Novokuzněck – Nižněkamsk 5:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Doněck 3:1 (kon.) | Jekatěrinburg – N.Novgorod 3:5 (kon.)
CSKA Moskva – Lev 3:0 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:5 (3:3, 0:1, 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 19.10.2012, 15:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo utkání, ve kterém poslední tým KHL nedokázal získat potřebné body proti favoritu utkání, Torpedu Nižnyj Novgorod. Zápas se sice nevyvíjel pro domácí špatně, dokázali odpovědět i na vedoucí gól Archipova a dokonce v rozmezí dvou minut utkání otočit ve svůj prospěch, nicméně obdržený smolný třetí gól, který hosté vstřelili pět vteřin před koncem první třetiny, zřejmě rozhodl o osudu utkání.

    Ačkoliv skončila první třetina nerozhodně, další dvě patřily zcela jednoznačně hostům, kteří dnes byli lepší a dokázali také potrestat spoustu chyb v defenzivě Avtomobilistu. Nakonec mohlo padnout gólů i více, ale i tak jsme registrovali celkem osm branek, což není málo. Důležité tři body si odváží hosté, domácí tak zůstávají i nadále na posledním místě ligy.

    To je z dnešního on-line přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším nashledanou. (17:17:39)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Avtomobilist se ani nepokouší o odvolání brankáře... utkání skončí vítězstvím hostů.
     
    59:10
    Běží poslední minuta třetí třetiny, pravděpodobně i celého utkání, Avtomobilistu se nedaří ani vystřelit, hosté i v této části ukazují, že jsou dnes lepší.
     
    58:30
    Vhazování před Kovalem pro domácí, ale hosté dokáží napadat jejich rozehrávku. Zakázané uvolnění Torpeda, vhazovat se bude opět po pravé ruce Kovala.
     
    58:00
    Až opět první pětka dokázala hosty zatlačit, ale chybí více klidu v zakončení. Puky pouze "létají" kolem Kovala a není nikdo, kdo by se natlačil do brankoviště.
     
    57:25
    Blíží se závěr třetí třetiny a hosté rozhodně nevypadají na to, že by bránili své dvoubrankové vedení. Domácí se v této chvíli ani nedokáží vymanit ze své třetiny.
     
    56:30
    Ale ani českým legionářům v dresu domácího Avtomobilistu se nedaří dostat do gólové šance.
     
    55:30
    První pětka domácích se nyní snažila o závar před Kovalem, hosté ale dokázali vhyodit puk ze třetiny a dochází ke střídání, na ledě Straka a spol.
     
    54:55
    Ofsajd hostů, vhazování ve středním pásmu.
     
    54:00
    A Torpedo v plném počtu útočí. Skvělý pas na Thornberga, který si z levé strany sjížděl před Holta, v poslední chvíli však puk ztrácí...
     
    53:45
    Hosté v plném počtu.
     
    53:00
    Zpětná přihrávka na modrou byla nepřesná, domácí musí ven ze třetiny.
     
    52:20
    Šance domácích, kteří se dokázali hned od začátku přesilové hry dostat do pásma hostů... ale v poslední chvíli Zhmakin přihrává, místo toho, aby vystřelil.
     
    51:45
    Sčastlivyj oslabuje svůj tým. Za podražení dostává dvě minuty a odchází na trestnou lavici.
     
    51:30
    Gimatov přichází o puk ve středním pásmu a hosté se okamžitě řítí na Holta. Zajnullin pálí, Holt pozorný.
     
    50:50
    Zákrok domácího bránícího hráče zaváněl nedovoleným bráněním, hosté se rozčilují, že rozhodčí nepřerušil hru.
     
    49:59
    Sazonov se dostal mezi kruhy k náhodnému puku, pálí z výtečné pozice, ale Koval si skvěle vybruslil proti střele a tato končí v jeho náruči! Velká šance domácích.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 9. Zhmakin (Mezej), 11. Špirko (Simakov), 19. Sazonov (Špirko) - 6. Archipov (Černov), 18. Zajnullin (Jevsejenkov), 20. Varnakov, 30. Vasiljev (Gorbunov, Nilsson), 46. Varnakov (Maleňkich, Potapov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Holt (Borodin) - Mezej, Sokolov, Zhmakin, Špirko, Simakov - Gusev, Sazonov, Piroš, Straka, Malychin - Makarov D., Juksejev, Gimatov, Makjejev, Pronin - Kurbatov, Trjamkin, Zavaruchin, Strelcov A., Makarov K.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (Maslakov) - Hietanen, Maleňkich, Makarov D., Sjomin, Thornberg - Kousa, Vasiljev, Sčastlivyj, Varnakov, Potapov - Ťjuljapkin, Jevsejenkov, Gorbunov, Zajnullin, Nilsson - Valujskij, Archipov, Černov

    Rozhodčí: Gašilov, Gusev - Lazarev, Pavlov

    Diváci: 3800
    bahis siteleri