Vsetín – Karviná (Baník) 5:2 (kon.) | Děčín – Milevsko 7:4 (kon.) | Tábor – Řisuty 3:0 (kon.)
Klatovy – Jablonec n/N 4:8 (kon.) | Sokolov – Klášterec nO 5:3 (kon.) | Bílina – Kobra 2:4 (kon.)
Opava – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Prostějov 2:5 (kon.) | Přerov – Nový Jičín 3:1 (kon.)
Pelhřimov – Jindř. Hradec 6:5 (po pr.) | SHK Hodonín – Mor. Budějovice 5:2 (kon.) | Nymburk – Technika Brno 5:3 (kon.)
Chotěboř – Kolín 2:5 (kon.) | Břeclav – Žďár n/S 7:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (1:0, 0:0, 4:1)
HK Baník Karviná
Středa 12.12.2012, 17:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:40
    Vsetín vstřelil branku!
    Stejně jako předtím Kývala i JAN ŠČOTKA střílí svou první branku v dospělém hokeji. Dostal nabito na modrou od Mikšovského a tvrdou střelou propálil Smolku. Hosté sice protestují, nejspíš proti tomu, že byl jejich brankář při střele atakován, ani oni ale těžko něco uhádají. Asistence: Lukáš Vrba, Adam Mikšovský.
     
    51:41
    Karviná právě vstřelila branku!
    Dokonalou ukázku přesilovkové kombinace teď předvedli hokejisté Karviné. Puk létal z hole na hůl tak rychle, že domácí trio se ani nestačilo otáčet. Nakonec to byl GARIP SALIJI který Moravcovu přihrávku bez problémů zakončil do prázdné brány. Asistence: David Moravec, Vladimír Luka.
     
    48:33
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté teď již nedokáží odolávat rozjetým Valachům. Adam Mikšovský poslal puk od zadního mantinelu před bránu bránu, kam si pohotově sjel PATRIK VRÁNA a přesnou střelou k tyči zvýšil domácí náskok. Asistence: Adam Mikšovský.
     
    47:42
    Vsetín vstřelil branku!
    Juniorská formace Vsetína teď více než minutu motala karvinské hráče v jejich pásmu. Vykoledovali si faul, na vyloučení ale nedošlo. Po střele obránce Vrby se po skoku vrhnul MARTIN KÝVALA a poslal puk do, v té chvíli již odkryté, branky. Asistence: Lukáš Vrba.
     
    45:03
    Vsetín vstřelil branku!
    Jenže Karviné to nebylo vůbec nic platné. Domácím se povedla hezká přesilovková kombinace, na jejímž konci byl JAN PODEŠVA, který bez váhání napálil puk z první na bránu a ten prošel pod přemisťuijcím se Smolkou do sítě. Asistence: Adam Mikšovský, Lukáš Vrba.
     
    42:25
    Karviná právě vstřelila branku!
    Současně s koncem přesilovky hosté vyrovnávají. MARTIN ZAJAC se od zadního mantinelu protlačil před před bránu a poté, možná i s přispěním Brezániho hole, propasíroval puk za Hromadova záda. Asistence: Marek Badžo.
     
    02:48
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín v přesilovce předvedl přímočarý útok. Petr Hruška zavezl puk do útočného pásma, poslal prudkou přihrávku přímo na hůl rozjetého DAVIDA VÍTKA a ten šikovně usměrnil puk mimo dosah Smolky. Asistence: Petr Hruška, Patrik Vrána.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 3. Vítek (Hruška P., Vrána), 46. Podešva (Mikšovský, Vrba), 48. Kývala (Vrba), 49. Vrána (Mikšovský), 57. Ščotka (Vrba, Mikšovský) - 43. Zajac (Badžo), 52. Saliji (Moravec, Luka)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) - Ščotka, Vrba, Vrána, Žák, Vodák, Tesařík, Žabčík, Mečiar - Mikšovský, Vaněk, Kajaba - Vítek, Hruška O, Hruška P. - Brezani, Kubo, Podešva - Štrbík, Daněk, Kývala.
    HK Baník Karviná: Smolka (Iláš) - Žvátora, Nystedt, Zajac, Krajíček, Badžo, Samiec, Blatoň, Krause, Zuber, Moravec, Kowalczyk, Mikšan, Rusůlek, Javín, Vnenk, Luka, Ivan, Sznapka, Contratto, Sajili.

    Rozhodčí: Netopil – Švarc, Velinský
    bahis siteleri