Viťaz – Čerepovec 0:1 (kon.) | CSKA Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 20.12.2012, 16:30 • CSKA Ice-Palace (5 600) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Domácí hrají bez brankáře!
     
    58:47
    K tomu by mohlo dojít, CSKA si totiž bere oddechový čas.
     
    58:12
    Vyloučen Pavel Dacjuk (MOS) a Stepan Zacharčuk (KZN), utkání se dohraje ve čtyřech, pokud tedy domácí nezvolí hru bez brankáře.
     
    51:36
    Janne Pesonen mohl Kazaň hodně přiblížit třem bodům! Šikovně se prokličkoval až před brankáře CSKA, jenže Staňa vytasil svůj pravý beton a zabránil finskému forvardovi ke skórování!
     
    48:00
    Z domácích je vyloučen Michail Grabovskij (MOS) a z hostujících řad Ilja Nikulin (KZN). Oba hrubost.
     
    47:30
    Barulin vyrazil střelu Rylova pouze před sebe, za dorážkou se doslova po hlavě vrhnuli Dacjuk s Grabovským, oba ale byli tvrdě odstaveni hostující obranou. Následovala menší šarvátka, po které se bude vylučovat.
     
    40:56
    Jakov Rylov si sjel mezi kruhy na Dacjukovu nahrávku, domácí bek ale minul Barulinovu branku a Kazaň se osvobozuje.
     
    40:15
    Chvíli po začátku třeí části může CSKA srovnat. Ilja Nikulin (KZN) dostává dvě minuty za držení Grabovského.
     
    37:19
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň otáčí skóre a znovu to má na svědomí KIRILL PETROV! Tentokrát si útočník Barsu najel z prevého kruhu a trefil místo nad Staňovou výražečkou. Asistence: Lauris Darzinš, Alexej Těreščenko.
     
    34:04
    Grigorenko nejprve naznačil do bekhendu, následně ale stáhnul svou kličku ještě do forhendové strany. Na všechna tato kouzla ale dokázal Barulin reagovat a Igoru Grigorenkovi nezbylo nic jiného, než jen vztekle švihnout hokejkou.
     
    34:04
    Igor Grigorenko byl v samostatném úniku faulován Iljou Nikulem. Trestné střílení!
     
    30:01
    Na druhé straně ale mohl bleskově vrátit vedení na stranu domácího týmu Kvaša, který si elegantně pohrál s jedním z hostujících beků a naslédně chtěl zakončit k bližší tyči. Tam se však objevil pohotový pravý Barulinův chránič.
     
    29:22
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak tohle Rastislav Staňa hodně podcenil! KIRILL PETROV vypáli z levého kruhu a trefil mezírku mezi nohama jak obránce Marčenka, tak brankáře Stani. I když toho slovenský brankář zřejmě moc neviděl, tohle měl chytat. Asistence: Alexej Těreščenko, Alexej Jemelin.
     
    25:19
    CSKA právě vstřelilo branku!
    I když v posledních vteřinách se zvyšoval spíše tlak Kazaně, nakonec první branku zápasu střílí domácí! PATRICK DAVIS se chopil puku na útočné modré čáře, mezi kruhy si rukou odmítnul Medvěděva a přesnou střelou do levého horního rohu překonává Barulina. Asistence: Vjačelav Buravčikov.
     
    22:38
    Na jedné straně se do dobré šance dostal Janis Sprukts, Barulin jeho střele ale vyrazil tak šikovně, že do brejku vyslal Arťoma Lukojanova, který vybálil, Staňovi puk propadnul, jenže před dorážejícím Konstantinem Sokolovem na poslední chvíli zasáhnul Sergejev.
     
    16:27
    Igor Grigorenko byl teď ale faulován Nikem Kapanenem (KZN), který si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    14:24
    První gól mohl dát obránce Barsu Denis Kuljaš, který uháněl dokonce sám na Rastislava Staňu. Hostující bek zkusil na slovenského brankáře kličku do forhendu, Staňa ale vytasil svůj pravý beton a puk chytil!
     
    11:58
    Lauris Darzinš mohl otevřít skóre, ale z blízkosti Staňovy branky nedokázal puk usměrnit do domácí sítě!
     
    09:49
    Obránce Andrej Sergejev si od modré čáry sjel až za Barulinovu branku, kteou obkroužil a do brankoviště adresoval nebezpečnou přihrávku. Štěstí pro Barulina, že do této nahrávky nikdo z hráčů Moskvy nevložil svou hůl.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 26. Davis (Buravčikov) - 30. Petrov (Těreščenko, Jemelin), 38. Petrov (Darzinš, Těreščenko)


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Rjasenskij, Rylov, Marčenko, Denisov, Kondratěv, Buravčikov, Gimajev, Sergejev – Grabovskij, Grigorenko, Dacjuk – Širokov (C), Persson, Radulov I. – Kugryšev, Davis, Kvaša – Ljubimov, Barbašev, Sprukts.
    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) – Kornějev, Nikulin, Medvěděv, Kuljaš, Jemelin, Panin, Chomicky, Zacharčuk – Morozov (C), Kapanen, Zaripov – Obuchov, Immonen, Pesonen – Petrov, Těreščenko, Darzinš – Lukojanov, Goluběv, Sokolov.

    Rozhodčí: Odins, Gašilov – Balodis, Putilin

    Diváci: ---
    bahis siteleri