Vsetín – Vítkovice 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 0:0 (odl.) | Hr. Králové – Jihlava 2:5 (kon.)
Přerov – Třinec 2:8 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:3 (po pr.) | Chomutov – HC Kladno 3:2 (kon.)
Havířov – Kometa Brno 1:7 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 5:1 (kon.) | Slavia – K. Vary 1:5 (kon.)
HC Litvínov – Letňany 5:4 (po s.n.) | Písek – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:5 (0:3, 1:2, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 24.11.2012, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    51:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece je na světě druhá branka domácích. Dlouhé nahození se odrazilo od zadního mantinelu a Radovan Pavlík ho poctivě dojel, načež rovnou vyzval ke skórování DRAHOŠE JEBAVÉHO. Ten se ke kotouči narovnal dobře a z první ho poslal do odkryté klece - 2:5. Asistence: Radovan Pavlík.
     
    33:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    První gól hostů v zápase, jenž se obešel bez jejich první formace. V přesilovce se na modré čáře odhodlal k nahození DAVID KOŠAŘ a protože Veselý nic neviděl, dukelskému bekovi vyšel záměr ještě lépe, než asi sám čekal. Druhý přesilovkový úder pro Jihlavu - 1:5. Asistence: Vojtěch Balaštík, Jiří Bambula.
     
    30:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Důležitá branka vrací hostům třígólové vedení. Znovu to bylo po hradecké chybě, když domácí obránce vymýšlel ve středním pásmu nesmysly a dopředu ujel Jan Mandát. Jihlavský špílmachr pak vybídl křižným pasem LUKÁŠE VYKOUKA, který zamířil přesně do bližšího růžku přesouvajícího se Veselého - 1:4. Asistence: Jan Mandát.
     
    22:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ospalá jihlavská defenzíva ale dovolila soupeři nejen první gólovku v zápase, ale o chvíli později i brankovou situaci. David Malík ještě z hranice brankoviště ani na několik pokusů neuspěl, pak ale poslal zadovkou přihrávku na modrou čáru MARTINU MATĚJČKOVI, který svou dělovkou nedal Vackovi šanci - 1:3! Asistence: David Malík, Marek Malinský.
     
    18:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté si svého soupeře rozebrali neskutečným způsobem. Už Lukáš Anděl vypadal, že bude střílet. Místo toho našel napříč pásmem Jana Mandáta, ani to ale ještě nebylo vše. Hostující kapitán totiž celou parádní akci vyšperkoval přihrávkou na LUKÁŠE JÍCHU, který už musel jen zamířit do prázdné brány. Přesilovka využita - 0:3. Asistence: Jan Mandát, Lukáš Anděl.
     
    14:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Druhý gól nabídli domácí svému soupeři sami. Špatnou rozehrávku vystihl na úrovni brankové čáry LUKÁŠ JÍCHA, vyjel až před Veselého, roztáhl si ho a pak mu poslal kotouč přesně mezi betony. Další kapky ze studené sprchy pro hradecký tým - 0:2. Bez asistence.
     
    12:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vyloučený hráč už naskočil na led, domácí na to ale včas nezareagovali a nikdo nevyjel naproti JANU MANDÁTOVI. Ten tak měl v pravém kruhu dost času přesně zamířit, o zbytek se postarali jeho spoluhráči, kteří zastínili hradeckému brankáři výhled - 0:1. Asistence: Lukáš Anděl.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 23. Matějček (Malík, Malinský), 52. Jebavý (Pavlík) - 13. J. Mandát (Anděl), 15. Jícha, 19. Jícha (J. Mandát, Anděl), 31. Vykouk (J. Mandát), 34. Košař (Balaštík, Bambula)


    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Petr) – Skála, Bezděk, Novák, Souček, Matějček, Voříšek, Havránek – Matouš, Malinský, Gančarčík, Voženílek, Šeps, Jebavý, Pavlík, Malík, Pilař "C", Klemenc. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Dukla Jihlava: Vacek (Svoboda) – Čermák, Brussmann, Košař, Žuček, Půža, M. Mandát, Port – J. Mandát "C", Balaštík, Dvořák, Bambula, Hotař, Beran, Jícha, Vykouk, Anděl. Trenér: František Zeman.

    Rozhodčí: Barek – Holeček, Machač.
    bahis siteleri