Žilina – Skalica 2:4 (kon.) | Martin – Košice 1:7 (kon.) | Nitra – Zvolen 1:5 (kon.)
Banská Bystrica – Poprad 3:4 (kon.) | Trenčín – Piešťany 1:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Úterý 30.10.2012, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:31
    Birova bomba a neskutočný semafor Tomeka !
     
    59:00
    Už len minúta, Dukla pred Tomekom v šestici !
     
    56:01
    Dukla, Šišovský, 2 min. za vyhodenie puku - zdržiavanie hry.
     
    53:41
    Šišovský sa natlačil pred bránku, kam neskôr pribehol ešte aj Marosz, aby dorážal. Jeho pokus míňal bránku Piešťan o centimetre.
     
    48:43
    Piešťany, Henrich Ručkay, 2 min. hákovanie.
     
    46:28
    Piešťany dali gól!
    Dukla si gól koledovala a Piešťany sa dočkali druhého gólu, ktorým sa dostávajú do vedenia. Trenčania nezvládli tlak pred svojím brankárom a po strele VLADIMÍRA NEMCA hostia v Trenčín vyhrávajú 2:1. Asistencie: Chylo, Haring.
     
    35:44
    Obrovská chyba Piešťan ! Broska zachytil vyhodený puk, najskôr strieľal príklepom a Tomek vyrazil ramenom, v druhom pokuse sa stihol brankár hostí presunúť a strelu po ľade zlikvidovať betónom.
     
    31:40
    Jakúbek zabudol puk za sebou, dal tam možnosť Tiborovi Melichárkovi na rýchly brejk, z ktorého sa stal samostatný nájazd, no na Kristína bývalý útočník Dukly nevyzrel a ten jeho bekendový blafák vystihol.
     
    27:30
    Dukla, Pardavý, 2 min. úmyselné posunutie bránky.
     
    27:30
    Gól dosiahnutý nebol, stav ostáva stále 1:1 !
     
    27:30
    Peišťany sa dostali do prečíslenia 2 proti 1 v oslabení, prišlo k zakončeniu , no Kristín v páde posúval bránku. Nikto však nemohol nájsť puk, ten nakoniec vypadol z Krístinovho výstroja. Ale či by bol aj za bránkovou čiarou, nikto nevie. Čakáme na verdikt videorozhodcu.
     
    25:43
    Piešťany, Henrich Ručkay, 2 min. hákovanie.
     
    20:33
    Piešťany dali gól!
    Presilovku využívajú aj Piešťany a to hneď po 33 sekundách hry. Hostia sa rozložili to päťuholníka, Brňák vystrelil puk od modrej a do bránky ho tečoval TIBOR MELICHÁREK. Asistencie: Tomáš Brňák, Václav Stupka.
     
    19:57
    Dukla, Koma, 2 min. hákovanie.
     
    19:57
    Koma chyboval pri rozohrávke, Piešťany ihneď zacítili šancu a Melichárek sa dostal do príležitosti, pred Kristínom však zlyhal.
     
    17:54
    Trenčín dal gól!
    A druhá časť presilovky ešte lepšie, domáci sa ujímajú vedenia. Teraz skúsení harcovník Ján Pardavý zapojil svoj hokejový rozum, a po prihrávke od Gašparoviča naservíroval puk na hokejku ROSTISLAVA MAROSZA pred odkrytú bránku a center Dukly nemal problém s poslaním puku do bránky. Asistencie: Ján Pardavý, Jakub Gašparovič.
     
    16:15
    Piešťany, Drgoň, 2 min, podrazenie.
     
    14:55
    Obrovské šance Piešťan ! Bučka sa z pozície obrancu dostal až pred Kristína, ktorý vytiahol zázračný zákrok, po ňom sa v ešte lepšej príležitosti ocitol Haring, ale aj jeho strelu z osi klziska brankár Dukly bravúrne zlikvidoval !
     
    14:04
    Kopecký sa rútil na bránku, mal to však na bekend, preto hľadal lepšie postaveného Sojčíka pred opustenou bránkou, no tam stál ešte aj Bučka a puk zachytila jeho hokejka. Inak by boli domáci zakončovali do opustenej bránky !
     
    06:38
    Gašparovič si vymenil puk s Pardavým, ten mu ho vrátil peknou prihrávkou na teč pred Tomeka, ktorý musel ísť na ľad a zachraňovať nebezpečnú situáciu !

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 18. Marosz (Pardavý, Gašparovič) - 21. Melichárek (Brňák, Stupka), 47. Nemec (Chylo, Haring)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Biro, Habšuda, Koma, Imrich, Vizváry, Bokroš, Nemčík – Pardavý, Marosz, T. Klíma, Tybor, Kopecký, Sojčík, Gašparovič, Lelkeš, Šišovský, Jakúbek, Broska, Adamec.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Urban, Brňák, Drgoň, Filip, Bučka, Kolník, Hruška, Grman – Stupka, Mertel, Melichárek, H. Ručkay, Mišura, J. Ručkay, Chylo, Peško, Haring, Otčenáš, Nemec, S. Saliji.

    Rozhodčí: Baluška - Tvrdoň, Výleta.

    Diváci: 2280
    bahis siteleri