Liberec – Kometa Brno 3:2 (kon.) | Sparta – Chomutov 4:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
HC Kometa Brno
Úterý 30.10.2012, 18:10 • Tipsport arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Kometa mohla dvě vteřiny před koncem vyrovnat. Už se zdálo, že se domácí ubrání. Výtisk ovšem puk nevyhodil, černá pryž se následně dostala k Jakubu Svobodovi, jenž z těsné blízkosti tyč!
     
    55:33
    Kometa skutečně neměla k vyrovnání daleko. Nejprve se sice domácí několikrát osvobodili, poté však nabral rychlost Petrovický a elegantně prošel až k Pavelcovi. Z nadějné pozice trefil jen jeho hruď, poskakující puk odpálil z brankoviště obránce Čakajík.
     
    54:41
    Jan Výtisk dostal dvě minuty za hrubost. Brno má příležitost k tomu, aby se soupeřem srovnalo krok.
     
    54:09
    Krásná akce Liberce! Kudrna výborně uvolnil Galamboše, jenž měl v útočném pásmu rázem hodně prostoru. Zabrzdil a zvolil přihrávku na protější kruh, kde hlídkoval Víšek. Druhý jmenovaný ale zakončil nepřesně. Byl tísněn a neuspěl ani při obkroužení branky.
     
    47:47
    Zápas má tempo a náboj. Kometa mohla vyrovnat, Erat se dostal k odraženému puku a z mezikruží vystřelil. Pavelec ležel v brankovišti, přesto do protivníkova pokusu padl a kotouč vytěsnil.
     
    43:57
    Severočeši mohli svůj náskok bleskově navýšit. Domácí přečíslili brněnskou obranu, Kudrna posunul puk na Víška, který z těsné blízkosti pálil. Jenže neuspěl, do cesty se mu postavil gólmanův beton.
     
    43:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gól platí, WAYNE SIMMONDS skóroval podruhé v dnešním klání. Svoji hůl měl při teči v povolené výšce, Bílí Tygři otočili stav střetnutí a poprvé vedou. Asistence: Ladislav Šmíd, Chris Stewart – 3:2.
     
    43:11
    Šmíd pálil od modré čáry, jeho střelu tečoval před brankářem Simmonds. Kotouč se zatřepal v síti, domácí publikum slaví. Hlavní sudí si ale jde ještě zatelefonovat, kanadský forvard možná trefil puk vysokou holí.
     
    42:02
    Bílí Tygři si zahrají přesilovku. Dvouminutový trest obdržel Koreis, provinil se hákováním.
     
    37:52
    Bičánek vypálil velice ostře na Pavelce, který vyrazil, dorážky se ještě ujal Jakub Svoboda, který také dal do střely vše, jenže branku netrefil.
     
    37:38
    Wayne Simmonds (LIB) odchází na trestnou lavici za sekání.
     
    33:29
    Počet sil na ledě se vyrovná, Jan Hruška (KOM) jde odpykat chybu svého týmu, který vyslal na led o jednoho hráče navíc.
     
    31:48
    Z Komety je vyloučen Boris Valábik na pět minut a do konce utkání. Za domácí vyloučen Lukáš Derner na dvě minuty za hrubost a dále je potrestán trestem ve hře za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    31:48
    Radek Dlouhý po přejezdu modré čáry utrpěl ostrý střet, pravděpodobně od Lukáše Dernera. Nakonec brněnského útočníka odnáší na nosítkách. Hned nato se strhla bitka mezi domácím Dernerem a brněnským obrem Valábikem, který souboj s přehledem ovládl. O trestech vás budeme co nejdříve informovat.
     
    30:49
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tygři využívají přesilovku a vyrovnávají skóre. Víšek posunul kotouč zpoza brankové čáry do levého kruhu na MICHALA BULÍŘE, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

    Asistence: Jan Víšek.
     
    29:18
    Cebákova dělovka od vrcholu mezikruží se odrazila od horní tyče!
     
    29:06
    Kudrna se po šanci na brankovišti dostal do souboje se Švrčkem (KOM), který odchází na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    24:26
    Jan Víšek (LIB) dostává dvě minuty za podražení.
     
    21:42
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři snižují brněnské vedení na jednu branku! Střelu Davida Havíře od modré omylem zblokoval WAYNE SIMMONDS, který však vzápětí puk zpracoval a zakončil do odkryté části Falterovy branky.

    Asistence: David Havíř.
     
    16:15
    Jakub Koreis (KOM) míří na trestnou lavici, provinil se hrubostí.
     
    15:52
    Tentokrát zvoní tyč na druhé straně, Zohorna zakončoval přečíslení právě do brankové konstrukce.
     
    15:07
    Dlouho se hrálo bez šancí, pak se ale Filippi rozhodl pro nahození z křídla, které tečoval před brankou Víšek. Puk nakonec jen o kousek minul tyčku.
     
    13:29
    Radim Bičánek (KOM) dostává menší trest za podražení.
     
    13:45
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno přidává další branku v oslabení. Po přihrávce Simmondse Nedvěd přímo namazal JAKUBU SVOBODOVI, který měl před sebou jen led a Pavelce pokořil kličkou a střelou mezi betony.

    Bez asistence.
     
    10:47
    Petr Nedvěd (LIB) se v souboji se Svobodou provinil faulem, sudí ho posílá na trestnou lavici za vysokou hůl.
     
    08:29
    Kometa právě vstřelila branku!

    Z protiútoku udeřila Kometa při oslabení! Obraně Tygrů utekl nejprve Jakub Svoboda, jehož pokus Pavelec vyrazil, na dorážku TOMÁŠE DIVÍŠKA ale zkušený brankář nestačil, šla totiž přímo do horního růžku odkryté branky.

    Asistence: Jakub Svoboda.
     
    05:28
    Hynek Zohorna (KOM) se provinil v souboji s Výtiskem v rohu, dostává 2+2 minuty za vysokou hůl.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Radoslav Vavřina

    Branky a nahrávky: 22. Simmonds (Havíř), 31. Bulíř (Víšek), 44. Simmonds (Šmíd, Stewart) - 9. Divíšek (Svoboda), 14. Svoboda


    Bílí Tygři Liberec: Pavelec (Pinc) - Čakajík, Šmíd, Výtisk, Derner, Cebák, Havíř, Kajínek, Štich - Bárta, Dušek, Víšek, Galamboš, R. Vlach, Kudrna, Filippi, Stewart, Kica, Simmonds, Bulíř, Nedvěd.
    HC Kometa Brno: Falter (Trvaj) - Žižka, Valach, Bičánek, Valábik, Švrček, M. Hruška, Malec - Křivohlávek, Erat, Holec, Zohorna, Hořava, Dlouhý, Koreis, Petrovický, J. Hruška, Svoboda, Wasserbauer, Divíšek, Dočekal.

    Rozhodčí: Turčan, Smitka - Kajínek, Podrazil.
    bahis siteleri