Rusko – Česko 2:0 (kon.)
konec
Rusko
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Česko
Sobota 10.11.2012, 12:30 • Švédsko • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Česká čtveřice hrála na velké riziko a zkoušela zaútočit. Jenže zapomněla na ALEXANDRA TIMIREVA, jenž dostal přesný pas na modrou čáru, rozjel se sám na Dolejše a toho dokonale ve své bráně vymáchal. Nedá se nic dělat, Rusko dává potvrzující přesilovkový gól a osudu duelu je prakticky hotovo. Asistence: Vjačeslav Osnovin.
     
    57:23
    Bohužel závěr si zřejmě Rusko pohlídá. Březina je vyloučen za hákování, které jsou dnes rozhodčí obzvlášť vysazení.
     
    55:16
    Na levý kruh si najel Radim Matúš a málem překvapil Demčenka. Tomu poměrně lehká střela vypadla z lapačky a šourala se brankovištěm. Nakonec puk zmizel mimo tři tyče. Velká škoda, za poslední minuty bychom si zasloužili vyrovnat. Rusko jasně přehráváme, čemuž samozřejmě napomohly i přesilovky.
     
    52:38
    Štenclova rána těsně míjí pravou tyč Demčenkovy svatyně. Velká škoda, Česko sahá v posledních minutách po vyrovnání.
     
    48:38
    Máme k dispozici přesilovku. Gimatov fauloval loktem.
     
    48:00
    Česká obrana nechala na červené čáře volného Sošnikova a můžeme být rádi, že netrefil bránu. Na Dolejše jel sám, ale nezakončil přesně.
     
    45:32
    Bude se vylučovat a český tým má šanci zahrát si přesilovku. Jefremov vyfasoval dvě minuty za hákování.
     
    42:00
    Výborná akce, která mohla dopadnout vyrovnáním. Rousek se vůbec nebál projít přes tři bránící ruské hráče a šikovně se protlačil až před Demčenka. Ten podobně jako Dolejš ucpal pro tento moment všechny díry ve svém stanovišti.
     
    36:45
    Budeme hrát v oslabení, za hákování putuje na trestnou Milan Doudera.
     
    32:49
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Teď už s tím nešlo nic dělat. VJAČESLAV OSNOVIN si dokázal najít prostor k zakončení a střelou švihem vymetl pavučiny v české bráně, konkrétně v levém horním růžku. Český tým byl pod velkým tlakem a byla otázka času, kdy mu podlehne. Bohužel se tomu tak stalo v tuto chvíli. Asistence: Alexander Timirev, Alexander Barabanov.
     
    30:59
    Pakliže před chvíli vychytal Gimatova, následně si na něm vylámal zuby i Osnovin. Zcela sám byl před českou bránou, stačilo zasunout kotouč za jeho záda. Jenže Dolejš se roztáhl na čáře a cestě puku do sítě fantasticky zabránil. Hned k němu přijeli naši obránci, kteří ho pochválili za tento zákrok a vůbec za poslední minuty.
     
    24:57
    Měli jsme velké štěstí, že v oslabení nepřekonal Dolejše Barabanov. To byly tutové šance, které náš výborný gólman dokázal chytit. Nejprve vyrazil střelu před sebe a i dorážku má pod betony. Do brány si přímo lehl a nepřipustil změnu stavu.
     
    24:15
    Český tým si zahraje druhou přesilovku. Za podražení odešel Jefremov.
     
    18:47
    V závěru třetiny si zahrají přesilovku také Rusové. Na trestnou odešel Radim Matúš.
     
    16:27
    Rozhodně jsme sledovali největší šance tohoto zápasu. A v akci byli hráči z Ruska. Nejprve se před Dolejše tlačil Gimatov, po jeho střele našemu brankáři vypadl kotouč a před českou bránou začaly pořádné manévry. V rychlém sledu si Dolejš poradil s několika dorážkami a teď hodně podržel český tým od pohromy.
     
    12:13
    První vyloučení zápasu, za katr odchází Chlopotov. Inkasuje menší trest za hákování.
     
    06:37
    Konečně bylo také rušno před Demčenkem. Tomeček zavezl kotouč za bránu, poté jej předložil na volného Beránka a ten hned z první vypálil. Bohužel pouze do betonů ruského gólmana, nicméně k vidění byla z našeho pohledu velice slibná akce.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 33. Osnovin (Timirev, Barabanov), 60. Timirev (Osnovin)


    Rusko: Demčenko (Perevozčikov) - Jefremov, Trijamkin, Několenko, Suchoročkin, Bereglazov, Garejev, Sorokin, Galin - Gimatov, Romansev, Sošnikov - Timirev, Osnovin, Barabanov - Michaljov, Busarov, Chlopotov - Bivaltsev, Kadějkin, Stalnov. Trenér: Jevgenij Koreškov.
    Česko: Dolejš (Lukáš) - Kvapil, Zadražil, Štencel, Gewiese, Jeník, Doudera, Urbanec, Doležal - Koblasa, Simon, Tomeček - Králík, Matúš, Rousek - Beránek, Březina, Stloukal - Hammerbauer, Němec, Wasserbauer. Trenér: Miroslav Přerost.

    Rozhodčí: Linus Öhlund, Mikael Nord - Johannes Käck, Tobias Nordlander
    bahis siteleri