Milevsko – Klatovy 4:2 (kon.) | Řisuty – Kobra 6:5 (po pr.) | Přerov – Vsetín 0:1 (pře.)
Val. Meziříčí – Poruba 2011 6:7 (po s.n.) | Opava – Havířov 2:4 (kon.) | Karviná (Baník) – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Frýdek-M. – Prostějov 5:3 (kon.) | SHK Hodonín – Chotěboř 9:3 (kon.) | Technika Brno – Kolín 8:3 (kon.)
Tábor – Sokolov 4:5 (po pr.) | Jablonec n/N – Klášterec nO 5:6 (po pr.) | Jindř. Hradec – Nymburk 4:5 (kon.)
Pelhřimov – Břeclav 4:1 (kon.)
konec
HK Baník Karviná
6:3 (0:1, 3:1, 3:1)
HK Nový Jičín
Sobota 24.11.2012, 17:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Karviná právě vstřelila branku!
    Hosté pokračovali ve své powerplay a před prázdnou brankou se ocitl VLADIMÍR LUKA, který při svém druhém zápase za Karvinou dává již třetí gól. Asistence: Pavel Kowalczyk.
     
    58:05
    Karviná právě vstřelila branku!
    Celá akce začala u Samiece, který parádně ze vzduchu zastavil vyhazovaný kotouč a prostřednictvím Blatoně jej předal Kowalczykovi, jehož ránu Šrámek vyrazil pouze před MARKA BADŽA, který neměl problém trefil prázdnou branku: Asistence: Pavel Kowalczyk, Jan Blatoň.
     
    55:34
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí i svůj čtvrtý gól dávají v přesilovce. Po střele Vnenka vznikl před Šrámkem závar, ve kterém se nejlépe zorientoval DAVID MIKŠAN a dorazil puk za čáru. Asistence: Lukáš Vnenk, Vladimír Luka.
     
    41:14
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    MIROSLAV ŠKUMÁT se dostal s pukem do brankoviště a podařilo se mu jej došťourat až za Iláše. Asistence: Pavel Zedník.
     
    33:24
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karviná to opět sehrála chytře. Mikšanovi se dobře ukázal Javín, který dostal přihrávku a Šrámek jeho ránu z první pouze vyrazil před MARKA BADŽA, který obrací skóre zápasu! Asistence: Miroslav Javín, David Mikšan.
     
    29:51
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tak jak první přesilovky domácím příliš nevycházely, tak naopak nyní dokazují, že mají jedny z nejlepších početních převah v lize. Několikrát si svižně vyměnili kotouč, nic složitého nevymýšleli a jednoduchou přímočarou kombinaci zakončuje tvrdou ranou David Mikšan. Puk poté nad Šrámka nadzvedl lehkou tečí BRANDON CONTRATTO.. Asistence: David Mikšan.
     
    29:13
    Karviná právě vstřelila branku!
    Mít na modré při přesilovce bombarďáky, jako Kowalczyk s Lukou, to prostě ve třech ustát nejde. rány obou jsou vražedné a tentokrát do sítě prošla ta z hole VLADIMÍRA LUKY. Bez asistence.
     
    20:43
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Tak to bylo opravdu bleskové! Michal Chvostek zavezl puk do pásma a před branku servíroval PETRU MACHÁČKOVI, který se nemýlil. Asistence: Michal Chvostek.
     
    19:26
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo pěkné. Vašut našel zpoza branky Skaloše, který minul, ale jeho rána se od zadního mantinelu odrazila na hůl MICHALA CHVOSTKA,který bekhendem poslal puk za bezmocného Iláše. Asistence: Marian Skaloš, Přemysl Vašut.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 30. Luka, 30. Contratto (Mikšan), 34. Badžo (Javín, Mikšan), 56. Mikšan (Vnenk, Luka), 59. Badžo (Kowalczyk, Blatoň), 60. Luka (Kowalczyk) - 20. Chvostek M. (Skaloš, Vašut), 21. Macháček (Chvostek M.), 42. Škumát (Zedník)


    HK Baník Karviná: Iláš (Smolka) - Javín, Sznapka, Kowalczyk, Krajíček, Vnenk, Zajac, Krause - Mikšan, Samiec, Luka, Nystedt, Contratto, Miczek, Kotásek, Blatoň, Rosůlek, Zuber, Blatoň, Rosůlek, Badžo
    HK Nový Jičín: Šrámek (Kozák) - Vašut, Gulda, Horák, Hruška, Chvostek F., Hradil - Mičulka, Brynecký, Kabeláč, Skaloš, Tomášek, Macháček, Škumát, Zedník, Chvostek M., Uhlár

    Rozhodčí: Šutara - Vengřín, Záviský

    Diváci: 250
    bahis siteleri