Trenčín – Orange 20 5:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
5:2 (3:0, 1:1, 1:1)
HK Orange 20
sk Úterý 04.12.2012, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:38
    Trenčín dal gól!
    Do prázdnej bránky stanovil skóre stretnutia ešte RADOSLAV TYBOR. Asistencie: Peter Sojčík, Richard Lelkeš.
     
    40:33
    HK Orange 20 dalo gól!
    Dvadsiatka začala tretiu tretinu stále hrať v presilovej hre, a dokázali ju mladíci aj využiť.K dorážke pred Škrečkom sa dostal ANDREJ BÍREŠ a je znížené. Asistencie: Richard Buri, Richard Mráz.
     
    35:09
    Trenčín dal gól!
    Nakoniec vidíme gól aj z hokejky domácich hráčov. To, či visel na vláske, o tom nemusíme polemizovať. Po Tyborovom priťuknutí vnikol do pásma poľahky RICHARD LELKEŠ, z osi klziska vystrelil a vymietol pekne ľavý horný roh bránky mladíkov. Asistencie: Radoslav Tybor, Peter Sojčík
     
    26:54
    HK Orange 20 dalo gól!
    Trenčania posadnutí útočením zabudli trošku na zadné vrátka, ktoré nechali doslova otvorené pre RICHARDA MRÁZA, ktorý unikol a v samostatnom nájazde prepasíroval puk medzu Škrečkove betóny. Asistencie: Juraj Bezúch.
     
    18:23
    Trenčín dal gól!
    Presilovka využitá. Trenčania to zahrali vcelku umne, puk sa dostal na modrú čiaru, odkiaľ ho TOMÁŠ BOKROŠ poslal do bránky, hoci sa nám zdalo, že puk bol tečovaný. Asistencie: Peter Sojčík, Radoslav Tybor.
     
    05:52
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa opäť usadila v pásme na dlhšie, Gašparovič našiel peknou prihrávkou cez útočné pásmo na modrej JAROSLAVA KOMU. Ten si puk posunul, oprel sa od neho a ukážkovo zavesil. Asistencie: Jakub Gašparovič, Rostislav Marosz.
     
    04:36
    Trenčín dal gól!
    Trenčania teraz zatlačili reprezentantov do 20 rokov pred ich brankárom, pekne si rozhodili celú päticu brániacich hráčov, ktorá si nevšimla, ako si TOMÁŠ BOKROŠ nabehol od modrej pred bránkou, dostal prihrávku a ponad Nagyovu lapačku zakončil. Asistencie: Peter Sojčík, Radoslav Tybor.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 5. Bokroš (Sojčík, Tybor), 6. Koma (Gašparovič, Marosz), 19. Bokroš (Sojčík, Tybor), 36. Lelkeš (Tybor, Sojčík), 60. Tybor (Sojčík, Lelkeš) - 27. Mráz (Bezúch), 41. Bíreš (Buri, R. Mráz)


    HK DUKLA Trenčín: Škrečko – Imrich, Koma, Bagin, T. Bokroš, E. Bednár, Vizváry, Biro, Habšuda – Jak. Gašparovič, Marosz, T. Klíma – Sojčík, Lelkeš, Tybor – Jakúbek, Broska, Mikula – Šišovský, Adamec, P. Kopecký.
    HK Orange 20: A. Nagy – Rusina, Buri, Luža, Nechala, Tóth, Korim, M. Bednár, Pospíšil – B. Mráz, B. Rapáč, D. Hudec – Bezúch, Bíreš, R. Mráz – Matis, Kolena, Uhrík – Fekiač, Boltun, Lipovský.
    bahis siteleri