Vsetín – Vítkovice 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 0:0 (odl.) | Hr. Králové – Jihlava 2:5 (kon.)
Přerov – Třinec 2:8 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:3 (po pr.) | Chomutov – HC Kladno 3:2 (kon.)
Havířov – Kometa Brno 1:7 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 5:1 (kon.) | Slavia – K. Vary 1:5 (kon.)
HC Litvínov – Letňany 5:4 (po s.n.) | Písek – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 24.11.2012, 17:00 • Zimní stadion Písek • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    43:30
    Písek právě vstřelil branku!
    Krásná akce! Jakub Šuhaj našel od pravého mantinelu hůl osamoceného LUKÁŠE VOLFA, který z prostoru před brankovištěm pohotově zakončil. Asistence: Jakub Šuhaj, Vladimír Hanus.
     
    36:16
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté ubránili dvojnásobné oslabení a poté udeřili. RADOVAN CHVOJKA ranou z pravého kruhu k bližší tyči vyrovnává na 2:2. Asistence: Ondřej Bohuněk.
     
    21:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! VOJTĚCH BUDÍK se dostal k odraženému puku na levém kruhu a uklidil ho do prázdné klece, když se Pechek nestačil přesunout po předchozím zákroku. Asistence: Jakub Procházka, Michael Špaček.
     
    14:00
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! JAN MARCILIS se po tlaku svého týmu nejlépe zorientoval před pardubickou brankou a jako první se dostal k volnému kotouči na hraně brankoviště. Pohotovou dorážkou umístil puk do horní poloviny branky. Vejmelka se po kusu černé gumy marně natahoval. Asistence: Jiří Duchoň, Jakub Suchan.
     
    01:41
    Písek právě vstřelil branku!
    Své rychlé nohy ukázal JAKUB SUCHAN, který si na modré čáře nabruslil mezi dva pardubické beky, zmocnil se volného kotouče a několika svižnými kroky se dostal do samostatného úniku. Rychlým blafákem pak s přehledem propasíroval puk za Vejmelkova záda. Asistence: Vladimír Haus, Matěj Kajtman.

    Petr Eliáš

    Branky a nahrávky: 2. Suchan (Hanus, Kajtman), 14. Marcilis (Duchoň, Suchan), 44. Volf (Šuhaj, Hanus) - 22. Budík (Procházka, , Špaček), 37. Chvojka (Bohuněk)


    IHC Králové Písek: Pechek - Kajtman, Hájek, Hřebíček "C", Červinský, Koutenský, Hanus - Schwamberger, Suchan, Vlk, Duchoň, Šuhaj, Volf, Holub, Marcilis, Točík.
    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka - Divecký, Kalous "C", Procházka, Petric, Budík, Kracík - Chvojka, Panna, Polák, Kysela, Kuťák, Barkóci, Hlaváček, Bohuněk, Velínský, Špaček, Havrda, Drobný.

    Rozhodčí: Valenta - Kotyza, Malý
    bahis siteleri