Sparta – Chomutov 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:5 (0:1, 1:3, 0:1)
Piráti Chomutov
Úterý 11.12.2012, 15:45 • Tipsport arena • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    43:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hra ve čtyřech lépe vyhovuje hostům. Od modré se prosazuje JAKUB HIERMAN a zvyšuje už na 5:1. Asistence: David Kaše a Martin Strunz.
     
    36:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta teď přece jen vytvořila po dlouhé době tlak a odměnou je jí snížení. Pěknou střelou k tyči se prosazuje DOMINIK POKORNÝ. Asistence: Vojtěch Augustin a Jiří Černoch.
     
    31:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov rozebírá obranu Sparty a domácí si nevědí rady. Pěknou zadovku zpoza branky zavěsil pod víko ONDŘEJ KAŠE. Asistence: David Kämpf.
     
    29:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jenže vzápětí na druhé straně trefuje precizní střelou švihem přesně horní roh branky MARTIN STRUNZ a Chomutov už vede o tři branky. Asistence: David Kaše a Franitšek Wágner.
     
    20:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Sparta byla asi myšlenkami ještě v kabině. Ihned po buly si na přihrávku na modré sjel DAVID KÄMPF a přesnou střelou pod břevno skóruje. Asistence: Ondřej Kaše.
     
    04:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Teď už ale byla Sparta po zásluze potrestána. Laxní přístup obrany vyústil k dorážce MIROSLAVA BEDNÁŘE do odkryté klece. Asistence: Radek Veselý.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 37. Pokorný (Augustin, Černoch) - 5. Bednář (Veselý), 21. Kämpf (O.Kaše), 30. Strunz (D.Kaše, Wágner), 32. O.Kaše (Kämpf), 44. Hierman (D.Kaše, Strunz)


    HC Sparta Praha: Pírs (Langer) - Široký, Klidnera, Kazda, Vokurka, Knobloch, Kadeřávek, Bartoš, Lojka, Svoboda, Augustin, Pokorný, Keller, Mikliš, Černoch, Major, Krudenc, Hozák. Trenér Arnošt.
    Piráti Chomutov: Lukeš (Staněk) - Meliško, Páleník, Ringler, Kämpf, Bednár, Procházka, Kašpar, Hierman, O. Kaše, Szathmáry, Šmíd, Macháček, Cestr, Vlastník, D. Kaše, Veselý, Wágner, Strunz. Trenér Sláma.
    bahis siteleri