Mladá Boleslav – Jablonec 1:2 (kon.) | Liberec – Plzeň 3:2 (kon.) | Dukla Praha – Č. Budějovice 2:2 (kon.)
Hr. Králové – Táborsko 2:0 (kon.) | Olomouc – Příbram 4:2 (kon.) | Ostrava – Sparta 1:4 (kon.)
Brno – Bohemians 1905 2:0 (kon.) | Slavia – Slovácko 4:2 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
3:2 (1:2)
FC Viktoria Plzeň
Pondělí 22.10.2012, 13:00 • Městský stadion, Liberec • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    Konec zápasu. (14:49:32)
     
    90+2
    Rozhodčí nastavuje dvě minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    90
    Poslední střídání. Odejde Pokorný a místo něj přijde Leibl.
     
    90+1
    Plzeňský Lukeš vidí žlutou kartu.
     
    89
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec zřejmě dočkají tříbodové radosti. Ve vápně se míč dostal až k DOMINIKU ŠULCOVI, který posílá domácí tým do vedení.
     
    88
    Máme před sebou poslední minuty zápasu. Ty začali lépe liberečtí fotbalisté, kteří mají míč ve své moci a budou se snažit a nějakou chytrou myšlenku.
     
    87
    Rohový kop Jánošíka doletěl pouze na hlavu plzeňského obránce, který jej prodloužil až za postranní lajnu. Vhazovat bude Pokorný, který uvede míč do hry.
     
    86
    Coufalovi se centr do šestnáctky vůbec nepovedl a hosté ho bez problémů odvrátili a zažehnali nebezpečí odkopem do zámezí.
     
    84
    Oba týmy už si dávají pozor na zadní vrátka a nijak bez hlavě se dopředu nehrnou.
     
    82
    Slovan střídá počtvrté. Na hřiště jde Šulc, který nahradí Drobílka.
     
    82
    Žlutou kartu vidí hostující Chocholoušek.
     
    81
    Hosté měli k dispozici standardní situaci, se kterou ale naložili prach bídně. Střela, kterou vyslal Končal skončila hodně vysoko nad domácí brankou.
     
    80
    Máme před sebou posledních deset minut, které rozhodnou o osudu dnešního utkání.
     
    78
    Hra se teď hodně kouskuje. Útoky na obou stranách byli přerušeny po hvizdu rozhodčího a tak se oba celky do dalších šancí nedostaly.
     
    76
    I hosté střídají. Do hry jde Lukeš. Odpracováno má dnes Štípek.
     
    75
    Domácí zatím potřetí vystřídali. Ze hřiště odešel Kmoníček, kterého vystřídal Černý.
     
    75
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberecký Slovan je za svou aktivitu řádně odměněn. Rychlonohý MARTIN JÁNOŠÍK utekl všem svým pronásledovatelům a pohotově se prosadil k levé tyči.
     
    74
    Viktoria už tak nebezpečná jako v prvním poločase není. O tempo hry se starají především liberečtí fotbalisté.
     
    72
    Mladé naděje Slovanu nebyly daleko od vyrovnávací branky. Velký zavár před plzeňskou klecí však nic zásadní nepřinesl.
     
    71
    Liberecký trenér Chytrý střídá v dnešním utkání podruhé. Do hry se podívá Bouška, který nahradí Daniela.
     
    70
    Hráči v modrých dresech měli sice výhodu standardní situace, kterou však nevyužili. Centr Dydowicze byl až moc krátký a doputoval pouze na kopačky plzeňských obránců.
     
    68
    Ošklivý faul na Drobílka předvedl hostující kapitán Libotovský a vidí za to žluté napomenutí.
     
    67
    Na druhé straně se liberecká juniorka dostala k rohovému kopu. Dydowicz odcentroval, ale stejně jako na straně druhé našel pouze rukavice hostující strážce svatyně.
     
    66
    Plzeňská Viktoria měla k dispozici přímý volný kop. O jeho exekuci se postaral Černý, ale ve vápně našel pouze rukavice gólmana Koláře.
     
    65
    Daniel hledal nabíhajícího Soběslava. Jeho centr byl však až příliš dlouhý a skončil pouze v moci brankáře Mandouse.
     
    64
    Dnešní utkání sleduje 60 diváků.
     
    63
    I Liberec poprvé střídá. Ze hry odejde Beníšek, kterého vystřídá Patka.
     
    62
    Domácí brankář Kolář se s ničím nepáral a ohrožení domácí branky řešil dlouhým odkopem na polovinu soupeře.
     
    60
    V druhém případě hřiště opustí Krčál. Místo něj se na hrací plochu podívá Dvořák.
     
    60
    Plzeň si připravila dvojité střídání. V prvním případě odejde Hamerník, který přepustí své místo Růžičkovi.
     
    59
    Liberecký Karamatič byl sice úspěšnější než jeho protihráč, ale balon který odhlavičkoval skončil pouze na kopačkách plzeňských fotbalistů.
     
    58
    Končal odcentroval do vápna. Tam ale nikoho v černém dresu nenašel a tak bude brankář Kolář pouze odkopávat od branky.
     
    56
    Jánošík předvedl pěknou individuální akci s přihrávkou na Dydowicze. Ten se na hranici vápna zbavil protihráče a pokusil se zakončit. Jen dobrý a pohotový zákrok Mandouse uchránil hosty od druhé branky.
     
    55
    Viktoriáni chybovali v rozehrávce, ale mrzet je to nemusí. Kmoníček si nerozuměl s Dydowiczem a balon v nadějném prostoru přišli.
     
    53
    Liberečtí se teď připravili o dobrou šanci na vyrovnání. Do dobré střelecké pozice se dostával Kmoníček, ale ještě předtím odpískal hlavní rozhodčí Drábek útočný faul.
     
    52
    Štípek táhl první útok Západočechů ve druhém poločase. Na hranici šestnáctky ještě přihrál Černému. Ten ale nedokázal zamířit přesně a branku netrefil.
     
    50
    Hosté se zatím pouze brání a za uplynulých pět minut druhého poločasu se dostali na nejvýš jen pár metrů za půlící čáru.
     
    48
    Zatím to jsou hráči v modrých dresech, kdo diriguje hru a určují tempo hry. Jak pak by také ne, když ztrácejí a musí přidat minimálně jednu branku, jestli si chtějí připsat nějaké body.
     
    47
    Liberecká juniorka začala hodně zostra a málem přišla i vyrovnávací branka. Dydowicz nebezpečně odcentroval do vápna. Tam se k míči dostával Jánošík, ale chyběli mu milimetry k lepšímu zakončení.
     
    46
    Oba týmy vstoupili do druhé poločasu bez změn. Liberecká stíhací jízda tak může pokračovat. Uvidíme zda se hostům podaří ubránit svůj hubený náskok nebo dokonce přidat nějaké branky.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:01 .
     
    První pětačtyřicetiminutovka je na libereckém Městském stadionu minulostí. Sledovali jsme opravdu pohledný první poločas, ve kterém padli tři branky. Navrch má zatím plzeňská Viktoria, která bude v druhém poločase hájit jednobrankový náskok.
     
    První poločas skončil.
     
    45
    Zřejmě poslední akci prvního poločasu zastavil praporek pomezního rozhodčího. Hříšníkem, který si nepohlídal ofsajdovou past byl plzeňský Černý.
     
    44
    Hosté už se nikam neženou a zbytek první půle se snaží dohrát daleko od své branky. Obránce Chocholoušek řešil závar před hostující brankou odkopem za lajnu.
     
    42
    První žlutou kartu utkání vidí plzeňský Končal.
     
    43
    Končal nabil Kyndlovi. Ten ale zamířil pouze doprostřed branky a domácí Kolář si s jeho střelou bez problémů poradil.
     
    41
    Liberečtí v posledních minutách převzali otěže a snaží se o vyrovnávací branku. Sami se teď připravili o slibnou příležitost poté, co jeden z domácích fauloval.
     
    40
    Daniel to zkusil na rozběhnutého Coufala. K tomu se ale herní pomůcka vůbec nedočkala, protože ještě předním dobře zakročil Končal a odkopl do autu.
     
    39
    Rohový kop v podání Západočechů nic zajímavého nepřinesl. Centrující Končal našel pouze hlavu domácího kapitán, který odvrátil do bezpečí.
     
    37
    Pokorný vyhrál hlavičkový souboj s Kyndlem, který byl v souboji spíše divákem. Míč se posléze ocitl u Jánošíka, který hledal nabíhajícího Kmoníčka.
     
    35
    Dydowicz se na hranici vápna pokoušel zklepnout nabíhajícímu Soběslavovi. K tomu ale balon nedoputoval, protože dobře zakročil Libotovský.
     
    34
    Liberecká juniorka to zkusila středem hřiště, ale s touto variantou nepochodila. Obranný plzeňský val včas zastavil domácí snahu a zažehnal nebezpečí.
     
    33
    Hra se teď poněkud uklidnila a oba týmy se střídají v držení míče. Kombinaci obou celků svírá nepřesnost.
     
    32
    V posledních minutách jsme na libereckém Městském stadionu viděli gólové hody. Za necelých pět minut tři branky to se domácím divákům musí líbit, i když nedorazili zrovna v hojném počtu.
     
    30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberecká družina na nic nečeká a snižuje. Přízemní centr z pravé strany se dostal až na kopačky VLADIMÍRA COUFALA, který snižuje na rozdíl jediné branky.
     
    28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté už vedou o dvě branky. Štípek utekl domácím bekům a i s trochou štěstí dopravil míč až k volnému DANIELU ČERNÉMU, který bez větších problému rozvlnil libereckou síť podruhé.
     
    27
    Domácí záložník Drobílek rozehrál Standardní situaci. Jeho centr ale nikoho ve vápně nenašel a hosté se v poklidu osvobozují.
     
    25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlé přečíslení 3 na 2 vyřešili plzeňští fotbalisté tak jak se sluší a patří. Poslední, kdo se dotkl míče byl DAVID ŠTÍPEK, který přeloboval domácí brankáře a otevírá skóré dnešního utkání.
     
    23
    Rychlý plzeňský brejk táhl Kyndl. Ten přihrál ještě nabíhajícímu Končalovi, který odcentroval do vápna. Tam ale nenašel nikoho v černém dresu a ze šance sešlo.
     
    21
    Po ruce Jánošíka měli plzeňští fotbalisté k dispozici další přímý volný kop. Ten rozehrál Hoffmann s Štípkem Prvně jmenovaný se nakonec dostal až do střelecké pozice. Trefil však pouze boční síť liberecké branky.
     
    20
    První dvacetiminutovka utkání nám nabídla rozhodně zajímavý fotbal, na který se dá koukat. Oba týmy hrají velmi aktivně a několikrát měli i šanci ke skórování.
     
    19
    Liberecká družina se teď osvobodila ze sevření a sama zahrozila. Celý počin domácí juniorky zakončil Pokorný, který vypálil nad branku Mandouse.
     
    17
    I s dalším narůstajícím tlakem si liberecká družina poradila. Jánošík dobře přečetl celou akci a balon odkopl na polovinu soupeře. Tam se o balon porvat útočník Kmoníček, avšak bezvýsledně.
     
    15
    Plzeňští se znovu hrnou před domácí svatyni. Tentokrát se ale k centru vůbec nedostali, protože dobře zakročil obětavý Jánošík a míč odkopl do zámezí.
     
    13
    Libotovský hledal nabíhajícího Končala. K tomu se míč i s trochou štěstí dostal, ale následný centr z jeho kopačky už za moc nestál a skončil pouze v rukavicích Koláře.
     
    12
    První vážnější střelecký pokus vyslali také hosté. Ke střele z dobré pozice se odhodlal Petráček, ale ten nedokázal zacílit přesně.
     
    11
    Další útok Severočechů takové problémy hostům nenadělal. Nepřesná rozehrávka domácí týmu skončila u brankáře Mandouse, který bude v poklidu rozehrávat.
     
    10
    První větší šanci registrujeme na straně libereckých fotbalistů. Centr ze strany sice hosté odvrátili, ale pouze k volnému Dydowiczovi, který z první vystřelil. Ránu se mu ale vůbec nepovedla a skončila hodně mimo.
     
    9
    Beníšek se vybral k další spolupráci Jánošíka. Ten mu balon chtěl ihned vrátit, ale nepřesně přihrál a hosté se míče zmocnili.
     
    8
    Západočeši měli k dispozici další možnost standardní situace ze slibné vzdálenosti. Končal to zkusil přímo na branku, ale trefil pouze dobře stojící zeď domácích.
     
    7
    Hostující kapitán Libotovský se pokoušel odcentrovat. Jeho záměr mu však překazil dotírající Daniel, který mu centr znepříjemnil a ten skončil pouze u libereckých zadáků.
     
    6
    Liberecký Kmoníček se probíjel před pravou stanu hřiště. Balon si však až příliš předkopl a ten mu utekl do autu. Vhazovat budou plzeňští fotbalisté.
     
    5
    Daniel oslovil dlouhým pasem Beníška. Ten byl však až příliš dlouhý a liberecký levý bek jej na hrací ploše nezastihl.
     
    4
    První rohový kop získal liberecká juniorka. Drobílek šikovně odcentroval do ohně, kde se odražený míč dostal k Jánošíkovi, který trefil pouze bránící obránce.
     
    3
    Plzeň začala hodně aktivně a Liberecké zatím nepustila ani na vlastní polovinu. Tentokrát budou ale domácí vhazovat po nepřesné přihrávce Hamerníka.
     
    2
    Hosté se ihned po rozehře dostali až před libereckou šestnáctku, kde domácí fotbalisté faulovali. O exekuci přímého volného kopu se postaral Černý, ale branka Koláře minul.
     
    1
    Západočeši vyhráli los a měli k dispozici výkop. O ten se postarali Černý s Petráčkem a třinácté kolo juniorské ligy může začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Obě mužstva nastupují na hrací plochu. Domácí fotbalisté oblékli tradiční modré dresy. Hosté z Plzně nastoupí v černo bílém úboru.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Slovan Liberec: Kolář - Karamatič, Beníšek, Kmoníček, Soběslav "K", Drobílek, Daniel, Jánošík, Pokorný, Dydowicz, Coufal.

    FC Viktoria Plzeň: Mandous - Končal, Hamerník, Krčál, Štípek, Hoffmann, Černý, Libotovský "K", Kyndl, Petráček, Chocholoušek.

    Rozhodčí: Drábek - Hock, Krupa.
     
    FC Slovan Liberec

    Severočeši se v tabulce Juniorské ligy nacházejí ještě o pár příček níže než jejich dnešní soupeř. Aktuálně Liberečtí okupují čtrnácté místo se ziskem 13 bodů za tři výhry a čtyři nerozhodné výsledky.

    Zatím poslední vystoupení libereckých fotbalistů se konalo minulé pondělí na půdě pražské Sparty. Pražané sice v utkání vedli již o dvě branky, ale mladíci ze Severu se dokázali prosadit v rozmezí čtyř minut a vyrovnat na konečných 2:2.

    Nejlepší střelci z města pod Ještědem tak napilno jako v táboře jejich dnešního soupeře nemají. Mezi nejlepší liberecké zakončovatele patří hned trojice hráčů. Jánošík, Drobílek a kapitán Soběslav, všichni mají na svém kontě tři přesné zásáhy.
     
    FC Viktoria Plzeň

    Západočeši se po odehraných dvanácti kolech nacházejí v poklidném středu tabulky. Aktuálně jim patří jedenácté místo a na svém kontě mají 15 bodů. Ty získali za čtyři vítězství a tři remízy.

    Minulý týden se plzeňští fotbalisté představili před vlastním publikem v zápase s lídrem tabulky a to s brněnskou Zbrojovkou. Utkání nemělo po devadesáti minutách vítěze a oba soupeři se tak rozešli smírně po výsledku 0:0.

    Liberečtí zadáci budou mít v zápase nejspíš hodně napilno. V plzeňských řadách se ukrývají dva výborní střelci. Jmenovitě to je Danil Černý, který se dokázal v soutěži prosadit již sedmkrát a Tomáš Petráček, který má na svém kontě jen o jedinou branku méně než jeho parťák.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z české Juniorské ligy. Ve třináctém kole na sebe narazí domácí FC Slovan Liberec, který bude hostit na Městském stadionu FC Viktorii Plzeň. Utkání začíná v 13:00.

    Jakub Martínek

    Branky: 30. Coufal, 75. Jánošík, 89. Šulc - 25. Štípek, 28. Černý

    Karty:   42. Končal (PLZ), 68. Libotovský (PLZ), 82. Chocholoušek (PLZ), 90+1. Lukeš (PLZ)


    FC Slovan Liberec: Kolář - Coufal, Karamatič, Pokorný (89. Leibl), Beníšek (63. Patka) - Soběslav "K", Daniel (71. Bouška) - Drobílek (82. Šulc), Dydowicz, Jánošík - Kmoníček (75. Černý).
    FC Viktoria Plzeň: Mandous - Krčál (60. Dvořák), Libotovský "K", Chocholoušek, Končal - Štípek (76. Lukeš), Hamerník (60. Růžička), Kyndl, Hoffmann - Petráček, Černý.

    Rozhodčí: Drábek - Hock, Krupa

    Diváci: 60
    bahis siteleri