Litvínov – Sparta 2:3 (po pr.) | Zlín – Třinec 4:2 (kon.) | K. Vary – Chomutov 1:0 (po s.n.)
Vítkovice – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (po s.n.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
HC Kometa Brno
Úterý 20.11.2012, 18:15 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovickým se přece jen podařilo porestat faul Petrovického. Hruška nahrával na PETRA STRAPÁČE, ten si nabruslil do výhodnější pozice a prostřelil Faltera - 4:1. Asistence: Radim Hruška, Marek Malík.
     
    36:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté dokázali přece jen využít přesilovku! Hráči Komety se dobře strategicky postavili před Šindeláře, ale ve výhledu mu stáli také jeho vlastní spoluhráči, RADIM BIČÁNEK se napřáhl od modré a propálil vše - 3:1. Asistence: Jan Hruška, Tomáš Divíšek.
     
    28:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rehák poslal puk na rozjetého Ujčíka, ten viděl najíždějícího MICHALA BARINKU, který se před pár vteřinami vrátil z trestné lavice a v následném závaru přidává vítkovický urostlý bek třetí branku zápasu - 3:0. Asistence: Viktor Ujčík, Denis Rehák.
     
    21:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A vítkovická hala exploduje nadšením! Je tady druhý gól. Strapáč vybojoval puk u mantinelu, nahrál do jízdy RADIMU HRUŠKOVI, kterého si nikdo pro boj u mantinelu nevšímal, a ten svou šanci proměnil na výbornou - 2:0. Asistence: Petr Strapáč, Viktor Ujčík.
     
    21:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se protáhli do pásma, Roman nahrál na Svačinu, který prokličkoval až k brance, nahrál na číhajícího RUDOLFA HUNU, proti jehož střele se Trvaj nestačil přesunout - 1:0. Asistence: Vladimír Svačina, Ondřej Roman.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 22. Huna (Svačina, Roman), 22. Hruška R. (Strapáč, Ujčík), 29. Barinka (Ujčík, Rehák), 46. Strapáč (Hruška R., Malík) - 37. Bičánek (Hruška J., Divíšek)


    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Málek) - Voráček, Sloboda, Malík, Barinka, Rehák, Kovář, Kuba, Polák - Ujčík, Burger, Klimek, Roman, Huna, Svačina, Bartánus, Hruška R., Strapáč, Šedivý, Szturc, Húževka
    HC Kometa Brno: Trvaj (Falter) - Žižka, Kováčik, Valach, Bičánek, Valábik, Švrček, Malec - Erat, Holec, Čermák, Zohorna, Jenyš, Koreis, Petrovický, Hruška J., Němec, Divíšek, Wasserbauer, Dočekal, Vondráček

    Rozhodčí: Blecha, Minář - Gebauer, Lederer

    Diváci: 4 434
    bahis siteleri