Club Bruggy – Mechelen 1:1 (kon.) | Anderlecht – Cercle Bruggy 2:1 (kon.) | Charleroi – Kortrijk 2:0 (kon.)
Waregem – Beerschot 0:0 (kon.) | Leuven – Gent 1:1 (kon.) | Lierse – Mons 0:3 (kon.)
konec
Club Bruggy KV
1:1 (0:0)
YR KV Mechelen
Sobota 01.12.2012, 20:00 • Jan Breydelstadion • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    72
    Mechelen právě vstřelil branku!


    Hosté to přece dokázali! Nejen že se jim podařilo přečkat tlak domácích "pouze" s jedním inkasovaným gólem, ale poté, co domácí Bacca nevyužil několik svých šancí, přichází trest v podobě branky NICKLASE PEDERSENA, který využil chyby domácích, kdy Larsen sám příliš snadno ztratil v souboji s Cordarem míč, ten přihrává právě Pedersenovi, který ač těsně bráněn Stenmanem, prostrkává míč pod tělem nešťastného Kujoviče.
     
    48
    Bruggy právě vstřelily branku!


    BJÖRN VLEMINCKX je prvním hráčem, který dává v dnešním utkání gól! Po hlavičce Meuniera se dostává vysoký míč k Vleminckxevi, ten sice ideální okamžik ke střele prováhal, ale nakonec střílí z velmi ostrého úhlu, a míč končí v síti! Krásná oslava Vleminckxovo dnešního narozenin.

    Martin Dvořák

    Branky: 48. Vleminckx - 72. Pedersen

    Karty:   43. Hoefkens (BGY), 47. Verstraete (BGY), 80. Larsen (BGY), 85. Donk (BGY) - 31. Ghomsi (MEC), 38. Bateau (MEC)


    Club Bruggy KV: Kujovič - Hoefkens, Donk, Larsen, Buysse - Van Acker, Verstraete (67. Stenman), Jørgensen (46. Meunier), Lestienne - Vleminckx, Bacca (77. Tchité)
    YR KV Mechelen: Pacovski - Van Hoevelen, Bateau, Biset, Van Loo - Ghomsi, Iddi (90+2 Diabang), Destorme (63. Enevoldsen), Henkens - Cordaro (90+3 Junker), Pedersen

    Rozhodčí: Serge Gumienny
    bahis siteleri