Slavia – Chomutov 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 2:6 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 1:3 (kon.)
Přerov – Zlín 2:10 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:2 (kon.) | Motor ČB – Hr. Králové 3:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 2:4 (kon.) | Písek – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Havířov – Vsetín 5:1 (kon.)
HC Litvínov – HC Kladno 1:2 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:6 (1:0, 1:5, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 01.12.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Jihlava ještě v poslední dvacetiminutovce pečetila svůj triumf za plný bodový zisk a v Kotlině vítězí vysoko 6:2. Rebelové tak ani tentokrát nezískali body. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny je to pro dnešek vše a já vám přeji hezký zbytek víkendu. (14:15:03)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Hosté drží puk na svých holích ve středním pásmu a čekají na závěrečný hvizd.
     
    58:30
    Lukáš Anděl ještě chtěl zvýšit vysoký náskok svého týmu, jenže jeho střela z levé strany, jež mířila ke vzdálenější tyčce, skončila na Novákově vyrážečce.
     
    58:00
    Po přerušení hry se vhazuje ve středním pásmu, Zápas se už jen dohrává.
     
    57:00
    Stále sledujeme stejný obrázek hry. Jihlava kontroluje dění na ledě a Rebelové se snaží alespoň o snížení, což jim však pevná soupeřova obrana neumožňuje.
     
    55:44
    Dukla právě vstřelila branku!

    Vypadá to, že je rozhodnuto definitivně, protože Jihlava zvyšuje už na 6:2! Po nahrávce Jana Mandáta si srovnal puk na holi LUKÁŠ ANDĚL a svižnou střelou zápěstím z prostoru mezi kruhy skóroval k Novákově levé tyčce! Asistence: Jan Mandát, Roman Čermák.
     
    54:50
    Úroveň hry výrazně odpadla, za což může nepochybně i průběžný stav, který je 5:2 pro Jihlavu, Rebelové se stále hodně trápí, neví, jak vyzrát na soupeřovu obranu.
     
    53:52
    Další hromadná strkanice, tentokrát v blízkosti střídaček.
     
    53:20
    Dukla hraje ve velké pohodě, drží puk převážně na svých holích a zatím vůbec nepřipouští nějaké závěrečné drama, k němuž by mohlo dojít při snížení Havlíčkobrodských.
     
    52:20
    Dukla se usídlila v útočném pásmu a o další střelecký projektil svého týmu se postaral agilní Lukáš Anděl, který z velkého úhlu nastřelil povyjetého brankáře Nováka.
     
    51:47
    David Vala teď prokázal velké sebevědomí, když si to při rozehrávce namířil před bránu svého gólmana Nováka, kde musel obcházet kličkou jihlavského útočníka. Kotouč ale udržel.
     
    50:56
    Hráči obou týmů teď svádějí souboj o puk v rohu jihlavského pásma. Rebelové by se potřebovali dostat na delší dobu k puku a co nejdříve snížit.
     
    49:40
    Jihlava se hnala do útočného pásma. vše končí odpískaným postavením mimo hru, po němž se bude vhazovat ve středním pásmu blíže modré čáře Rebelů.
     
    48:10
    Hraje se v těchto chvílích především ve středním pásmu, což pochopitelně vyhovuje mnohem více hostům kteří vedou o tři branky a jdou si pro 3 body.
     
    46:40
    Na lavici hanby usedají David Hubert na 2 minuty za vražení na hrazení, 2 minuty za hrubost plus osobní trest na 10 minut, Roman Čermák a Jan Mandát (všichni JIH) 2 minuty za hrubost, Matias Mäki, Marek Bancíř a Filip Nováček (všichni HBR) 2 minuty za hrubost.
     
    46:40
    V rohu pásma Jihlavy byla přerušena hra, po čemž se strhla hromadná bitka. Rozhodčí teď zřejmě čeká tvrdá práce, protože musí udělit všem zúčastněným tresty.
     
    46:30
    Filip Nováček se probil velkým důrazem až do předbrankového prostoru, jenže měl příliš velkou rychlost na to, aby stihl zblízka lépe zakončit!
     
    45:27
    Opět David Vala o sobě dal vědět ranou od modré čáry, jenže ta neskončila o nic lépe než ty předchozí. Opět se zaskvěl Dominik Svoboda.
     
    44:52
    Jihlava teď musí čelit územní převaze svého soupeře z Kotliny, jenže ten stále hledá neúspěšně cestu do vyloženější gólové pozice. Domácí pořád mají tříbrankové manko.
     
    44:21
    Další projektil vyletěl od modré čáry a znovu se o něj postaral dnes střelecky hodně aktivní David Vala. Puk však letěl jen doprostřed brány a Dominik Svoboda měl lehkou práci.
     
    44:00
    David Vala pálil od modré čáry, ale provětral jen připravené betony gólmana Svobody, který zatím chytá velmi dobře a je velkou oporou svého týmu.
     
    43:27
    Další vyhození Dukly. rebelové zatím nemohou najít účinný recept na kompaktní a dobře se pohybující obranný blok Jihlavy a čas jim rychle utíká.
     
    42:58
    Jihlava však přetlačila svého regionálního soka na vhazování ve svém pásmu a ihned se osvobodil dlouhým vyhozením. Rebelové se musejí vracet zpátky.
     
    42:47
    Rebelové kombinovali v blízkosti Svobody brány a faulu za vlastní bránou se dopustil Tomáš Kochánek (JIH), jenž je potrestán na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl. Skvělá šance pro domácí.
     
    42:17
    Hříšníkem se stal David Hubert (JIH), jenž se provinil podražením.
     
    42:00
    Signalizovaný výhoda pro domácí tým, který nyní bez brankáře v šesti hráčích zkouší skórovat, ale jihlavská obrana je pevná jako kámen.
     
    41:28
    Jihlava hraje ve velké pohodě a stále tahá z delší konec pomyslného provazu. Simon Bern střílel z velkého úhlu, ale jeden z Reblů mu vložil do cesty dvou hůl a kotouč skončil v ochranné síti.
     
    40:54
    Jihlava podnikla hned na začátku závěrečného dějství několik útočných výpadů, ale brankář Novák musel zasahovat až po střele Lukáše Anděla z levé strany, jíž lapil do náruče a přerušil hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část s sebou přinesla málo vídanou kanonádu, k vidění bylo hned 6 branek! Hned pět z nich nasázeli do soupeřovy brány Jihlavané, čímž se ujali vysokého vedení 5:2 a mají skvěle nakročeno k zisku dalších tří bodů. Naopak Rebelové mohou litovat zbytečných chyb v obraně, díky jejichž potrestání jim Dukla odskočila na tříbrankový odstup. Před závěrečným dějstvím, jež začne přibližně v 13:38, vede Jihlava v Kotlině 5:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Martin Polák poslal za brankou puk na hůl Patrika Málka, který zkoušel z velkého úhlu zaskočit gólmana Svobodu střelou na bližší tyč. Jihlavský gólman si však situaci pohlídal.
     
    39:00
    Matias Mäki teď prokázal šikovné ruce a hokejovou chytrost, když se prosmýkl středem jihlavské obrany až do zakončení. Sice byl tísněn, ale i tak zakončil z mírného úhlu na pravé straně do Svobodova betonu, po čemž střílel k přední tyčce i při dorážce, jenže rovněž neúspěšně.
     
    38:10
    Mladí hokejisté z Jihlavy teď diktují tempo hry. Nyní se při hře 4 na 4 usadili v útočném pásmu a neustále dorážejí na brankáře Nováka, který se musí mít stále na pozoru.
     
    37:39
    Sudí vykázal za katr Davida Košaře (JIH) za hrubost a Michala Semráda (HBR) za sekání.
     
    37:15
    Havlíčkobrodský soubor se dopustil nepřesnosti při své rozehrávce a kotouč skončil z holí jeho hráčů jen na odpískaném zakázaném uvolnění.
     
    36:39
    V témže čase dochází ke změně v havlíčkobrodském brankovišti, kde Vítka Vaněčka nahradil jeho kolega Čeněk Novák.
     
    36:39
    Dukla právě vstřelila branku!

    Totální destrukce dezorientované havlíčkobrodské obrany pokračuje a Dukla vede už od tři branky! Kotouč obešel destinace Lukáš Anděl - Lukáš Jícha - JAN MANDÁT, přičemž posledně jmenovaný měl dostatek času a prostoru k tomu, aby zblízka poslal kotouč polovysokou střelou mimo dosah Vaněčkovy lapačky! Asistence: Lukáš Jícha, Lukáš Anděl.
     
    35:43
    Dukla je teď na koni, ale její územní převahu teď domácí dokázali narušit, když si postupnou kombinací vytvořili v útočném pásmu palebnou pozici. Z prostoru kruhů mířil nad Svobodův beton David Vala, jenže puk skončil v lapačce připraveného gólmana hostů.
     
    34:42
    Dukla právě vstřelila branku!

    Neuvěřitelná kanonáda pokrčuje dále a Jihlavě přináší dvoubrankový náskok! V signalizované výhodě hostů se kotouče ujal JIŘÍ SEVERA, jenž svým přesným projektilem rozechvěl síťku za Vaněčkovými zády a hodně zkomplikoval domácím Rebelům cestu za bodovým ziskem! Bez asistence.
     
    34:21
    Oba celky hrají v plném počtu. Kotouč se teď potuluje především v prostoru středního pásma.
     
    33:50
    Dukla právě vstřelila branku!

    S góly se nám teď v Kotlině roztrhl pytel a Jihlava znovu vede! Nejdříve nenašel svou nahrávkou před branku tísněný Filip Nováček nikoho ze spoluhráčů, po čemž hosté založili rychlý protiútok, na jehož konci pálil zblízka LUKÁŠ ANDĚL a svou střelou vyzrál na Vítka Vaněčka! Asistence: Lukáš Jícha, Jan Mandát.
     
    32:21
    Domácí zbytečně oslabil vyloučením v útočném pásmu David Krajhanzl (HBR), který se dopustil sekání. Hraje se 4 na 4.
     
    32:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je rychlá odpověď Rebelů, kteří po několika sekundách využívají dvojnásobnou přesilovku a srovnávají s Duklou krok! Po střele Matiase Mäkiho z pravé strany se kotouč rychle odrazil od zadního mantinelu zpět před brankoviště, kde číhal volný ŠTĚPÁN MOZR a v pádu poslal puk přesně k tyčce odkryté brány, kde se nestihl brankář Svoboda včas přesunout! Asistence: Matias Mäki, David Vala.
     
    31:57
    Havlíčkův Brod má skvělou možnost odpovědět. Hosté si znovu počínali za hranicí pravidel, na lavici hanby putuje Michal Mandát (JIH) za podražení. Dvaašedesát sekund budou hrát domácí přesilovku 5 na 3.
     
    31:37
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak to je studená sprcha pro havlíčkobrodskou družinu, hokejisté z krajského města se ujímají vedení! Jiří Severa vysunul do úniku JAROSLAVA HOTAŘE, který z bezprostřední blízkosti uklidil kotouč přesně k tyčce! Asistence: Jiří Severa.
     
    30:59
    Simon Beran (JIH), střelec jihlavské branky, si pořádně vyšlápl v rohu brodského pásma na Tomáše Ludvíka, který se drží za nohu a nevypadá to s ním vůbec dobře. Jihlavský hráč dostává zcela po právu 2 minuty za napadení.
     
    30:00
    Matias Mäki rozkmital své rychlé nohy, nasprintoval za obranu hostů a zblízka pálil pod horní tyčku, jenže výtečně zasáhl svým ramenem pozorný Dominik Svoboda a zamezil jisté pohromě!
     
    29:30
    Hosté se dostali do několika slibných situací kolem brankáře Vaněčka, jenže k zakončení, jež by bylo hodně nebezpečné, jim vždy chyběl krok.
     
    28:55
    Rebelové se pokoušeli o rychlou odpověď, jenže je zastavil v rychlém přechodu do útočného pásma offside. Vhazuje se ve středním pásmu, blíže pásmu hostů.
     
    28:11
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlava využívá přesilovou hru a je vyrovnáno! Lukáš jícha poslal z rohu pásma nádhernou nahrávku na úplně volného SIMONA BERANA, který úplně sám před brodským brankovištěm vypálil bez přípravy a nedal přesouvajícímu se brankáři Vaněčkovi ani nejmenší šanci zasáhnout! Asistence: Lukáš jícha, Jiří Severa.
     
    27:25
    Hosté už jsou nastěhování v útočném pásmu v rozestavení velkého pětiúhelníku. Zatím se jim přes dobře napadající Rebely nedaří zakončit.
     
    26:42
    Brodský soubor ihned po vhazování nic nevymýšlel ve svém obranném pásmu a nejkratší cestou rychle odpálil kotouč do uctivé vzdálenosti od své brány.
     
    26:33
    Hosté se usadili při hře 4 na 4 v útočném pásmu, kde manipulovali s kusem černé gumy a vytěžili z toho přesilovou hru. Hříšníkem z řad domácích se stal Rostislav Klofáč (HBR) za držení protihráče.
     
    25:05
    Od modré čáry pálil Václav Půža do Vítka Vaněčka a na druhé straně od pravého mantinelu střílel Matias Mäki. Ani jeden z hokejistů však neuspěl.
     
    24:45
    Z pravé strany, ve značném úhlu, pálil do brankáře Svobody na přední tyč Martin Polák. David Košař (JIH) a Martin Polák (HBR) se do sebe po odpískání pustili a dostali 2 minuty za hrubost.
     
    24:00
    Znovu se ocitl v obrovské šanci David Hubert, jenže ani tentokrát se mu nepodařilo zblízka usměrnit kotouč za záda spolehlivě chytajícího Vítka Vaněčka!
     
    23:45
    Jihlava nabrala rychlost a jako blesk se řítila k Vaněčkově brance. Do útočného pásma se sice dostala, jenže neobešlo se to bez postavení mimo hru.
     
    23:30
    Hra se nám teď rychle přesouvá ze strany na stranu, což však s sebou přináší minimum slibnějších příležitostí na vstřelení branky. Na ledě dominují v těchto chvílích obě obrany.
     
    22:40
    Sledujeme teď především tuhý a dlouhý boj o střed bole, který je zatím nerozhodný. Ani jednomu z týmů se nedaří na delší dobu získat puk pod kontrolu a založit útok.
     
    21:40
    Do obrovské šance se hnal David Hubert, jenže zblízka si vylámal zuby na skvěle postaveném brankáři Vaněčkovi, který i tentokrát drží čisté konto!
     
    21:45
    Další útočná akce hostů byl přerušena a domácí se opět osvobodili dlouhým vyhozením. Přesilovka Dukly se pomalu chýlí ke svému konci.
     
    21:00
    Rebelové se však osvobodili a už dlouhou dobu drží hru daleko od své svatyně. Sluší se podotknout, že velmi dobře bruslí a napadají jihlavskou rozehrávku hned v jejím zárodku.
     
    20:30
    Nyní už se seskupili do přesilovkového postavení v prostoru kolem brankáře Vaněčka, kde si vyměňují puk a hledají si místo k nebezpečnější střele.
     
    20:08
    Hosté pokračují v přesilové hře, jíž si přenesli do prostřední části z první dvacetiminutovky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dvacetiminutovka je za námi. Přinesla hodně zajímavý hokej, který s sebou přinesl spoustu šancí na obou stranách. Vedení se ujali v přesilové hře domácí Rebelové, když se zblízka prosadil ve výtečné formě hrající Liridon Dupljaku. Před 2. třetinou, jež začne přibližně v 12:47, vede Havlíčkův Brod v derby nad Jihlavou 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:52
    Liridon Dupljaku (HBR) se provinil ve středním pásmu pádem pod nohy, za což si odnáší 2 minuty na lavici hanby.
     
    19:30
    Lukáš Jícha si vybruslil z rohu pásma a vypálil trestuhodně volný z mezikruží. Gólman Vaněček pohotově zakročil a utěsnil prostor u přední tyčky proti dvěma rychlým dorážkám Jiřího Severy!
     
    18:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využili velkého tlaku a ujímají se vedení! Kotouč putoval po ose Štěpán Mozr - Matias Mäki - LIRIDON DUPLJAKU, přičemž posledně jmenovaný využil dostatek času a prostoru před soupeřovým brankovištěm a propálil brankáře Svobodu! Asistence: Matias Mäki, Štěpán Mozr.
     
    17:20
    Hned bylo před brankářem Svobodou pořádně horko! Před jeho brankou se rozproudila dlouhá přetlačovaná, jež vyústila v několik projektilů z bezprostřední blízkosti, ale hostující gólman si poradil!
     
    16:58
    Matias Mäki vypálil z kruhu na vzdálenější tyčku, ale sem se vrhla hbitá Svobodova lapačka. Faulem si vypomohl Tomáš Kochánek (JIH) a dostal 2 minuty za napadení.
     
    15:33
    Daniel Dvořák vybruslil z rohu pásma a vypálil nepříjemný projektil, ale gólman Vaněček zakročil betony a zasáhl i proti dorážce Jiřího Bambuly! Důležitý zákrok mladého maskovaného muže domácích!
     
    14:15
    Nahozený kotouč z dálky se stal snadnou kořistí pro gólmana Vaněčka, který si ztlumil kotouč holí a před dojíždějícími útočníky soupeře raději přerušil hru.
     
    13:20
    Do střelecké příležitosti se však mladíci z krajského města Vysočiny neprobili, neboť byl jejich postup zastaven hvizdem kvůli postavení mimo hru.
     
    13:00
    I mladí bojovníci z Kotliny se dokázali ubránit bez úhony. Nyní napadají rozehrávku svého soupeře, který si s tím zatím dokázal poradit a posouvá se blíže k brankáři Vaněčkovi.
     
    12:05
    Vladimír Port vystřelil od modré čáry a jeho pokus ještě tečoval těsně před brankářem Vaněčkem Jiří Bambula, ale puk letěl pomalu a opora Rebelů neměla problém zasáhnout.
     
    11:47
    Hosté se už postavili v útočném pásmu.
     
    10:56
    Havlíčkův Brod byl úspěšnější v situaci na vhazování a okamžitě se osvobodil dlouhým vyhozením Jihlava rozehrává od své brány a proti napadajícím Rebelům se jí nedaří rozjet útok.
     
    10:41
    Za záchranou brzdu proti unikajícími Jaroslavu Hotařovi zatáhl Tomáš Ludvík (HBR) a odsedí si 2 minuty za podražení.
     
    09:40
    Lukáš Vykouk využil dostatek prostoru a času v mírném úhlu na levé straně a svižnou střelou mířil do bližšího horního růžku, kam však vyletěla hbitá vyrážečka gólmana Vaněčka.
     
    09:00
    Jihlava je kompletní a Rebelové svou první přesilovku využít nedokázali. Rozhodně ji nemohou hodnotit pozitivně, protože brankář Svoboda měl minim práce.
     
    08:00
    Havlíčkův Brod se teď při přesilové hře hodně trápí, když se mu vůbec nedaří získat puk do své moci a nastěhovat se k brankáři Svobodovi. Naopak, na pozoru se musí mít spíše Vítek Vaněček.
     
    06:10
    David Vala se nerozpakoval s pukem na modré čáře a vyslal svižnou střelu, jež však úspěchem neskončila. Hosté nakonec získali puk a osvobodili se vyhozením až k brankáři Vaněčkovi.
     
    06:50
    Jiří Severa (JIH) se stává prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu. Dvouminutový trest si odpyká za vražení na hrazení.
     
    06:15
    Lukáš Jícha využil solidního palebného prostoru v prostoru pravého kruhu a rychle vypálil na přední tyč, jenže zde číhal připravený Vítek Vaněček.
     
    05:45
    Dukla se řítila do útočného pásma a rychlý přechod do soupeřova území jí vyšel, jenže nebylo z toho nic kvůli postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.
     
    05:10
    Ondřej Hlídek si sklepl holí do jízdy nahrávku na útočné modré čáře a hnal se do úniku, jenže poslední klička na bránícího hráče Jihlavy mu nevyšla. Hrát mohou hosté.
     
    04:38
    V Kotlině zatím sledujeme oboustranně atraktivní hokej, u kterého se diváci v ochozech rozhodně nenudí. Šancí se rodí před oběma brankami dostatek.
     
    04:00
    Jan Brussmann stál na konci jihlavské kombinace a svou střelou od modré čáry provětral dobře postaveného Vítka Vaněčka, reprezentanta do 17-ti let.
     
    03:45
    Simon Beran projel středním pásmem a zakončoval od pravého mantinelu, jenže jeho střelu zblokoval daleko od Vaněčkových tyčí Dominik Cívka.
     
    03:10
    Liridon Dupljaku se nemazal s pukem na holi v prostoru levého kruhu a jeho svižnou střelu zápěstím schoval ve své lapačce připravený Dominik Svoboda.
     
    02:30
    Matias Mäki jel od modré čáry sám na bránu po nahrávce Tomáše Ludvíka, jenže neměl potřebnou rychlost a trefil jen dobře postaveného gólmana Svobodu.
     
    02:05
    Po nahrávce zpoza brány promáchl Patrik Málek a kupředu se hnali hosté. Václav Půža však trefil jen výstroj pozorného gólmana Vaněčka, který podržel svůj tým.
     
    01:30
    Liridon Dupljaku zachytil na modré čáře rozehrávku soupeře a hnal se na gólmana Svobodu, jenže vracející se Jan Brussman mu vypíchl kotouč!
     
    00:56
    Gólman Svoboda teď musel proti nahozenému puku vyjet daleko ze svého pásma a chtěl jej odpálit do bezpečí, jenže puk se dostal na hůl Rebelů a muž jihlavského brankoviště si musel připsat hned dva zákroky proti dotírající dvojici Matias Mäki - Liridon Dupljaku.
     
    00:14
    Jihlava byla úspěšnější na úvodním vhazování ve středovém kruhu a rozjíždí zpoza své brány útočnou akci. Rebelové se ihned snaží její rozehrávku napadat.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Dnešní zápas bude mít ještě větší náboj díky tomu, že za Jihlavu dnes nastupuje obránce Radim Žuček, který nedávno působil v Havlíčkově Brodě.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Vaněček (od 37. Novák) - Cívka (A), Klofáč, Bancíř, Krajcigr, D. Vala (A) - Ludvík (C), Hlídek, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Dupljaku, Mäki.

    HC Dukla Jihlava:
    Svoboda (Vacek) - Čermák, Brussman, Košař, Žuček, Půža, M. Mandát, Kochánek, Port (A) - Hubert, Severa, J. Mandát (C), Balaštík, D. Dvořák, Mahút, Bambula, Hotař, Beran (A), Jícha, Vykouk, Anděl.

    Rozhodčí:
    Tomáš Veselý - Jiří Buček, Tomáš Kukeně.
     
    Vzájemné zápasy v probíhající sezoně:

    Jihlava - Havlíčkův Brod 2:1sn
    Havlíčkův Brod - Jihlava 0:5
    Jihlava - Havlíčkův Brod 5:0
     
    Dukla se nachází ve zcela odlišné situaci než její krajský rival. Od začátku probíhajícího soutěžního ročníku získává obrovský přísun extraligových bodů, když kosí jednoho soupeře za druhým. O jejím aktuálním rozpoložení dokonale svědčí posledních 12 odehraných duelů, v nichž odjížděla z ledu poražena v jediném případě, když v prostředí lídra z Liberce prohrála 1:5. Není proto vůbec překvapením, že mladým hokejistů z metropole Vysočiny aktuálně patří 2. příčka v tabulce skupiny Střed. Proti bojovníkům z Kotliny navíc ztratili zatím jen jeden bod.
     
    Rebelové se od 4. kola, kdy porazili Hradec Králové na svém ledě 3:2, hodně trápí. Od té doby neuhráli ani jeden bod, přičemž k němu měli hned v několika případech hodně blízko. Názorným příkladem jsou dva zápasy z posledních tří kol, když nejdříve Havlíčkův Brod doma proti Pardubicím inkasoval na 2:3 pouhých 9 sekund před koncem a včera prohrál pod Ještědem na kluzišti Bílých Tygrů, aktuálního lídra tabulky, stejným výsledkem. Jihlavě má dnes rozhodně co oplácet.
     
    Příjemné sobotní poledne, srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině. Jsem moc rád, že jste si udělali čas na sledování dnešního online přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Dukla Jihlava v rámci 24. kola extraligy staršího dorostu. Jedná se o prestižní derby Vysočiny, tak doufejme, že předváděná hra nás rozhodně nudit nebude. Utkání začíná v 12:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. Dupljaku (Mäki, Mozr), 33. Mozr (Mäki, D. Vala) - 29. Beran (Jícha, Severa), 32. Hotař (Severa), 34. Anděl (Jícha, J. Mandát), 35. Severa, 37. J. Mandát (Jícha, Anděl), 56. Anděl (J. Mandát, Čermák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (od 37. Novák) - Cívka (A), Klofáč, Bancíř, Krajcigr, D. Vala (A) - Ludvík (C), Hlídek, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Dupljaku, Mäki.
    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Vacek) - Čermák, Brussman, Košař, Žuček, Půža, M. Mandát, Kochánek, Port (A) - Hubert, Severa, J. Mandát (C), Balaštík, D. Dvořák, Mahút, Bambula, Hotař, Beran (A), Jícha, Vykouk, Anděl.

    Rozhodčí: Tomáš Veselý - Jiří Buček, Tomáš Kukeně.
    bahis siteleri