Žilina – Skalica 2:4 (kon.) | Martin – Košice 1:7 (kon.) | Nitra – Zvolen 1:5 (kon.)
Banská Bystrica – Poprad 3:4 (kon.) | Trenčín – Piešťany 1:2 (kon.)
konec
MsHK Žilina
2:4 (0:0, 1:3, 1:1)
HK Skalica
sk Úterý 30.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:48
    Škoda sa dostal do skvelej palebnej pozície, no jeho projektil míňa skalickú bránu o niekoľko centimetrov! Žilinčania stále v útočnom pásme!
     
    59:13
    Žilinčania nastupujú do hry bez gólmana Johanesa!
     
    59:12
    Domáci tréner Ladislav Spišiak si vyžiadal oddychový čas!
    Skaličania nám predviedli zakázané uvoľnenie a vhadzovať sa tak bude po Trenčanovej pravici.
     
    55:26
    Domáci hráči majú obrovskú šancu! Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť René Školiak, ktorý sa previnil hákovaním. Do šatní odchádza Žigmund Pálffy, ktorý zinkasoval desaťminútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    53:52
    Skalica dala gól!
    Skaličania pridávajú v kľúčovej situácii skvelý poistný gól! Po nádhernej prihrávke od Pálffyho sa na ľavom krídle skvele zorientoval ANDREJ KUDRNA. Ten mal na premyslenie strely dosť času a puk umiestnil nádherne nad lapačku gólmana Johanesa. Asistencie si pripisujú hráči Žigmund Pálffy a René Školiak.
     
    51:35
    Domáci "Vlci" nám predvádzajú enormný ofenzívny tlak, ktorí robí skalickým hokejistom zjavné problémy! Do ďalších dvoch skvelých zakončení sa dostal Drábek, následne aj Devečka, no oboch zlikvidoval pozorný gólman Adam Trenčan!
     
    49:50
    Žilinčania sa ocitli v obrovskej gólovej šanci! Po nádhernej gólovej šanci sa k puku dostal Drábek! Ten však netrafil odkrytú žilinskú bránu a puk jemnou strelou umiestnil len do pravej žŕdky skalickej brány! Výbornú prácu pri ňom odviedol Preisinger, ktorý mu efektívne zblokoval hokejku.
     
    48:53
    Krajči veľmi dobre zaviedol puk do útočného pásma a roztáča presilovkový kolotoč svojho tímu na veľké obrátky! Devečka nám predviedol tvrdé zakončenie od modrej čiary, no gólman Trenčan puk napokon úspešne vyráža na zadný mantinel!
     
    48:16
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra domácich! Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť skalický kapitán Žigmund Pálffy, ktorý nám predviedol nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    46:32
    Žilina dala gól!
    Domáci hráči zo svojho enormného útočného tlaku vybojovali kontaktný gól! Po skvelej delovke od Dlouhého sa na hranici skalického bránkoviska ocitol MILAN DREVENÁK, ktorý puk bezproblémovo umiestnil do polodkrytej Trenčanovej brány. Asistenciu si pripisuje Ján Dlouhý.
     
    43:45
    Domáci hráči majú k dispozícii ďalšiu presilovú hru. Na trestnú lavicu Skalice si odchádza Juraj Jurík, ktorý nám predviedol nepovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    42:13
    Skaličania opäť nebezpečne pohrozili pred žilinskou bránou! Po strelách od Pálffyho a Školiaka si však gólman Johanes nenechal vsietiť ďalší gól. Na obe strely zareagoval veľmi dobrými reflexívnymi zákrokmi.
     
    35:50
    Kutálek sa dostal do fantastickej gólovej šance! Žilinská obrana opäť poriadne zaspala a nebránený Kutálek zvolil zakončenie blafákom! Štvrtému gólu Skaličanov tentokrát zabránila horná žŕdka žilinskej brány.
     
    35:06
    Menší zmätok pred žilinskou bránou bol napokon zažehnaný! Po nevyspitateľnom zakončení od Davida Stielera si Johanes nebol istý momentálnou polohou puku, no jeho hráči mu bleskovo pomohli a puk ukryli pod jeho chráničmi.
     
    33:37
    Hosťujúci hráči si zahrajú v početnej výhode. Na trestnú lavicu Žiliny si odchádza sadnúť Tomáš Troliga, ktorý nám predviedol nepríjemný faul kolenom.
     
    31:41
    Skalica dala gól!
    Ďalšia chyba v žilinských radoch bola potrestaná! Po nepresnej prihrávke v strednom pásme sa hostia dostali do rýchleho protiútoku, z ktorého najskôr vystrelil Stieler, no jeho strelecký pokus gólman Johanes síce vyrazil, no na následnú dorážku od IVANA JANKOVIČA už nemal šancu! Asistencie si pripisujú hráči David Stieler a Marek Bartánus.
     
    30:00
    Žilinčania si vytvorili ďalšiu nádhernú gólovú šancu! Po skvelej prihrávke od Kokavca sa k puku na pravom kruhu dostal Troliga, ktorý tvrdo vystrelil! Gólman Trenčan mu však predviedol skvelý zákrok v znení svojej vyrážačky!
     
    29:21
    Žilina dala gól!
    Domáci "Vlci" dokázali využiť túto presilovú hru! Po peknej prihrávkovej kombinácii sa puk dostal na modrú čiaru, odkiaľ nekompromisne zakončil Važan. Jeho tvrdú strelu umiestnil za Trenčanov chrbát skvelým tečom VLADIMÍR ŠKODA! Asistenciu si pripisuje spomínaný Michal Važan.
     
    28:16
    Žilinčania si zahrajú v početnej výhode. Na trestnú lavicu Skalice si odchádza sadnúť Bezúch, ktorý nám predviedol hákovanie.
     
    24:39
    Skalickí hráči si napokon zahrajú v dvojnásobnej početnej výhode! Na trestnú lavicu Žiliny si odchádza sadnúť Kokavec, ktorý nám previedol nedovolené bránenie.
     
    23:42
    Skaličania si svojou útočnou aktivitou vybojovali prvú presilovú hru v tomto zápase. Na trestnú lavicu si za podrazenie odchádza sadnúť Vladimír Škoda.
     
    22:43
    Skalica dala gól!
    Skaličania strieľajú po šestnástich sekundách ďalší gól! Po skvelej prihrávkovej kombinácii sa skvelou strelou švihom presadzuje JURAJ JURÍK! Ten zinkasoval pred žilinskú bránu nádhernú prihrávku a v presnom zakončení mu už nič nebránilo. Asistencie si pripisujú hráči Michal Klejna a Martin Vyrúbalík.
     
    22:27
    Skalica dala gól!
    Po obrovskej chybe v žilinskej defenzíve strieľajú Skaličania úvodný gól v tomto stretnutí! Po peknej strele od Kutáleka puk Johanes vyrazil na zadný mantinel. Ten sa však nebezpečne odrazil na pravý kruh a odtiaľ ho do žilinskej siete poslal MARCEL HOLOVIČ! Asistencie si pripisujú hráči Tibor Kutálek a Rastislav Konečný.
     
    19:29
    Skaličania sa dostali do ďalšej skvelej šance, no nedokázali ju gólovo premeniť! Po krížnej prihrávke od Stielera sa k puku dostal Kudrna, ten však mierne zaváhal a napokon trafil len dobre sa presúvajúceho gólmana Johanesa.
     
    18:11
    Za gólmanom Johanesom zazvonila ľavá žŕdka! Po skvelej prihrávke od Preisingera sa k puku dostal Pálffy, ten zakončil skvelým švihom z pravého kruhu, no konštrukcia brány stála na žilinskej strane!
     
    16:06
    Važan sa po skvelej prihrávke dostal nebránený na hranicu pravého kruhu. Z tejto pozície veľmi tvrdým švihom puk vypálil a domáci sa začali tešiť z gólu. Hlavný rozhodca však avízuje postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    09:42
    Skalická obrana momentálne veľmi zaváhala! Po fantastickej prihrávke do medzikružia sa k puku dostal Drábek. Ten sa snažil obstreliť gólmana Trenčana, no ten proti jeho zakončeniu postavil svoj dobre osadený ľavý betón.
     
    08:49
    Adam Trenčan momentálne urobil obrovskú chybu! Skákavý puk chcel zachytiť v lapačke, no napokon mu vypadol. Žilinčania ho však napokon nedokázali dobre trafiť a ich súperi získavajú puk.
     
    05:14
    Domáci hráči si zahrajú v ďalšej početnej výhode. Tentokrát si odchádza na trestnú lavicu sadnúť Jankovič, ktorý sa previnil nepovoleným držaním.
     
    04:38
    Tomáš Troliga sa po miernom zaváhaní skalickej obrany dostal do skvelej šance! Z pravého kruhu si puk potiahol až do medzikružia, odkiaľ nekompromisne vypálil, no gólman Trenčan skákavý puk napokon ukrýva pod svojou výstrojou!
     
    02:12
    Na trestnú lavicu si na dve minúty odchádza sadnúť skalický hráč Juraj Jurík, ktorý sa previnil nedovoleným hákovaním.
     
    02:10
    Jakub Drábek sa dostal do fantastického samostatného nájazdu! Po peknom uchmatnutí puku v medzikruží sa rozkorčuľoval na bránu, no jeho následné zakončenie bolo už len veľmi nepresné. Bol však faulovaný.

    Branky a nahrávky: 30. Škoda (Važan), 47. Drevenák (Dlouhý) - 23. Holovič (Kutálek, Konečný), 23. Jurík (Klejna, Vyrúbalík), 32. Jankovič (Stieler, Bartánus), 54. Kudrna (Pálffy, Školiak)


    MsHK Žilina: Johanes (Laco) - Rúfus, Devečka, Brcko, Harant, Dlouhý, Leško, Sekáč - Važan, Škoda, Krajči - Kokavec, Troliga, Varga - Drábek, Ďuriš, Drevenák - Sýkora, Valášek, Kluka.
    HK Skalica: Trenčan (Kotvan) - Vyrúbalík, Trška, Jankovič, Kozák, Barák, Ďatelinka, Srnec, Jaborník - Pálffy, Školiak, Preisinger - Bartánus, Stieler, Kudrna - Kutálek, Holovič, Konečný - Bezúch, Klejna, Jurík.

    Rozhodčí: J. Konc - Tvrdoň, Zvrškovec

    Diváci: 1055
    bahis siteleri