Choceň – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | HC Kladno – Kometa Brno 0:5 (kon.) | Liberec – Slavia 4:1 (kon.)
HC Litvínov – Zlín 6:3 (kon.) | HC Plzeň – Jihlava 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Pardubice 3:10 (kon.)
Třinec – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Sparta 1:2 (po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 06.12.2012, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    53:47
    Liberec právě vstřelil branku!

    Liberečtí zvyšují svůj náskok. Do útoku vysunul svou přihrávkou Bittner MARKA FRKA, který blafákem zakončil za záda brankáře Moučka. Asistence: Ladislav Bittner.
     
    44:36
    Liberec právě vstřelil branku!

    Ale tentokrát padne! Bittner nahrál DANIELOVI MIŠKOVSKÉMU, který fintou obešel Jana Dlouhého v brance. Asistence. Ladislav Bittner.
     
    40:45
    Liberec právě vstřelil branku!

    Ale ihned se jede na druhou stranu. Tady přihrál Říha najetému PAVLU ZACHOVI, ten si počkal na vyjetí brankáře Slavie a pak puk elegantně došoupl za jeho záda. Asistence: Jiří Říha.
     
    27:17
    Liberec právě vstřelil branku!

    A Tygři oplácejí stejnou mincí. Nějakým způsobem se před brankou ocitl sám kapitán Liberce ADAM DLOUHÝ, a puk do branky s velkým úsilím dostal. Bez asistence.
     
    26:13
    Slavia právě vstřelila branku!

    Slavia se dostala do třetiny, kde první Leština nahrál Hložkovi, který puk pustil. Hned za ním dojel a nahrál ho zpět před bránu PAVLU MALÉMU, který zakončil za záda příliš vyjetého Jelínka. Asistence: Matyáš Hložek, Ondřej Leština.

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 28. Dlouhý, 41. Zacha (Říha), 45. Miškovský (Bittner), 54. Frk (Bittner) - 27. Malý (Hložek, Leština)


    Bílí Tygři Liberec: Jelínek (Sobotka) - Říha, Jandejsek, Mrázek, Slavík, Turek, Beránek, Pyrochta, Pálek, Pilař - Dlouhý, A.Chlapík, Miškovský, Šimek, Mikyska, Žďárský, Frk, Zacha, Klíma, Bittner
    HC Slavia Praha: Dlouhý (Mouček) - Leština, Rittig, Knot, Semrád, Šteiner, Mašín - Babka, Malý, Brzák, Tomek, Navrátil, Presheva, Ryzák, Hložek, Hlinka, Moravec, Ptáčník

    Rozhodčí: Veinfurter - Bosák, Šmika
    bahis siteleri