Lipt. Mikuláš – Trnava 2:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 6:2 (kon.) | Prešov – Trebišov 7:1 (kon.)
Pov. Bystrica – Senica 2:4 (kon.) | Detva – Michalovce 3:5 (kon.) | Bardejov – Prievidza 4:5 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
HK Gladiators Trnava
sk Neděle 18.11.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    52:55
    Boj o puk za bránou Liptovského Mikuláša vyhrali hostia, prihrávka na pravý kraj odkiaľ prichádza strela, ktorú mikulášsky brankár vyráža, následne sa z dorážky na druhej strane prezentoval ďalší hráč Trnavy, ale Palko v páde opäť úspešný!
     
    51:20
    Trnava opäť v útočnom pásme, strela Luptáka spomedzi kruhov skončila na betónoch Palka, následne sa puk odrazil za bránu, kde to obrana domácich opäť nejako nevyhodila, po pár sekundách znovu zasahoval Palko, ktorý je hlavnou postavou domácich.
     
    48:40
    Veľká mela pred bránou domácich, skoro sme boli svedkami štvrtého gólu. Hostia z Trnavy to skúšali na Palka azda tri, či štyri krát, posledné zakončenia spomedzi kruhov skončilo v jeho lapačke.
     
    42:51
    Macík sa teraz naozaj snažil o zvýšenie náskoku, najskôr to skúšal prihrávkou na voľného spoluhráča, po chvíli zakončil aj sám, keď jeho pokus vykryl brankár.
     
    39:18
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa v závere druhej tretiny dočkali vedenia, keď FRANTIŠEK POLIAČEK vypichol puk súperovi a osamotený pred bránou zakončil. Bez asistencie.
     
    32:33
    Trnava dala gól!
    Naozaj perfektná akcia hostí, ktorá končí aj gólom. Všetko to začalo protiútokom po pravej strane, kde Dalimír Jančovič potiahol puk, následne tento hráč prihrával na druhú stranu, kde iba dorážal TOMÁŠ HLUCH do, odkrytej časti mikulášskej brány. Asistencia: Dalimír Jančovič.
     
    31:33
    Ďalšia pekná akcia pre oko zarytého fanúšika domáceho tímu, všetko to začalo na ľavej strane útočného pásma domácich, po chvíli sa dostal puk medzi kruhy, kde Paukovček pálil iba do betónov Petroviča.
     
    29:50
    Už druhý krát v druhej časti hry sa dostal do úniku Maroš Piatka, tento krát to bolo v lepšej možnosti ako v tej prvej, zoči-voči brankárovi hostí zaváhal, keď sa neodhodlal ani na blafák, jeho strela skončila na vyrážačke Petroviča.
     
    24:20
    Cez pol ihriska sa perfektne pretlačil cez dvoch obrancov Piatka, jemu sa podarilo zakončiť, ale jeho pokus zlikvidoval na 2x brankár hostí, Petrovič.
     
    22:45
    Vylúčenie na strane hostí, za seknutie odchádza hráč Trnavy, Poláček.
     
    21:45
    Obrovská šanca Liptovského Mikuláša, Kubáň sa bránený obrancom dostával do samostatného nájazdu, jeho zakončenie pred brankárom skončilo iba na vyrážačke, pokračujeme za stavu 1:0.
     
    16:49
    Vylúčenie na domácej strane, ľadovú plochu opúšťa Kledrowetz.
     
    15:39
    Na ľadovej ploche je už aj lekár s nosítkami, toto sme na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši už dlho nevideli!
     
    14:47
    Rýchla akcia domácich, po ľavej strane sa presunul puk na pravú odkiaľ z prevej pálil Paukovček, jeho strelu tesne pred bránou tečoval obranca hostí, ktorý tak zabránil možno jasnému gólu.
     
    05:13
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa ujali vedenia v početnej výhode, nahodený puk od modrej v podaní Tomáša Devečku jemne pred brankárom tečoval kapitán domácich JURAJ KURIC, jeho jemný kontakt s pukom bol naozaj úspešný, keď prekonal brankára hostí Petroviča. Asistencia: Tomáš Devečka.
     
    04:16
    Domáci dobre tlačia súpera vo vlastnom pásme, strela Klepáča bola tečovaná Macíkom, ktorý mieril tesne nad.
     
    03:16
    Druhá presilovka pre domácich, Trnava teraz bola potrestaná za príliš veľa hráčov na ľade, vhadzuje sa po pravici brankára hostí.
     
    00:48
    Hneď v prvej minúte vylúčenia na strane hostí, svoj tím oslabil na dve minúty Jančovič.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 6. Kuric (Devečka), 40. Poliaček - 33. Hluch (Jančovič)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Pekárčik, Sajko, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK Gladiators Trnava: Petrovič (Orlík), Jančovič, Šišmič, Dudáš, Hluch, Grman, Šoltýs, Demo, Poláček, Baran, Bohunický, Schmidt, Lupták, Jančovič, Rybárik, Rosa, Lisoň, Mišura, Hubek.
    bahis siteleri