Nijmegen – Breda 1:1 (kon.) | Groningen – Heracles 2:0 (kon.) | Utrecht – Alkmaar 2:1 (kon.)
Arnhem – Kerkrade 3:0 (kon.)
konec
SBV Vitesse Arnhem
3:0 (2:0)
Roda JC Kerkrade
Neděle 02.12.2012, 16:30 • Gelredome • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    62
    Arnhem právě vstřelil branku!
    A v pokračující akci se dostává do již tříbrankového vedení! Přesný centr z pravé strany v podání Tomáše Kalase našel v pokutovém území Bonyho, který v těžké pozici zakončil jen do břevna. Odražený balon však dokázal za záda brankáře Kurta dostat svým druhým zásahem večera JONATHAN REIS.
     
    42
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Skvělý výkon domácím přináší po další pěkné akci druhou branku dnešního střetnutí .Obránce van der Heijden našel na půlící čáře Bonyho, ten nelenil a ihned vyslal vpřed JONATHANA REISE, který v klidu udělal kličku vyběhnuvšímu Kurtovi a pohodlně skóruje do prázdné klece, 2:0!
     
    10
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Domácí favorit utkání jde do bleskového vedení! Akci po pravé straně, která šla přes Ibarru dostal na hranici vápna MARCO VAN GINKEL, který přízemní střelou k levé tyči posílá Vitesse do vedení 1:0. Kurto na ránu nadějného mladíka nedokázal reagovat, a tak musí už po deseti minutách lovit míč ze sítě.

    Martin Mišovec

    Branky: 10. van Ginkel, 42. Reis, 62. Reis

    Karty:   83. van Ginkel (ARN) - 32. Hempte (KER)


    SBV Vitesse Arnhem: (4-3-3) Velthuizen - Kalas, Kashia, van der Heijden, van Aanholt - van Ginkel (85. Mori), Bony, Janssen - Ibarra (59. Havenaar), Reis (75. Cziommer), Kakuta.

    Trenér: Fred Rutten

    Roda JC Kerkrade: (4-3-3) Kurto - Monteyne, Biemans, Kadár, Hempte - Hupperts (73. Hupperts), Danilo, Németh - Fledderus, Affane (82. Ramzi), Malki.

    Trenér: Ruud Brood

    Rozhodčí: Jonathan Lardot