HC Slovan – Novosibirsk 6:2 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
6:2 (1:1, 3:1, 2:0)
HC Sibir Novosibirsk
Úterý 30.10.2012, 19:00 • Slovnaft aréna, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:01
    Slovan právě vstřelil branku!
    Destrukce sibiřské družiny pokračuje. K samostatnému úniku byl Bakošem vybídnut ROMAN KUKUMBERG, jenž si vychutnal Gajdučenka a pod jeho levým betonem propašoval po šesté kotouč do novosibirské branky. Asistence: Martin Bakoš, Milan Kytnár.
     
    43:45
    Slovan právě vstřelil branku!
    MARTIN ŠTAJNOCH korunuje skvělé utkání obránců Slovanu. Na okraj kruhu pro vhazování dostal puk od Višňovského, nekompromisně napřáhl a jeho rána proletěla přes Lehteru až za Gajdučenkova záda. Asistence: Ľubomír Višňovský.
     
    37:20
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté ještě před odchodem do šaten dramatizují situaci. Nikulin přiťukl puk mezi kruhy MAXIMU KRIVONOŽKINOVI, pro jehož umístěnou ránu se Janus natahoval marně. Asistence: Alexandr Nikulin.
     
    32:16
    Slovan právě vstřelil branku!
    To je třetina hrůzy pro Novosibirsk a hlavně jeho brankáře Glasse. Ten totiž vyrazil Višňovského střelu jen k dojíždějícímu ROMANU KUKUMBERGOVI, který neměl problém dorazit puk do branky. Asistence: Ľubomír Višňovský, Martin Štajnoch.
     
    31:31
    Slovan právě vstřelil branku!
    Dnes je to den obránců Slovanu. Jen co se Višňvoský vrátil z trestné lavice, na útočné modré zachytil puk ANDREJ SEKERA, zatáhl jej do rohu kluziště a umístil puk přesně mezi tyč a Glasse, jenž pravděpodobně přes před ním stojícího Zajceva nic neviděl. Bez asistence.
     
    24:19
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí se deset sekund po Alexejevově vyloučení mohou radovat. Na modré totiž napřáhl ĽUBOMÍR VIŠŇOVSKÝ, jenž svou ránu pravděpodobně ještě otřel o Soloduchina, který dráhu letu kotouče pozměnil tak, že Glass neměl šanci zareagovat. Asistence: Martin Štajnoch.
     
    10:55
    Slovan právě vstřelil branku!
    Nakonec domácí přeci jen využívají přesilovku. Odražený puk od zadního mantinelu po střele Sekery od modré sice netrefil padající Lipiansky, za ním stojící JONATHAN SIGALET už ale ano a to dokonce tak šikovně, že Glass jen zůstal bezmocně hledět na své obránce. Asistence: Andrej Sekera, Michel Miklík.
     
    00:29
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté se okamžitě prosazují. KONSTANTIN GLAZAČEV převzal puk od Lehtery mezi kruhy, udělal kličku a backhandem poslal puk za Janusova záda. Asistence: Jori Lehterä, Jonas Enlund.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 11. Sigalet (Sekera, Miklík), 25. Višňovský (Štajnoch), 32. Sekera, 33. Kukumberg (Višňovský, Štajnoch), 44. Štajnoch (Višňovský), 59. Kukumberg (Bakoš, Kytnár) - 1. Glazačev (Lehterä, Enlund), 38. Krivonožkin (Nikulin)


    HC SLOVAN Bratislava: Janus (Konrád) - Višňovský, Štajnoch, Sigalet, Sekera, Boumedienne, Švarný, Luža - Hudáček, Bližňák, Šatan - Vondrka, Lipiansky, Miklík - Ölvecký, Šťastný, Daňo - Mikúš, Bakoš, Kytnár, Kukumberg
    HC Sibir Novosibirsk: Glass (33. Gajdučenko) - Zajcev, Kulda, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Karavajev, Ignatovič - Glazačev, Lehterä, Enlund - Kopejkin, Nikulin, Krivonožkin - Drugov, Malyšev, Sannikov - Soloduchin, Šumakov, Nikitěnko, Veličkin

    Rozhodčí: Vasiljev, Kiseljov - Gorděnko, Tomilov
    bahis siteleri