Wolfsburg – Leverkusen 3:1 (kon.) | Stuttgart – Hannover 2:4 (kon.) | Fürth – Mönchengladbach 2:4 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
2:4 (2:0)
Hannover 96
Neděle 11.11.2012, 17:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    74
    Hannover právě vstřelil branku!

    Tak a dílo je zřejmě dokonáno. Boka fauloval ve vápně a rozhodčí nařídil třetí pokutový kop v tomto utkání. K míči se postavil střídající MOHAMMED ABDELLAOUE, který technickou střelou překonal Ulreicha.
     
    69
    Hannover právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelné !!! Hosté vstřelil třetí branku a otáčí stav utkání. Diouf dostal parádní přihrávku a řítil se sám na Ulreicha. Od domácího brankáře se míč pouze odrazil a střídající MOHAMMED ABDELLAOUE ho poslal do prázdné branky.
     
    66
    Hannover právě vstřelil branku!

    A hosté z ničeho nic udeřili. Diouf si ve vápně domácích zpracoval míč a poslal ho do ruky stuttgarského Tasciho a rozhodčí nařídil pokutový kop. K míči se postavil střídající JAN SCHLAUDRAFF, který kulatý nesmysl poslal přesně do pravého horního rohu a nedal Ulreichovi šanci.
     
    58
    Hannover právě vstřelil branku!

    A hostům se přeci jen povedlo snížit na rozdíl jediné branky. Stindl vyhrál na pravé straně souboj, poté přihrál na malé vápno, kde míč vyrazil pouze před sebe Ulreich. Nepříliš povedený zákrok potrestal ARTUR SOBIECH, který míč napálil do domácí branky.
     
    37
    Stuttgart právě vstřelil branku!

    A domácí jsou za svojí aktivitu odměněni druhou brankou. Hostující Hustzi fauloval unikajícího Gentnera a rozhodčí nařídil pokutový kop. K míči se postavil ostrostřelec VEDAD IBIŠEVIČ, který s přehledem překonal Zielera.
     
    21
    Stuttgart právě vstřelil branku!

    A hosté se dočkali zasloužené vedoucí branky. Z pravé strany parádně nacentroval Holzhauser, míč propadl na zadní tyč, kde si ho zpracoval CHRISTIAN GENTNER, který technickou střelou překonal Zielera.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 21. Gentner, 37. Ibiševič - 58. Sobiech, 66. Schlaudraff (pen.), 69. Abdellaoue, 74. Abdellaoue (pen.)

    Karty:   43. Kuzmanovič (STU), 74. Boka (STU) - 33. Hustzi (HAN), 49. Schmiedebach (HAN), 62. Diouf (HAN)


    VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Tasci, Niedermeier, Boka (80.Molinaro), Harnik (73.Okazaki), Kuzmanovič, Traore, Gentner, Holzhauser (77.Hajnal), Ibiševič
    Hannover 96: Zieler - Haggui, Eggimann, Cherundolo, Schulz, Schmiedebach, Hustzi (48.Schlaudraff), Stindl, Rausch, Sobiech (69.Abdellaoue), Diouf

    Rozhodčí: Brych - Borsch, Achmüller
    bahis siteleri