripisujú hráči Matej Síkela a Michal Šiška.
     
    08:50
    Dvojminútové vylúčenie zinkasoval aj Michal Pichnarčík, ktorý výrazne oslabuje svoj tím. Trestaný je za padnutie na puk.
     
    09:14
    Topoľčany dali gól!
    Topoľčianským hokejistom sa podarilo využiť presilovú hru o dvoch hráčov, po ktorej vyrovnávajú! Po peknej kombinačnej akcii sa k puku dostal JURAJ GRÁČIK, ktorý nekompromisne prekonáva gólmana Trebuľu. Asistencie si pripisujú hráči Jozef Mihálik a Peter Huba.
     
    08:40
    Hosťujúci hráči si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za zovretie puku v ruke odchádza na trestnú lavicu oddýchnuť Michal Šiška.
     
    Úvodné zostavy:

    HC 07 Detva: Trebuľa - Šiška, Pichnarčík, Pač, Hataš, GutWald, Nemček, Mačkovič, Zošiak - Síkela, Huňady, Čanky - Buda, Kanaet, Majeský - Šúrek, Mahdalík, Fekiač - Indrych, Srnka, Piperek.

    HC Topoľčany: Hippík - Huba, Petrina, Guričan, Kutňanský, Gál, Drahovský, Čerňan, Mrázik - Gráčik, Hurtaj, Bednárik - Káčer, J. Mihálik, Havlíček - D. Mihalik, M. Mihálik, Bystričan - Uhrík, M. Mihalik, Klačanský.

    Rozhodca: Novák - J. Kováč, M. Moravec.
     
    00:12
    Detva dala gól!
    Tak domáci hráči tímu HC 07 Detva vstúpili do tohto zápasu veľmi dravo! Po peknej prihrávke od Huňadyho zasunul puk za gólmana Hippíka MATEJ SÍKELA! Asistencie si pripisujú hráči Patrik Huňady a Milan Čanky.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Srdečne Vás vítam pri desiatom kole druhej najvyššej hokejovej súťaže na Slovensku!
    V tomto online prenose Vám priblížim dôležité situácie z detvianskeho štadióna, kde si zmeria sily domáci hokejový celok HC 07 Detva, ktorý na svojej pôde privíta tím HC Topoľčany.

    Detvianci sa po deviatich odohratých zápasoch nachádzajú na ôsmej priečke s dvanástimi bodmi a gólovým skóre 36:39. Túto štatistiku si dokázali vybojovať za tri výhry v riadnom hracom čase, jednu výhru a jednu prehru mimo hracieho času a napokon za štyri nepríjemné prehry bez zisku bodu. V poslednom kole sa hráči Detvy predviedli na ľade Michaloviec, ktoré suverénne vedú v tabuľke a nepodarilo sa im na východe získať ani bod. Po prehre v pomere 2:4 odišli do svojho herného stánku so sklonenými hlavami.

    Hráči Topoľčian sú po deviatich kolách sympatickej piatej priečke so šestnástimi bodmi a gólovým skóre 37:27. Túto papierovú štatistiku získali topoľčianskí hokejisti za štyri výhry v riadnom hracom čase, dve výhry mimo riadneho hracieho času a len za tri výhry. V poslednom kole privítali Topoľčianci na svojej pôde Spišskú Novú Ves, ktorú po tuhom boji napokon deklasovali v pomere 3:2 po samostatných nájazdoch.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Branky a nahrávky: 1. Síkela (Huňady, Čanky), 10. Čanky (Síkela, Šiška), 29. Srnka - 10. Gráčik (J. Mihálik, Huba), 60. J. Mihálik (Havlíček, Káčer)


    HK DOXXbet Detva: Trebuľa - Šiška, Pichnarčík, Pač, Hataš, GutWald, Nemček, Mačkovič, Zošiak - Síkela, Huňady, Čanky - Buda, Kanaet, Majeský - Šúrek, Mahdalík, Fekiač - Indrych, Srnka, Piperek.
    HC Topoľčany: Hippík - Huba, Petrina, Guričan, Kutňanský, Gál, Drahovský, Čerňan, Mrázik - Gráčik, Hurtaj, Bednárik - Káčer, J. Mihálik, Havlíček - D. Mihalik, M. Mihálik, Bystričan - Uhrík, M. Mihalik, Klačanský.

    Rozhodčí: Novák - J. Kováč, M. Moravec

    Diváci: 280
    bahis siteleri