Rayo Vallecano – Celta Vigo 3:2 (kon.) | Espanyol – Osasuna 0:3 (kon.) | Zaragoza – La Coruňa 5:3 (kon.)
Malaga – Real Sociedad 1:2 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
0:3 (0:1)
CA Osasuna
Sobota 10.11.2012, 18:00 • Estadi Cornellá-El Prat, Barcelona • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    77
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto a domácí fanoušci s velkým hněvem začínají opouštět stadion. Střídající MANUEL OMWU využil toho, že Armenteros obral na půlící čáře Sáncheze, zaběhl si za obranu a pod Álvarezem do branky procedil svůj premiérový gól.
     
    63
    Osasuna právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelně smutné a k vzteku z pohledu Espanyolu. Ten dvakrát nastřelil brankovou konstrukci Fernándezovy branky, pak se ale Verdú nechal hloupě obrat o míč a Cejudo dopředu vysunul KIKEHO SOLU, jenž si pohrál s Morenem a také Fernándezem a pohodlně poslal míč do branky.
     
    22
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Jako první se slova chopili hosté. Sisiho střela z odraženého míče letěla do Morena, od nějž míč putoval k ÁLVARU CEJUDOVi, který byl nikým nehlídaný sám před Álvarezem a nekompromisní ránou nártem pod břevno poslal Osasunu do vedení.

    Daniel Polách

    Branky: 22. Cejudo, 63. Sola, 77. Omwu

    Karty:   29. Stuani (ESB), 88. Moreno (ESB) - 17. Timor (OSS), 31. Armenteros (OSS), 48. Damía (OSS), 72. Arribas (OSS)


    Espanyol Barcelona: C. Álvarez - Rodríguez, Colotto, Moreno, V. Álvarez - Sánchez, Forlín (49. Simao) - García, Verdú, Gómez (57. Longo) - Stuani
    CA Osasuna: Fernández - Damiá, Flaňo, Arribas, Nano - Loe, Timor - Cejudo (65. Oier), Armenteros (81. Torres), Sisi - Sola (68. Omwu)

    Rozhodčí: Manzano
    bahis siteleri